:lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
hehe imo to piekny widok :mrgreen: (noo moze z jednym malym wyjatkiem ;))
Wersja do druku
:lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
hehe imo to piekny widok :mrgreen: (noo moze z jednym malym wyjatkiem ;))
święte słowaCytat:
Vitez jesli mozesz zamknij/usuń ten topic, bo zdaje sie ani wy, ani ja za wiele z niego nie wyniesiemy...
...co to w ogóle jest?
To ma być forum użytkowników aparatów marki Canon...
...jakies jaja sobie Panowie robicie
rev - super zdjęcia i super galeria - no i super aparat
Pozdrawiam,
tak mowisz bo Tobie galeria dziala :evil: (zacznij korzystac z normalnej przegladarki a nie z tej syfiastej majkrosoftowej to pogadamy)Cytat:
Zamieszczone przez Jurrras
P.S.
mi pod Winda tez dziala, zeby nie bylo ...no walsnie - ale tylko pod Winda :evil:
...jestem przekonany, ze tak jak tysiące innych użytkowników korzystam z normalnej przeglądarki.Cytat:
zacznij korzystac z normalnej przegladarki
http://www.ranking.pl/rank.php?stat=browPL
Jestem przekonany, ze jak tysiace innych uzytkownikow korzystasz z tego, co dostajesz razem z systemem za darmo, nawet nie zadajac sobie trudu sprawdzenia czy ten gratis kwalifikuje sie do okreslenia "normalny" :lol:Cytat:
Ale nie przejmuj sie takimi ortodoksami jak my - pani Krysia u mnie w ksiegowosci tez uzywa IE i sobie chwali ;-)
ta statystyka wynika tylko i wylacznie z niewiedzy internautow i moim zdaniem nie ma sie tytaj czym chwalic - dla mnie to jest tragedia i komputerowe inwalidztwo. amen.Cytat:
ja wczoraj xiegowej zainstalowalem firefoxa i tez sobie chwali :lol:Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
...oczywiście masz prawo do wyrażania swojego zdania, chociaż ja osobiście nie uwazam się za "komputerowego inwalide" - i mogę zobaczyć zdjęcia zaprezentowane przez naszego kolegę (i na ten temat chciałbym porozmawiać na tym forum!!!)...Cytat:
ta statystyka wynika tylko i wylacznie z niewiedzy internautow i moim zdaniem nie ma sie tytaj czym chwalic - dla mnie to jest tragedia i komputerowe inwalidztwo. amen.
...więc nie rozumiem dlaczego używasz słów "komputerowe inwalidztwo"
w tym wlasnie jest problem :roll:Cytat:
juras... szkoda czasu...
tu dawno nie chodzi juz o zjecia/galerie - zaryzykuję twierdzenie ze od poczatku o to nie chodziło... koledzy tu na forum nie tolerują sprzeciwu/innego punktu widzenia i tyle... kazy pretekst jest dobry by pokazac kto tu rzadzi i kto ma niepodwazalna rację...
sorry kavoo, ale przeginasz - wyłazi z ciebie zwykły pieniacz, najpierw powołujesz sie na statystki by mi udowodnic ze sie nie znam i smiem projektowac serwis pod 1280 a potem negujesz te same statystyki apropos systemu operacyjnego i przegladarki bo tak ci pasuje???
... polecam przejrzec wątek i poczytac jak post za postem uzywacie przeciwstawnych sobie argumentów, tylko po to by stanęło na waszym...
gratuluję fajnej piaskownicy, firefox i w3c rulles!!! ja zabieram zabawki i wracam do własnej - troche pofotografowac...
pozdrawiam
Panowie, proszę zakończyć już dyskusję na temat przeglądarek. Temat chyba został już (wielokrotnie) wyczerpany. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi dot. przeglądarek, polecam podany wcześniej topik w hydeparku. Tutaj sugeruję ograniczenie się już do dyskusji o zdjęciach.
Witam,
Znowu ja i bojkotowana przez was moja flashowa galeria :)
Przeniosłem sajt na nowy serwer, zrobiłem mały update zawartosci
jesli ktos ma czas i ochotę to zapraszam...
UWAGA!!! Serwis nadal jest na tym samym enginie flashowym, zeby wiec uniknąc sytuacji z premiery tego folio prosze uprzejmie ortodoksyjnych
userów spod znaku W3C o niekomentowanie technicznych aspektów
funkcjonowania serwisu
Serwis optymalizowany pod IE, optymalna rozdzielczosc przegladarki 1280x1024
POZDRAWIAM
Witam..
Nie mam nic do flasha i nie jestem "ortodoksyjnym userwm z pod znaku w3c" ale zwykłym userem Opery - ten napis "Get Netscape or ie 4.0" jakoś zniechęca mnie do obejrzenia galerii..Cytat:
Zamieszczone przez rev
wyrażenie "optymalizowany pod IE" nie znaczy chyba "działa tylko pod IE" zwłaszcza że bez problemu galerie robione na tym samym flashu bez problemu działają pod operą czy firefoxem
Zmusiłem się do odpalenia IE i zdjęcia ok, podobają mi się "places" i inne,
"Things" mi nie podchodzą, ogólna uwaga jest taka że chyba ich ziarnistość jest czasem za duża jak na tą rozdzielczość i czasem przeszkada.
Pozdr
Artur
zmiana adresu na: www.sztybel.pl