1.canis lupus fajne fotki , najlepsze to chyba 13 14 16 i ktores jeszcze
ogolnei fajny fotoreportaz
2.muflon u was w genewie tez macie takie marsze??
Wersja do druku
1.canis lupus fajne fotki , najlepsze to chyba 13 14 16 i ktores jeszcze
ogolnei fajny fotoreportaz
2.muflon u was w genewie tez macie takie marsze??
13, 14, 16 czyli które? Bo ja zadnych numerków nie dawałem.
to znaczy dales link a jak ja sobie zaczalem ogladac to te zdjecia mialy numerki
i tak np 13 to jest to zdjecia z policja (nawet chyba nazwa brzmi policja czy jakos tak):)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
my narazie mamy tylko homo i anty homo(czyt krotko obcietych)
ale moze kiedys i inni wyjda na ulice
np canonierzy a przeciwko nim nikonowcy ->ale bylaby dopiero zadyma
tylko kto by robil zdjecia.....?
były przez chwilę włączone liczniki wyświetleń ;p
Pare ciekawyc fotek canis. Zaluje ze mnie nie bylo. Ogolnie spokojnie?? Jak oszolomy (MW) reagowali na fotopstrykaczy??
Już na początku blisko mnie jeden z MW zaczął walić listwą drewnianą po reporterach. Wiecej w sumie takich zdarzeń nie widziałem. Jedynie potem w TV widziałem jak jeden z reporterów oberwał jajkiem prosto w łeb z odległości 1,5 metra...
Moje foty tutaj...
na blogu
a później wrzucę na galerie całość :P na razie czasu brak ;)
Kilka moich fotek :
http://wiadomosci.onet.pl/33547,21,0,pokaz.html
Zdjecia z podpisem Marcin Bittner.
Vieno łobuzie, proszę się nie nabijać z mojego kolegi (ostatnie zdjęcie!) :D
a tam nabijać odrazu ;] hyhyhy po prostu jak to zobaczyłem to myślałem ze padne ze śmiechu :)
zdjecia ogolnie bardzo fajnie
moze kilka mi sie nie podobalo ale i tak naprawde spoko;) ;)
tylko nie wiem czemu ale cos zjdalo jakosc nei wiem czy to wina seriwsu ze zle cos zmiejszyl czy cos program graficzny zle zrobil ale widac ze zdjecia nie sa w takiej jakosc jak powiny
sadze ze to wina zlej kompresji do malych rozmiarow:roll:
Kurdddeeee ,ze nie pojechalem:-| kiedy jakas zapalna manifestacja znowu??
Przegieli z ustawieniami w systemie galerii pewnie :<
W poniedziałek przejde się do redaktorów ;P
Kilka fajnych moim zdaniem nie dali:
Śpiewanie hymnu. Jeszcze zbluzgali nas ze jak sie hymn śpiewa to powinniśmy stać na baczność. Jakoś nie miałem ochoty śpiewać z nimi ...
Aż mnie naszła ochota żeby psa sobie sprawić. Niestety blok to żadne warunki...
Wszyscy razem ... ;)
1 i 3 fajne
1 czemu takie lukierkowate
3 troszke mydelko i mozna bylo troszke jasnosc zmiejszyc i poprawic kontrast i bylo by lux
ale to moje opinie bardzo subiektywne i na pewno nie fachowe
gratuluje zdjec
Zestaw Venia najfajniejszy. Jakosc na poziomie a kadry, pomysly i momenty bardzo pasujace.
no vitez ma racje
nie wiem jakim cudem ale umknely mi zdjecia venia
i naprawde bardzo fajne
chcociaz tak naprawde wszyscy autorzy ciekawie pokazali ta demonstracje
i co jeszcze ciekawsze i zaskakujace wyszli z tego bez szwanku
(to moj setny post - teraz nastepna jubileusz za 900 ;mam nadzieje ze to bedzie 900 madrych wypowiedzi)
pozdro
ripek: Jak szybko dodali Twoje zdjecia do galerii na onecie? Ja swoje wysłałem ok 15 i jeszcze ich nie ma.
Wczoraj o 18.
Nie nie mnie. Ale byłem bardzo blisko zdarzenia. Jakieś 2m.
Możnaby się z nimi pokłócić ale:
a) Po co ryzykować uszkodzenie aparatu
b) Pewnie by do nich nie dotarło nic (wiekszość z nich to "kibole" z delikatnie skrzywionym obrazem patriotyzmu bo przecież patriota powinien uznawać konstucje w której o ile dobrze pamietam jeden z pierwszych 5 zapisów mówi o wolności poglądów itp itd..)
No to wychodzi na to że staliśmy b. blisko siebie.
Nie no, jasne że nie ma co zgrywać kozaka gdy trzymasz w ręce sprzęt warty kilka tysięcy, a twoim oponentem jest debil pozbawiony mózgu przy cesarskim cięciu (shit happens).
Zresztą to był tak naprawdę podstawowy znak "stop" który pojawiał się w mojej głowie gdy chciałem się wepchać w środek jakiejś zadymy. Dostanie przypadkowo w mordę da się przeżyć, ale aparat to niestety "szklanka"
Chyba na przyszłość trzeba się zaopatrzyć w ten pancerz co to go ma (bodajże) Kolekcjoner 8-)
Tylko pancerz nie chroni przed wyrwaniem lampy ze stopki. Jedynie o to sie martwilem.
ale nie przy czasach ktore są w tak ostrym słońcu...
no dlatego zartowalem:)
jasna sprawa :)
Birez, Pazu... co z waszymi fotami O_o
kilka moich kadrow na http://adam3k.ownlog.com/
pozdrawiam
michal
Już mam gotowe zdjęcia z marszu.
Jedno na zachętę :wink:
Więcej na http://bagnet007.blogspot.com/2007/04/reporta.html .
tutaj te samo co ostatnio plus 3x więcej pozostałych
http://www.mhfoto.pl/galeria/index.php?list=44
Nie jestem zbyt dobry w reportażach, tym bardziej cieszy, że komuś się podoba :wink: . Wpychałem się jak najbliżej w nadziei, że trafią się jakieś fajne kadry.
Na pierwszym zdjęciu goście z TVN'u robili wywiad, który był później w tv. Gdybym się przesunął 0,5m w prawo to może zobaczyłbym się w Faktach 8) .
Zdjęcia robione na Provii 100F, czyli na filmie o kompletnie innych zastosowaniach :mrgreen: Przynajmniej odwdzięczył się jakością.
Dlaczego ? Chciales w tak fenomenalnych warunkach swietlnych latac z zalozona superia 800 ? ;) Reporterke wcale czesto robi sie na slajdach, a w NG to chyba nie wiedza ze istnieje cus takiego jak negatyw :) dla mnie tez kolorki pierwsza klasa, no i odwaga powierzenia tak kaprysnym materialom reportazu, czesto zmieniales korekcje ekspozycji czy zawierzyles swiatomierzowi ?