TomS - pierwsze ( to czarno-białe ) mój faworyt u Ciebie póki co. Ciekawe spojrzenie, ja tego nie dostrzegłem ;)
dorzuce swoje ludzko-abstrakcyjne :wink:
Z ryneczku naszego :D
I drugie z zamku
Wersja do druku
TomS - pierwsze ( to czarno-białe ) mój faworyt u Ciebie póki co. Ciekawe spojrzenie, ja tego nie dostrzegłem ;)
dorzuce swoje ludzko-abstrakcyjne :wink:
Z ryneczku naszego :D
I drugie z zamku
To i ja coś zarzucę:
1.
2. Coloseum?
3. TomS?
4.
http://img509.imageshack.us/my.php?i...mg23172ac0.jpg
5. korzystając z 70-200 2.8 IS oshina...
To może i cosik ode mnie:
1
2
3
4
opinie mile widziane
PS. kusi mnie zrobienie reportażyku ale nie wiem czy zniesiecie post z kilkunastoma niezbyt ahrtystycznymi fotkami hehe
pozdrawiam
oszin
Ja oczywiście !!!!
Dzięki jeszcze raz wszystkim...za miła rozmowę, towarrzystwo i niezapomniane teksty...
kurde znowu się oplułem jak wspomniało mi się "kolega ciągnoł banana"
Oszin: 1 i 2 wydaje mi sie trochę za ciemna, może zwiększyć odrobinę kontrast i rozjaśnić :?: faworyt to 3jka, ale za dużo czarnego u góry wg mnie ;-)
Z 3 już więcej nie wyciągnę bo mierzyłem na 2 ściane a tam gdzie stałem to prawie czarno było.Co do reszty, moim problemem jest to że przestawiłem "stanowisko" i za cholere nie moge dojść jak ochylić monitor bym widział poprawnie. Ale dzięki, mnie krytyka nie boli może jutro deczko poprawię.
Dorzucam jeszcze Oszina w akcji ;-)
No, to jeszcze raz (dzieki oshin za instruktaż):
1.
2. Coloseum?
3.TomS
4.
5. korzystając z 70-200 2.8 IS oshina...
6.
Może łatwiej będzie Wam coś powiedzieć o moich strzałach bez tych rozpraszaczy (reklam). Pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To jeszcze jedno z rynku:
7.
Aaa, to jeszcze dwa z Zagórza:
8.
9. W pieknych okolicznościach przyrody...
Witam po przerwie.
Taki pomysł na plenerek:
Mam kolegów w firmie, którzy latają na lotniach, glajdach... Co powiecie na jakiś mały plenerek w terenie, gdy już zrobi się ciepło?
Jeśli będę i będę mógł to jak najbardziej
Nie mówię, że za tydzień, czy dwa. Rzucam tylko pomysł. Wszystko można dograć, żeby każdemu pasowało. Niektórzy mają już swój sprzęt - to podejrzewam, że jak zrobią się warunki, to będą fruwać dosyć często. Poza tym mają gdzieś w okolicy górkę z wyciągarką (w Mieroszowie, z tego co pamiętam) i podejrzewam, że jak będą stabilne warunki do latania to zawsze ktoś tam rozpędzi się z lotnią (motolotnią), skrzydłem. Przyjedżają też Czesi z zaprzyjażnionego klubu.
Ja również się piszę na to. Także jak coś - czekam na szczegóły.
OK. Dam znać jak będą jakieś konkrety.
Pozdrawiam
halo halo ;)
może jakiś wspólny wypadzik jak się poprawi pogoda :?:
Jak najbardziej tylko że jak na razie się niezapowiada :(
W Wałbrzychu znalazłem swego czasu ten telefon. Było to latem roku 2006 i wtedy jeszcze działał. Zapewne znacie doskonale to miejsce i wiecie gdzie się znajduje. Dla mnie ten telefon był uwieńczeniem pewnej topograficzno fotograficznej przygody związanej bezpośrednio z tą okolicą. Telefon jak widać na zdjęciu ma się dobrze ale jego opakowanie pozostawiało wiele do życzenia. Zastanawiam się czy jeszcze znajduje się tam gdzie przed dwoma laty. Jeśli podejmiecie temat podzielę się z Wami moimi informacjami dotyczącymi tych okolic. Nie pochodzą one z podręczników zwanych przewodnikami tylko z wnikliwej penetracji okolicy. Mam nadzieję, że większość z odwiedzanych obiektów jeszcze stoi. Ale na początek proponuje rozwikłać zagadkę telefonu. Jeśli zagadka okaże się za trudna pokażę kolejne zdjęcia.
hmm czy to z Muzeum Przemysłu i Techniki :?:
Niestety, pudło,
Chętnie bym się do was wybrał ale jedynie 1 czerwiec będę miał wolny a później to może lipiec jak dobrze będzie.
to pokaż kolejne
Z chęcią się dołączę. :lol: dajcie znać kiedy.
co do telefonu to nie mam pojęcia gdzie go znalazłeś- Mieszkam w Wałbrzychu , ale takie zdjęcie można zrobić wszędzie
Chłopaki... Porzućcie jakiś pomysł gdzie można porobić fajne foty dziewczynkom w plenerze :D Myślałem co by podzielić sesję na taką miastową i jakąś wśród matki natury ;) Podrzućcie jakieś konkretne części Wałbrzycha gdzie znajdę ciekawe miejsca, światło...
PS Nie szukam recepty na gotowe zdjęcia ;P Oczekuję tylko podpowiedzi, wskazówek gdzie się wybrać bo nie mam możliwości obadania całego miasta ;)
Jeżeli ruiny i zamknięte brudne pomieszczenie to PGR w Strudze, jeżeli plener - bez ludzi to pola za strugą, dużo wolności :wink:
A może konie ? w dniach 13-14-15 .06 w Dworzysku są zawody młodzieży szkolnej w ujeżdżaniu.
Mnie osobiście konie nie przekonują do wyjścia w plener :D
Bystry: i co, kombinujesz jakiś plener :?:
W sumie konie do takich ślicznych modelek ;) Niezbyt ;P Chyba wyjdę na miasto poszukam jakichś uliczek, zakamarków czy czego i ew. potem trzeba będzie poszukać jakiegoś lasku czy coś... Niestety narazie nie mam pomysłu gdzie... Struga odpada ;P
Eee... Nie wiem czy mogę... Ale galeria 4 to parę portretów które popełniłem zupełnie przypadkowo... http://dmgctrl.ovh.org/ W ogóle wszystkie moje fotografie są przypadkowe i większość słaba ;P Większość poPSuta bo z fuji s602z wychodzi jedna wielka kupa bardzo często ;) Założę może nowy wątek na to ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O tu http://canon-board.info/showthread.p...572#post480572
Skąd w takim razie jesteś skoro Struga odpada :?: :wink:
Wałbrzych... Ale muszę się raczej trzymać centrum tudzież okolić do których można miejskim dojechać... Bo modelki nie chcą ;)
Bystry, no to A czy D i na podzamcze - a stąd ja mogę oprowadzić po Strudze, to niespełna 30 minut spacerku a uwierz, że na prawdę warto ;) tzn. z widoczkami tam trzeba trochę poczekać bo większość została przez rolników przygotowana pod jakieś uprawy ( nie znam się :grin: ) ale za jakiś czas powinno być już okej :wink:
Ale stara ruinka może ci się spodobać, to które jest w tle tutaj - http://fc04.deviantart.com/fs30/f/20...jagiellicz.jpg
<szczena> któryś wieczorek/popołudnie w ten weekend Ci pasuje :D ?
Któryś na pewno :wink: tylko bardziej bym się skłaniał w stronę niedzieli jeżeli Tobie pasuje
Ok... To daj trochę więcej szczegółów na PW chyba, że ktoś jeszcze się chętnie wybierze? Chętnie popatrzę jak fotografuje ktoś kto umie to robić :D
No to jak, lecimy tam jutro :?: Jak ktoś jest chętny to pisać godzinę i miejsce to się dogadamy ;)
Ja bardzo chętnie oczywiście... Przynajmniej się czegoś nauczę od majstrów :D
Godzina mi obojętna ale myślę, że 16:30 ew. 17 na "kółku" na podzamczu byłaby ok...
na "kółku" znaczy się tam gdzie pomnik jest :?:
:D Chodziło mi o ostatni przystanek linii A :D
Aha, znaczy się na pętli ;-) no spoko, dla mnie o 17 może być. Tylko czy ktoś jeszcze chętny jest czy tylko nas dwóch :?:
Jest sens w taką pogodę? U mnie leje...
U mnie też, więc przekładamy na kiedy indziej :?:
Uhm... Odstawimy do następnego weekendu...
Ok, ale znowu jestem za niedzielą bo w sobotę chyba nie dam rady ;-)