sniper88 > Dzięki serdeczne :)
Malin > Dzięki.
Co do "popsucia" to właśnie taki efekt chciałem uzyskać. A tak poza tym, jest to praktycznie jedyna fota, na której trochę zaszalałem photoshopem ;].
Wersja do druku
sniper88 > Dzięki serdeczne :)
Malin > Dzięki.
Co do "popsucia" to właśnie taki efekt chciałem uzyskać. A tak poza tym, jest to praktycznie jedyna fota, na której trochę zaszalałem photoshopem ;].
Tym razem zdjęcie trochę inne od wszystkich.
Swietnie wypatrzone, tylko moim zdaniem troche ciasny kadr. Poprzednie fotki (zwlaszcza portret z Huty) rewelacyjne, zazdroszcze umiejetnosci :)
Dwa nowe zdjęcia. :)
14.
15.
A w 15 uzębienie jest hmmmm.... oryginalne....? :) 14 też fajna:)
missgruszka -> Dzięki :)
No to jedziemy dalej. Może tym razem zdjęcia przypadną do gustu większej liczbie użytkowników. ;)
Statuetki Świry 2008 rozdane. Aż dwie nagrody zgarnęła Doda ("Świr Muzyczny" i "Superświr" ) i Szymon Majewski za rolę Ędwarda Ąckiego ("Najbardziej Zwariowany Program TV" i "Teleświr").
16.
17.
18.
19.
20.
Podoba mi się. Przede wszystkim 17. Dzięki za 19stke. Szukałem jakiejkolwiek karykatury z tego wieczoru i znalazłem :)
czym robione te fotki 30D + ... ? :)
ostatnia seria (chyba) 70-200 4 (?)
Dzięki :)
Jeśli można spytać, to po co ich szukałeś? ;]
Tak, jeżeli chodzi o fotki ze świrów, to przeważająca większość zrobiona 70-200/4, kilka strzałów jest z 24-70/2.8.
Kolejna porcja zdjęć z tej imprezy.
14.
15.
16.
17.
18.
Świetny reportaż! Bardzo dobre, przemyślane kadry.
Dawno nie było nic nowego, więc czas nadrobić zaległości :).
19.
Oczywiście czekam na rady i sugestie.
Hmm 19 wygląda jak wycinek reportażu...
Świetna jakość, czarno-białe portrety są super.
Super portret.Niepotrzebne tylko to cos czrnego na nosie
a wiec-wielu tutaj posiadaczy FF 5d moze sie przed Toba schowac w najciemniejszym lesie.....
pozdrawiam
Ostatnio miałem przyjemność fotografować taniec na XV Międzynarodowej Konferencji Tańca Współczesnego i Festiwalu Sztuki Tanecznej w Bytomiu.
Dziś wrzucam pierwsze trzy zdjęcia :).
20.
21.
22.
Widzę, że zdjęcia nie spotkały się z większym odzewem...
w takim razie może nowe zdjęcie się spodoba ;)
23.
Podoba się :)
Dzięki :) Zawsze jeden komentarz to lepiej niż gdyby nie było go wcale ; ).
Podobają mi się 20 i 22. 23 dla mnie trochę za szeroko. Maleńkie postacie na czernej pow.
Mnie sie podoba. Te numer 23.
Przyjemnie trafić na taką galerię i móc ją podziwiać. Dobry warsztat i naturalność zamieszczonych tu fot jest dala mnie nadzieją, że FOTOGRAFIA w dobrym tego słowa znaczeniu nie umrze w dobie PS ;) . Gratuluję i pozdrawiam z Cieszyna.
Ostatnie 4 podobają się
Dziękuję za te miłe słowa :).
Tym razem dwie albumowe fotografie.
24.
25.
za dużo trochę wg mnie liści z prawej w rogu..
ale ogólnie przyjemne..
to fajniejsze..Cytat:
ale bokeh brrrr.. to z 50/1.8?
24 - mam wrażenie, że się zsunie po tych liściach... (wzrok jakby mówił: zaraz odjadę ;) )
Ale podoba mi się kolorystyka i światło
Dziś będzie reportaż z Zakładu Sztuki Kościelnej w Piekarach Śląskich, w którym powstają cementowe i gipsowe figury świętych.
Co ciekawe, jest to jedyny tego typu warsztat w Polsce, gdzie wszystko wykonuje się od ponad 100 lat tradycyjną, ręczną metodą.
Na początek sześć pierwszych fotografii z dwunastu przewidzianych na ten materiał.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
Po obejrzeniu 3 pierwszych zdjęć pomyślałem, brakuje mi tu ludzi. Przewinąłem troszkę w dół, a tu miła niespodzianka.
Podobają mi się wszystkie. Są bardzo różnorodne. Tylko chyba tą wannę bym inaczej skadrował.
Po przekątnej jakoś mi nie pasuje... Wolałbym na wprost od krótszego boku wanny.
Pozdrawiam!
ciekawe... bardzo dobre foty...
z ostatnich 6 -30. najlepsze
tego nie napisałem, ale mi też się najbardziej 30 podoba...
Czy mogłabym zapytać jakie ISO było w pomieszczeniu no i jaki rodzaj pomiaru zastosowałeś?
26 i 30 bardzo dobra
pozdrawiam
No to po dłuższej przerwie jeszcze jedno z tego zakładu.
32.
Poprzednie nie przypadło do gustu, może z nowym będzie lepiej :).
33.
poprzedniego nie zauwazylam.. oba rewelacyjne!
świetne, szczególnie 33.
e zdjęć tutaj używałes 28 1.8? Bo takowe posiadasz w innym wątku wyczytałem
dla mnie jesteś wielki chciałbym z tobą spędzic jeden (bez podtekstów prosze) spacer z aparatem w dłoni oczywiście do celów naukowych można się od Ciebie wiele nauczyć oby tak dalej pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscią na nowe fotki - a strone dodaje do ulubionych ;)
Widok złomiarza taszczące góry złomu stał się w Polsce na tyle popularny, że już nikogo nie dziwi. Dla jednych są zwykłymi złodziejami dla drugich ludźmi, którym się nie poszczęściło w życiu. Właśnie tym ludziom będą poświęcone poniższe fotografie, które wrzucam po dość długiej przerwie.
Zapraszam także na moją stronę, którą w końcu udało mi się uruchomić -> http://www.robertwiacek.com
34.
35.
36.
37.
Więcej fotografii na mojej stronie -> http://www.robertwiacek.com
35. fajna... patrząc na tę fotkę widze normalnego człowieka, który próbuje znaleść sposób na przetrwanie... szare życie dające w dupe.
pzdr.
34 widzialem na jakiejs galerii, chyba oph :) ale reporterka wysokich lotów w ogolnosci, lubie ten klimat. tak trzymaj, miło się ogląda takie dobre kadry.
pozdrowencje :)
Jak zwykle świetnie. Cieszy mnie, że ktoś tutaj pokazuje tak poruszające zdjęcia..