:D Jakby co, to podam adres knajpy "Na winklu", w sam raz na nędzną pogodę, leją tanie, dobre czeskie piwo :D
Wersja do druku
:D Jakby co, to podam adres knajpy "Na winklu", w sam raz na nędzną pogodę, leją tanie, dobre czeskie piwo :D
Ale kto tu mówi że piwo będziemy pić ;)
Ale tym razem nie będę mógł tyle bo będę brał auto :sad:
Ale jakoś sobie poradzę :D
Mam nadzieję, że w zaplanowanym terminie nie będzie lać jak w ten weekend. Jak będzie padać to raczej grzaniec się przyda albo herbatka po góralsku, chociaż kierowcy będą mieli przechlapane.
Proszę o wybaczenie ale nie dam rady :(...praca
To jest pierwszy od 5 lat wrzesień w pracy gdzie nie mam żadnego wolnego weekendu
Hmmm jeśli jesteś z Warszawy to polecam moją starszą o 4 lata siostrę...szczegóły na PW
ma c 710is ... ale jej inteligencja jest na tyle wysoka, że miała spory problem z wyjęciem z niego baterii
To może ktoś weźmie jeszcze brata jako tragarza
To chyba to :-)
MacGyver wygrał numer gg mojej siostry :).
Hej, no to ja oficjalnie też potwierdzam swoją obecność. MacGyver pamiętaj o noclegach.. Niestety z przyczyn osobistych czysto ograniczyłem ostatnio udzielanie sie, ale będzie comeback ;)
Ja też, chociaż głównie na ircu to ustalałem, to dla porządku. Chyba prawdopodobnie raczej na pewno przyjadę, do Wroc i tam jakoś z MacGyverem się spotkam lub nie i ruszam dalej.
Kurcze, znam g. Izerskie z drugiej strony.. Chętnie bym się wybrał, coś mnie taka ochota naszła ostatnio na góry :) Tyle, ze to daleko. Pomyśle jeszcze...
ohohooo, jak super:) ja na 99% bede w tym terminie z moja piekniejsza połowa w szkalrskiej (prawdopodobnie od 17 do 23). jak mozecie to dajcie jakis namiar, zebym sie mogl skontaktowac:)
pozdrawiam
ja jak Tomek - jeszcze pewien nie jestem, ale bym sie wybrał. termin pasuje mi stokroć bardziej niż Kraków...
jutro będę wiedział na 100% :)
No ja na 95% już się zdecydowałem. Będę jechał pociągiem nocnym Warszawa-Szklarska, przyjadę w piątek koło 10 i będę zajmował się spożywaniem z Nastierem czeskiego piwa ;P
Wszystkich chętnych Proszę o ostateczne potwierdzenie przyjazdu, jutro chciałbym zamówić jakieś pokoje.
Życzenia co do noclegów (osoby towarzyszące, wielkość łazienka przy pokoju, telewizor, etc) proszę kierować na PW.
Ja oczywiście będę. A życzeń żadnych nie mam byle pogoda dopisała i piwa nie zabrakło.
Jak dla mnie to może nawet pać i ladać, byle jakiś dach był.
Kolegów którzy jeszcze się nie wypowiedzieli proszę o ostateczne deklaracje, bo chciałem zamawiać te nieszczęsne noclegi.
Szczegółowe informację podam na PW, najdalej w czwartek przed południem.
deklaruję się jednoosobowo, nie mam specjalnych wymagań co to miejsca do spania (ewentualnie jak by w pokoju było łóżko...;))
Szanowni koledzy, apeluję o składanie deklaracji względem przyjazdu na zlocik... w przeciwnym razie pozostanie nocleg pod namiotami, a noce w Karkonoszach już zimne :-)
MacGyver - daj leniom czas do jutra, do 14 a potem niech sie sami martwią ;):P
czyli dead-line już minął? :D
Qrde a ja bede zawozil moja piekniejsza polowke do poreby 26.09.
Ale moze innym razem.Bawcie sie dobrze;)
jutrzejszy wieczór w szklarskiej zapowiada się sympatycznie (mam na myśli pogodę) :)
na szczęście cały weekend pogodynka z tvn24 zapowiada jako ciepły i słoneczny :)
tylko cos MacGyver się nie odzywa... obiecał że w czwartek do południa da znać... tylko nie powiedział w jakiej strefie czasowej ;)
Wszystko jest ok, noclegi załatwione. Rozesłałem PW.
Do zobaczenia w Szklarskiej :-)
czy jakiś posiadacz tamrona 17-50 będzie łaskaw zabrać go ze sobą? z chęcią bym się przymierzył ;)
Tammy będzie :)
Plener udany. Co prawda stracilem ef 50mm/1,8 na ktore pracowalem polowe wakacji w nurcie wodospadu kamienczyka, ale moze chociaz zdjecia beda ladne... milo bylo poznac osobiscie canonierow znanych tylko z forum i irca :)
Dziękuje wszystkim za przyjazd ... i nie wspominajcie mnie źle za te 22 km spacerku w sobotę ;-)
My ci tego nie zapomnimy :wink:
Ja również dziękuję wszystkim uczestnikom
no to czekamy na wasze " zdobycze"