Mi do tego brakuje jeszcze czasu, bo czas będę miał dopiero w niedziele :/
Wersja do druku
widziałem dzis gostka w Radziszowie koło Skawiny (na rowerku ) co rzeczke penetrował optycznie:) może to ktoś z was?? jakby można to też prosze mnie dopisać - myśle że wreszcie znajdę chwile w sobote..:)
Ja tam coś mam, ale efekty nie bardzo zadowalają. W weekend ostatnie polowanie na udany kadr :wink:
na udane 2 kadry ;)
Widze, że szykuje się duża bitwa :) oby i poziom był wysoki to będzie uczta dla oka :)
zbliza sie weekend - kto jeszczer zdjec nie ma to ostatni dzwonek zeby cos zrobic - pogoda iscie wiosenna sie zrobila
Ja zamierzam jeszcze w weekend poprawić moje kadry... tylko cholernie wcześnie trzeba wstać :)
Kurcze jakiś dramat - jak nie było pogody miałem czas, jak wczoraj było pieknie siedziałem w robocie - byle do soboty....
Mam dokładnie tak samo, nie wiem czy się wyrobię.... Zobaczymy.
No to ja juz chyba nie bedę miał szansy na zrobienie lepszych fotek:-( Coś mnie rozkłada, a nie za dobrze jest się włóczyć po krzakach z gorączką :sad:
a ja chyba niestety nie wezme udzialu - choroba mnie wlasnie zmogla :(
Witaj w klubie :-(
Ale tzrebabyło być zapobiegliwym i strzelić coś wcześniej ;)
Szybkiego powrotu do zdrowia
Czy zdjęcia będą razem czy będą dwa zestawy do głosowania?
Gnioty poszły, czekam na wyrok.
Kris75 zawiodłeś mnie....
Ja kicze wyśłę jutro :)
Dziś w Gdańsku pochmurno i pada, na jutro prognoza taka sama, więc na dobre fotki już nie ma szans :(
Mnie się udało w tygodniu, po pracy (swoją drogą dawno się tak nie wk..., jak teraz, stojąc w korku, kiedy światło uciekało z minuty na minutę). Chciałem dzisiaj pstryknąć jeszcze coś w podpowiedzianych mi plenerach, ale od rana pada :-(
Przcież szare, brzydkie i pochmurne też może być ładne:)
Ehh, dziś zrobiło sie ładnie u nas, dałem radę wypaść na godzinkę nad wodę.
Tylko normalnie nie mam co wybrać, nic mi się nie podoba, chyba nie przyłożyłem sie do tematu :(
Może coś ostatecznie wybiorę, bo w końcu to także dobra zabawa :)
Rozumiem że należy wysłać linki do zdjęć?
Wysłałem, teraz ładuje plecak i z czystym sumieniem jadę focić dalej :-)
Ja jeszcze nawet nie zrobiłem zdjęć :/ Ale zaraz jadę focić!
Wysłałem, nic szczególnego, ale zawsze.
A tym co mogą dziś focić zazdroszczę. Ja sobie leżę w łóżeczku :-(
Poszło...
Moje również...
hej Kris, ja fotki zrobiłem ale nie ma mnie na liście, i nie wiem czy mogę brać udział??
przeoczylem Cie - sorki
Moje właśnie wysyłam i będę ciekaw jak będzie wyglądała sonda.
Kurcze, chyba trzeba zapytać Hazana czy nie da sie wprowadzić opcji ankiety na 20 pozycji,
te "dogrywki" mnie zawsze dołują
Spróbuję podzielić na dwie grupy : jednozdjęciowe oraz dwuzdjęciowe .
Niektóre osoby wysłały linki do zdjęć umieszczonych na innych serwerach niż http://www.imageshack.us/ , niektóre osoby przysłały za duże foty , więc nie wiem czy szybko wyrobię się z wystawieniem - ostatni raz sam poprawię błędy , następnym razem będzie dyskwalifikacja
A czemu tylko na imageshack?
Uff... zdążyłem. Zrobione na szybko, ale są :D
Musze przyznać, że niektóre zdjęcia są super, a poziom raczej wyrównany.
Gratuluję wszystkim kadrów :)
Ale fajowe foty:-)
wiele mi sie podoba:)
Poległem :D Foty genialne!
przyznam, że wybór trudny, pozdrawiam
No nareszcie jakies lepsze fotki w bitwie bo w tych ostatnich bitwach to takie cienutkie fotki byly ze mi sie nawet komentowac nie chcialo.
W pierwszym zestawie "trojka" za ladne swiatelko. Jak widac "trojka" przegrywa z "siodemka", ktora to ma do bolu rozmyty tlenek wodoru oplywajacy kamloty. Tez fajne ale wole fajne swiatelko niz trick z rozblurowaniem. Gdyby oba tricki polaczyc to bylby cud-miod ale takiej fotki w bitwie nie ma...
W drugim zestawie jest trudniej. Wyroznic moge pierwsze zdjecie w "czworce". Niestety drugie zdjecie jest juz byle jakie. Zabraklo pomyslu?
Pierwsze zdjecie w "szostce" tez dobre (znow: oswietlenie) tylko krzywe. Horyzont mozna bylo wyprostowac.
I tym sposobem dotarlismy do "dwojki" ktora sie wyroznia na zasadzie "mniejszego zla" choc sama w sobie zla nie jest. Tez oswietlenie nienajgorsze, jakas proba HDR, tylko jakosc troszke slaba. Cos z oczami mam czy tam tam ostrosci brakuje i kompresje widac?
To by bylo na tyle...
kręci się kręci...
gratulacje dla faworyta w każdej grupie.
A dogrywka bedzie pomiędzy dwoma zdjeciami czy większą ilością zdjęć?
BTW, Dzis rano były ciekawe warunki, mgła słońce