Proponuję przenieść plenerek na październik .
Wersja do druku
Proponuję przenieść plenerek na październik .
Jestem za październikiem , bo do końca miesiąca pogoda chyba nie będzie sprzyjała , ponadto w sobotę jestem w pracy :(
Jednak jeśli coś wymyślicie to postaram się dać radę :)
Pazdziernik brzmi sensownie :)
to sobie dalej proponujcie sensowne terminy, az sie pazdziernik skonczy, potem w listopadzie bedzie za zimno, w grudniu to juz swieta a w styczniu brak pieniedzy.
jak ktos chce zdjecia robi to nie p* przez 3 tygodnie gdzie i kiedy tylko sie zbiera.
ja wycofuje propozycje przewozu. znajde spokojnie 2 chetnych niezwiazanych z forum onanistycznymi, ktorzy nie znajda kazdej wymowki byle sie nie wybrac. ja jednak z checia pojade zamiast pop*, ze chcialbym...
EOT z mojej strony.
no ja dopiero jutro we wrocku bede(zaczynaja sie studia), wiec stad moj post.
Szkoda...ja się z pracy nie mogę urwać a raczej nie bawi mnie jazda dzień wcześniej, żeby potem jeszcze rano wstawać...
No i nic nie wyszło z tego tygodnia. Proponuję w takim razie najbliższą środę, termin sztywny i nie podlegający dyskusji :-)
Przypominam również o możliwości małego spotkania w najbliższą sobotę na rajdzie:
http://canon-board.info/showthread.php?t=26399
Jak dla mnie dobry termin
tylko jakie godziny...mam nadzieję, ze popołudniowe tj. po 14:30 a najlepiej ok. 15 w rynku to akurat dotrę :)
Gdzie i o której:) W środę koncze zajęcia o 15 na PWR pod D1 więc mozna się tam spotkac:mrgreen:
ja jestem za
Termin i miejsce spotkania:
Środa, 10.10.2007 r, godzina 17.00, skwerek przy katedrze (ulica kard. Kominka, przy Caritasie)
Mój post pojawiający się po ogłoszeniu terminu może znaczyć tylko jedno...najprawdopodobniej nie będę mógł się pojawić...kolega, który miał jechać na kurs skręcił noge i ja być może pojadę za niego...patologia normalnie...:(
Sadze po godzinie że statyw trzeba zabrać8-)
najwyżej o ile będę wezmę swój zajebiaszczy statyw...czegoś takiego jeszcze nie widzieliście
i ja najprawdopodobniej sie pokaze :)
/i jak zwykle nie pojde na spotkanie spafu, mimo ze od poltora roku sie przymierzam ;p /
Ja z mila checia sie stawie jesli mi wytlumaczycie jak dojsc do tego caritasu;)
ja tez nie kojarze gdzie to dokladnie jest, ale przyjde 15 minut wczesniej i sie pokrece pod katedra.
"tlum" fotografow na pewno przykuje moja uwage ;)
Szkoda, że nie dzień później kiedy będę we Wrocławiu. Fajnie byłoby z Wami pofocić.
Mac myślę ze nie ma problemu dogadać się również na czwartek:)
No więc już na 100% wiem, że mnie ZNOWU nie będzie :(...w środę po południu jadę do Giżycka na kurs tamburmajorów...ale przyszład środa jak najbardziej ok...
Mnie nie trzeba zapraszać sam się wproszę ;-)
Żeby nie było wątpliwości, spotkamy się jutro, o 17-tej, na skwerku którego kawałek widać po prawej stronie tego zdjęcia:
http://wroclaw.hydral.com.pl/foto/115/115362.jpg
Plenerek wyszedł. Było nas 7 typa. Ja zamiast pstrykać to co inni zauważyłem, że przykleił mi się do puszki taki biały słoik. Pisało na nim 70-200 f2.8. I jakoś do samego końca plenerku nie mogłem go oderwać...
Pare zajawek:
1. Niektórzy modlili się:
2. Inni spali:
3. Jeszcze inni tylko patrzyli:
6. Jeszcze inni gadali przez telefon:
5. A an_zak focił, bo on miał analoga:
5. A McGyver jest prawie jak packshot ;-)
A jak było później i na prawdę to tak:
http://torski.pl/galeria/full/2007/1...t_cb/index.php
Kurcze że chciało ci się zdjęcia już wrzucać. Ja jeszcze nawet plecaka nie otworzyłem.
A oto i toras z rzeczonym sloikiem:
Toras, widzę że odrobiłeś zadanie domowe z wywoływania RAW-ów :-)
taaa.......
a niektórzy mieli szelmowski uśmieszek jak ściskali Ele
p.s. dzięki panowie - było fajnie
oszin
A ja dopiero zauwazylem wczoraj, ze plener jest, no i oczywiscie sie spoznilem... Jakby ktos organizowal we Wrocku kolejny plener to pisze sie na to :)
Może czwartek to samo miejsce o tej samej porze ??
Ja też nie mogę brak czasu
to może jakiś inny termin ??
Najbliższy mac...
Jutro?:)
choroba jasna czemu zawsze mnie pstrykną jak mrugnę okiem :roll:
Bo mruga to sie szybko, a nie delektuje zamknięciem powiek ;-) A tak na serio to na plenerku to z 5 fotek wywaliłem jak miałeś zamknięte, ale tę jedną prędzej już zostawiłem;-)
Ostatnio zresztą na foceniu backstage któregoś z programów Arkady Mody trafiła się kobieta, która non stop przymykała oczy. Dopiero ciągłe robienie serią pomagało zostawić jedno poprawne zdjęcie z na przykład trzech;-)
hehe doświadczenia na przyszłość:
- nie pchać się na zlocik gdy pobudka o 3.30 AM
- szybko mrugać
Kurcze a mogłem się załapać na plenerek...
Organizujcie jeszcze!! :D może coś po 11 Listopada np. w Opolu??
pozdrawiam