3, 5, 6, 1o - doskonałe, myślę, że niejeden konkurs mogłyby wygrać :)
Wersja do druku
3, 5, 6, 1o - doskonałe, myślę, że niejeden konkurs mogłyby wygrać :)
super seria gratulaaaaacje:-D
się zgłoszę na lekcje fotografowania błyskawic:))) dla mnie bomba:))
Cześć Krzysiu :mrgreen:
No... ten-tego... ślicznie jest, nie ma co. Firma to firma :mrgreen:
Nie przepadam za tego typu fotografia, ale jak dobra galeria, to zawsze chetnie sobie ogladam, a Twoje zdjecia na 100% sledzic bede jako mile i profesjonalne oderwanie od szarej rzeczywistosci ;-)
ps
czekam na nastepne :-D
Zdjęcia zwierząt wymiatają - najbardziej mi się podobają żubry. Można gdzieś obejrzeć więcej Twoich zdjęć?
Pzdr. \
Generalnie zdjęcia zwierząt to kompletnie nie moja "bajka" ale zdjęcie 6, 9 i seria z błyskawicami to cos wyjątkowego. Chylę czoła .... Klimat na 6 jest po prostu niesamowity.
Tunezja, Hammamet, plaza **** hotelu :)
Ewo, na poczatku nie zalapalem o co chodzi z ta firma, teraz juz wszystko rozumiem :-D
Pikczer, dziekuje. To mile. Ale bede cedzil zdjecia - zdecydowanie wole jakosc ponad ilosc ;-)
Niestety- z powodu natloku zawodowych obowiazkow brakuje czasu na selekcje zdjec i zlozenie internetowej galerii... Zobowiazuje sie osobiscie Cie do niej zaprosic jesli juz powstanie :) Tymczasem pozdrawiam serdecznie
Przępiękne zdjęcia a te ze zwierzętami... po porstu nie mogę znaleźć słów!
Z niecierpliwością czekam na więcej :-D
pytanie apropo http://img517.imageshack.us/img517/7199/koziolekod7.jpg
czym robione? exif mówi 560mm [wow!]
Najlepsze ujęcie z kilkudniowego tropienia grubego zwierza w Puszczy Białowieskiej. Niesamowite, dzikie i potężne zwierzęta...
32
no i pieknie Ci to wyszlo :) gratuluje .
Fajne te żubry:)
Twoje Fotografie Wymiatają! Jak Widzę To Po prostu mam ochotę Wyskoczyć do Lasu na Małe Co nieco
Galeria wymiata,aż mi szczena opadła na widok tej burzy.Będę zaglądać częściej.
Czy mi się zdaje, czy stawiałam jakiegoś ptaszka przy tych żubrach? :mrgreen:
bomba
Bardzo skryty i trudny białowieski gatunek grzebiący. Po kilku latach "znajomości" wreszcie udało nam się zbliżyć do siebie :)
33
34
35
36 Jakby tego było mało, miałem spotkanie z kolejnym wybitnym gatunkiem - dzięciołem trójpalczastym (temat nie zamknięty,do dopracowania)
37 I "zwykły" dzięcioł duży
krzychoo, o jarząbku już pisałem na FP, że cud malina:)
Dzięcioły też super. Gdzieś przeczytałem, że trójpalczasty jest jedynym z dzięciołów który nie boi się zbytnio człowieka. Więc nie powinno być problemów z rozwojem tematu. Chyba?:)
jakie to tereny?
To prawda. Średni "bezpieczny" dystans to ok 10m i to powinno wystarczyć do zrobienia dobrych zdjęć choć raz nawet udało mi się go fotografować z odległości ok 3m i niemal zupełnie nie zwracał na mnie uwagi.
Puszcza Białowieska; podobna liczebność ptaka jest w Bieszczadach. Jeśli chodzi o biotop to jarząbek wybiera bardzo zróżnicowane tereny, jednak zauważam przewagę borów z gąszczami niskich świerków i w pobliżu choćby niewielkich cieków wodnych. Generalnie temat niełatwy ze względu na skryty tryb życia i środowisko ptaka, ale mimo wszystko polecam spróbować :)
Krzychoo, no nie wiem co napisać, żeby wazeliny nie było...;)
Może skromnie: bardzo dobre zdjęcia!:shock::shock::shock:
Najbardziej urzekły mnie:
- zamglenie na 06 i 07 - cudowne!
- surowe piękno lasu na 09 (robiłem kiedyś "prawie takie" fotki Zenitem w Puszczy Białowieskiej, ale gdzie mi się pokazywać...)
- żubry 16 i 32, czuć potęgę!, raz miałem okazję stanąć na 20-30 kroków od samca w puszczy, nie powiem - kolana miękną8-) [byłem młody i g... nierozważny]
- burza 27-31, tylko daleko jechać na ten plenerek;)
- jarząbek 33-35; mój pan ojciec urodził się w Białowieży, i sporo tam razy bywałem, ale w życiu nie udało mi się na żywo spotkać tego ptaszka, a co dopiero "ustrzelić"
jarzabki mistrzostwo za gatun i wykonanie i nie przerywaj tego tematu daj nacieszyc oczy swoimi fotkami
palczak tez super
7 - miazga :o
zdjącia świetne ale jarząbka już chyba gdzieś pokazywałeś, czyż nie tu?
brawo brawo brawo za te zdjęcia!
Gratuleje Ci tych zdjęć. Są piękne. I technicznie i artystycznie.
Powiedz czy konwerter utrudnia troche łapanie światła?
już wiem widziałem ale na imnnym forum :)
cierpliwości :) Tymczasem na Twoją prośbę kilka ponurych kadrów;)
38
39
40
41
42
super fotki:-),a 38 świetny klimat:-)
superaste
zwalają z nóg
Cały #86 : nie za ciemne? Kompozycja, ostrość, kadr i wszystko inne bdb.
Co to jest bdb?
Ja miałem całkiem inne... Ale z tego wynika, że micles się nie zna. Te zdjęcia nie podlegają ocenie bo są znakomite.A bardzo dobrze to może być i dostatecznie.:lol:
Sypnęło śniegiem w Puszczy Białowieskiej w tym roku... Więc mając w pamięci dokonania Klausa Nigge w temacie zimowych żubrów ZDJĘCIA postanowiłem i ja się z nim zmierzyć. Trzy dni łażenia po kilkanaście km w głębokim śniegu i mrozie do -20'C... Sama przyjemność ;)
I ciekawostka: wszystkie zdjęcia zrobione korpusem z mizernym i powolnym AF - 5d, a do tego z ext.2.0 wpiętym między tele a korpus ;)
43
44
45
Pozazdrościć samozaparcia :D
Cudo!
super kadry
piękne te żubry:-), miodzio:-)