nie zlinczujemy :) jesli zdjecie nie przyjdzie w terminie to zaczynamy bez Ciebie :mrgreen: aha ku pamieci, termin uplywa jutro :)
Wersja do druku
Cytat:
Battle wlicza zdjęcia zrobione od poniedziałku tj. 5.03 do 18.03 włącznie.
thorin - to jednek chyba nie jutro a w niedzielę :pCytat:
aha ku pamieci, termin uplywa jutro
Zdecydowanie nie jutro tylko w niedziele, tak jak napisał esteper.
tiaa, sorry nie doczytalem ze Mac poprosil o zmiane terminu...
phi komformisci :mrgreen:
Hellfire -> Jak dwa dni? Termin jest do 18. Takze masz jeszcze czas.
Zdjecie juz zrobione, ale jeszcze nie wyslane. W glowce swita mi jeszcze jeden pomysl ;)
Na pierwszej stronie jest napisane, że do 15, więc tym się sugerowałem. Ale skoro do 18 to lekko :)
I jeszcze mała prośba. Ponieważ właśnie wybywam i wróce w niedziele pod wieczór, to niniejszym proszę, żeby ustalić deadline'ową godzinę przesyłania fotek na 20:00 bo wcześniej sie nie wyrobię. Uprzejmie proszę Szanownych uczestników o pozytywne zaopiniowanie mojej prośby. :)
jestem za :) godzina wydaje sie wporzo, i przynajmniej bedzie sztywny termin :)
Ja jestem za :) Deadline 20:00. Jeszcze tylko niech ten co zaczął całą walkę się zgodzi :]
P.S. W takim razie nie całę 23 godziny do końca terminu przesyłania zdjec :D
Venio, nie filozuj, bo nikomu nie bedzie sie chcialo czekac do 00:01 w poniedzialek na foty, deadline o 20:00 to bardzo fajny pomysl podlug mnie :) juz i tak przedluzamy, mialo byc do 15 marca wszak ;)
wysłane
Ja swoje także wysłałem:D
poszła fota
Jeszcze godzinka została według prośby dotyczącej deadline'a :D
już zabieram się za obrobkę, prosze o 20.00
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
poszło, mam nadzieję ze dojdzie poczta
Moja poszła w ostatnim momencie. Mam nadzieje, że dojdzie i będzie wystawiona. Pozdrawiam
To czekamy na wystawienie :)
W obu seriach pierwsze zdjęcia bo przynajmniej nikt na nich nie pije :razz:
A tego pana w I serii na 7 zdjęciu to przyjemność z Żytnią nieźle skalibrowała ;)
He, he na 13 fot, 4 alkoholowe. No pewnie bo każdy samotnik to pijak, a jak pijak to złodziej...:mrgreen:
To takie polskie :D Tak na powaznie dobra walka, dobre zdjecia :)
przyznam sie że mi też takie lustrzano-wódczane klimaty były w glowie, stereotyp silnie dziala
Wszystko takie stereotypowe w tym battle... Tym bardziej to Polskie;)
Patologiczne to battle ;) zdjęcie 7 z pierwszego zestawu - czy to jest jeszcze jedno zdjęcie, czy już dwa? trudno stawiac miniseryjkę obok pojedynczych strzałów....
To ja z innej beczki. Jak zwykle bywa przy battlach z liczba uczestników 10+ pojawia się problem rozgrywki finałowej. Proponuję, żeby ustalić to już teraz a uczestnicy tego battla będa mieli głos. Ja optuję żeby do finału weszły np po 3 najlepsze foty z obu grup. Dalej, autorzy tychże fot na battla finałowego robia nowe fotki oczywiście w temacie samotność. Co Wy na to ?
3 zdjeciai owszem, ale zeby nowe foty ? zawsze sie przy starych zostawalo przeciez.
jestem za starymi
Po co finał?
Te które zdobędzie najwięcej głosów wygrywa. Koniec i kropka. Po co przedłużać ten battle?
Wszyscy wiemy, że jak zwykle wygra ładne zdjęcie. Oby tym razem było choć trochę na temat.
Może coś o zdjęciach. Które wg was najlepsze? I czym się wyróżnia?
wg mnie to mało zdjęć ma związek z tytułem battla. Za trudny temat :)
za trudny? lol a po kazdym zlocie cb kazdy z uczestnikow ma po kilka samotność do pokazania na forum :} lol hehe
a co do fot to #1 w drugim zestawie jest za wysokie... jak juz ustalamy rozdziałke to sie tego trzymajmy - to raz
#5 w drugim zestawie mogło by wygrac gdyby nie to tragiczne światło. Jest okropne. Nie dosc ze połowy twarzynie widac to jeszcze musiałem rozjasnic monitor na maxa by dowiedziec sie co w ogole trzyma model. I nie mowcie ze mam źle ustawiony monitor...
suchyHc, od pierwszego krakowskiego zlotu CB, w zartach przewija nam sie taki topos "samotnosci", kiedy to plytkie zdjecie, zazwyczaj zyskuje glebi (niekoniecznie glebi ostrosci) jesli doda mu sie artystyczny tytul, idealnie do tego nadaje sie tytul "Samotnosc" to taki uniwersalny wytrych :) I domyslam sie ze wlasnie z tego powodu Venio m.in. zorganizowal battle.
Mimo wszystko myślę, że niektórzy się w to zaangażowali :p
Ludzie ogarnijcie się troszku :p Jest temat samotnośc, każdy go przedstawił tak jak chciał. Nagle jakieś dziwne pomysły z nowymi zdjęciami... Może czas zacząc głosowac :)
nie wiem po co tyle kombinujecie. Niech bedzie tak jak zawsze - tak było dobrze i nikt nie marudził.
Ok widzę, ze troszku namieszałem z tymi nowymi fotkami. dla mnie battle jest motywacją do ruszenia d...y i pstrykniecia czegoś z jednej strony a z drugiej chętnie ogladam tak rózne pomysły na interpretacje danego tematu. Stad pomysł, żeby na finał robić nowe foty, bo po prostu byłoby ciekawiej. Ale widzę, że raczej woli na nowe foty nie ma.
może lepiej zrobić cykl battle, coś na wzor pucharu CB, naprzykład 10 ustawek, rozciągniętych w czasie, za miejsca przyznawane byłyby punkty, a osoba która , bedzie przez cały sezon trzymała najrówniejszy wysoki poziom zdjęć , zdobędzie ich na koniec najwięcej.
Panowie troche dziwnie tak, zmieniac zasady w czasie rozgrywki, jest nas 13, malo kto przewidzial ze bitwa bedzie tak oblegana :) (mimo ze duzo osob i tak zrezygnowalo przed uplywem terminu ;) ) Moje zdanie takie: zostawmy tak jak jest, bitwa i dogrywka. Jezeli puchar, to umowmy sie odpowiednio wczesniej.
puchar to pomysł niezwiązany z tym battle, taka tam luźna propozycja.
Jako cykl np 10 battle z punktami za miejsca w poszczególnych etapach.
Na zakończenie jakaś nagroda lub specjalne wyróżnienie usera na CB, cokolwiek. Liczyć się będzie regularność przystępowania do battle i zajmowanie punktowanych miejsc.
mysle ze to juz temat na osobny wątek
W pierwszym zestawie jedynka, w drugim zestawie tez jedynka. I pozamiatane. Ogolnie to cos za bardzo polska Wam ta bitwa wyszla. Za duzo wodki.
Próbowałem wziąść udział, niestety - w niedzielę wróciłem nieco za późno do domu, nie zdążyłem nawet zrzucić fot a te już były wystawione...
Ale - ad rem - drugi zestaw, jedynka. Bezdyskusyjnie. Rispekt dka autora. Swojego GNIOTA* już bym nie wrzucił :)
*) To nie jest moja niedoszła fota konkursowa ;)
Jakoś kompletnie nie trafiąją do mnie te "alkoholowe" foty, żeby nie powiedzieć, że irytują... :-?
W pierwszym zdecydowanie nr 1, choć nr 3 jest też niezłe. W drugimi podobnie wahałem się między 1 a 3
A tak na przyszłość:
jeżeli jest na przykład ze 30-stu uczestników (tak jak się teraz kolej szykuje) to dlaczego nie zrobić jednej MEGA sondy, bez zestawów? Wiem, że to się będzie ładowało pół godziny, ale przynajmniej będzie sprawiedliwie. W przeciwnym wypadku może być sytuacja taka jak ktoś opisał: w jednym z zestawów pojawi się fotka marna w otoczeniu totalnych gniotów. I ta marna fotka wygra całego battla bo zbierze 90% głosów...