Jest "pełna dostępność" i "na stanie" więc nie wiem gdzie Wy widzicie brak towaru.
Wersja do druku
Jest "pełna dostępność" i "na stanie" więc nie wiem gdzie Wy widzicie brak towaru.
to weź towar do koszyka :)
Spróbuj coś dodać do koszyka to wyskoczy Ci brak towaru
Czyli stosują klasyczny chłyt martetingowy - kłamczuszki.
O sorki, coś się zmieniło i znowu jest dostępny-miałeś rację gonzo
Z obserwacji zachowania ich koszyka wynika, że mają jedną sztukę na stanie :/
Szału nie ma:)
Ostatnio w bydzie widziałem 40d
fuck, a ja za to body w grudniu zaplacilem 4300 :( - dobrze, ze byl jakis cash back. Czyzby canon wietrzyl magazyny przed wrzesniem :/.
To fakt, cena 40D spadła znacząco - z tego wynika że szykują sie na wypuszczenie czegoś nowego - czyżby 50D nadchodzi?
Dzisiaj byłem i sprawdziłem. Stoi na półce za 2888 i tłumów nie widać.
U mnie w FJ to samo, z tym że ta cena powoli przestaje być mega atrakcyjna bo w podobnej cenie znalazłem też w Fotoexpercie. Chyba pora na kolejne obniżki:)
Ja internetowego sklepu fotojokera z kedzierzyna-koźla nie polecam. W moim przypadku skończyło się zwrotem zakupionego 40d i kasy.
Sprzedają puszke wyciągniętą z kompletu
http://img229.imageshack.us/img229/7629/dsc00114nw3.jpg
Pudło podniszczone jakby przebyło długa droge zanim trafiło do mnie.
Dystrybucja węgierska?
http://img65.imageshack.us/img65/4503/dsc00115sz1.jpg
A zapewniali mnie przez telefon że PL
Wszystko razem +kontakt późniejszy, to brak profesjonalizmu a dla mnie osobiście dyskwalifikacja po wsze czasy.......
Kurna a ja za mojego dałem 3300 i to tuż przed cash backiem na dodatek... Ale coz roznice w cenie w tym czasie juz zarobilem wiec nie ma tragedii:P
To lepiej spójrzcie na ceny w Bluesklep - 40D body za 2490zł :)
A co to za sklep? Robił tam ktoś zakupy?
Osobiście nic tam nie brałem, ale moja 350-tka którą odkupiłem od Andy'ego z forum M42 była zdaje się tam kupowana.
To juz sie te ceny body zbliżaja do cen z US... moje 40D kosztowało mnie 2150 PLN..
Krawiec
Ja przed chwilą byłem w Fotojokerze pooglądać sobie ten model, żebyście wiedzieli jak ta 40-stka do mnie mrugała. Chyba jeszcze trochę ze sobą powalczę i znając życie sie poddam:)
Oj lecą ceny pięknie :)
Do tego paliwo coraz tańsze .... żyć nie umierać :mrgreen:
Ja kupiłem moje 40D (body) właśnie w fotojokerze za 2888zł. Pudełko rzeczywiście kitowe z lampą. Na moje pytanie dlaczego takie otrzymałem odpowiedź "bo takie ładniej wygląda" Po chwili Pani przyniosła mi oryginalne pudełko tzn białe jedynie z kodami kreskowymi i modelem aparatu. Wziąłem w oryginale ;]. Puszka nowiutka nie ma żadnych problemów z BF/FF. Jestem ogólnie bardzo zadowolony. Gwarancja rok w PL i drugi rok poza PL ;].
Tak tylko dla niezorientowanych w Fotojokerze jest teraz promocja na sony alpha. Wystarczy oddać dowolny aparat minolta lub konica i dostajemy 10% rabatu. Jesli ktoś jest zainteresowany zakupem sony to przy dzisiejszych cenach jest to dość fajna oferta. Np. a-700 + 16-105 = 4299 - 10% więc cena całkiem znośna.
przeniosłem z wątku http://canon-board.info/showthread.php?t=46230
bo problem jakby inny :-)
ale tak swoją drogą, gdyby porównać:
450d + 18-55 is = 2515zł
alpha300 + 18-70mm = 1855zł (ewentualnie -10%)
to sony w ogóle ma te ceny całkiem znośne.
Dumping to czy Canon tak zdziera?