No to debiucik:-P
Wyslane:cool:
Wersja do druku
No to debiucik:-P
Wyslane:cool:
jak jutro nie sypnie to wypadam- miałem gdzies w górkę skoczyć dziś lecz roboty mi się zwaliło ii....no no kicha..:(
No i udało się, wysłałem. Zrobione dzisiaj :)
Miałem mały dylemat, bo podobały mi się przynajmniej cztery kadry, no ale w końcu wybrałem :)
załapię się jeszcze? :D
mam akurat coś z ostatniego wypadu :mrgreen:
sorry ale wypadam - jakby wiosenny mógł być to pewnie bym coś zmontował:(
Może lepiej do 20:00 te zdjęcia?
no troche chyba z apozno na takie zmiany, ale zobaczymy, bo moze te 4 pozostale osoby do 20.00 juz cos wysla, lub jakos dadza znac czy nie rezygnuja.
Jak na razie dotarło 10 fotek .
czyli mozna juz realnie zalozyc ze w 1 ankiecie nie pomiescimy wszystkich wiec co w tej sytuacji proponujesz? Aby bylo w miare sprawiedliwie to ja proponuje zrobienie sredniej z glosow w kazdej ankiecie z osobna i wtedy wszystkie zdjecia powyzej sredniej awansowalyby do nastepnej tury, lub jesli tylko 1 zdjecie mialoby taka ilosc glosow - wowczas awansuja 2 pierwsze.
Ankieta ma maksymalnie 10 pól , więc jeżeli wpłynie więcej fotek zrobi się dwie ankiety , a następnie finałową składającą się z trzech najwyżej notowanych zdjęć w kazdej z ankiet , czyli finał będzie miał 6 fotek .
lpeiej jesty zrobic tak jak napisalem powyzej
no panowie mattnick Mac i oddech - na Was czekamy
O Jesu.... to jednak mogę? Dzis wieczorem wysyłam fotke.... Trza było dać znać, że mogę podesłać :)
Tylko wytrzymajcie z publikacją sondy.
mnie raz wykiwali a fotę miałem mocną...czas do 24...:) wyślę przed 24 :) hehehe
mattnick - nie kozacz :razz: bo nie bedzie wogóle twojej :razz: wysyłać raz raz - ileż można czekać... :roll:
kris, jesli nie namieszałem za bardzo to bym jednak cos wysłał (choć nie za bardzo żem zadowolony z gniota) ....jeśli nie to trudno..
:P hehe ale emocje :D
"będą 2 ankiety z każdej przechodza 3"
3 z każdej ankiety? hm.... jedno z każdej, czyli w finale 1 vs 1 :wink:
No to kto jeszcze nie wysłał ? :mrgreen:
Panowie macie tam jeszcze może jakąś wolną miejscówkę dla człowieka ze spóźnionym refleksem??
Biorąc pod uwagę że będą dwie ankiety, to miejsce jeszcze jest, ale głos ostateczny należy do pomysłodawcy tego battle.
aha... Jak ładnie poproszę to mam nadzieję, że się zgodzi prawda?? :>
Edit:
Pozwolenie zatwierdzone :)
No już Cię kolega dopisał do listy, wysyłaj fotkę :-)
No Panowie wysyłac te foty, bo ja już nóżkami przebieram ;)
Jeszcze nigdy mój "pierwszy raz" nie był tak stresujący ;)
Info dla wszystkich maruderów...wysłałem
To teraz mam dylemat pomiędzy dwoma:/
Że tak zapytam ni w 5 ni w 9, regulamin co do wysyłania zdjęć obowiązuje ten pod tym linkiem prawda??
http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11
regulamin jest przyklejony w temacie battle cage
No to poszło :D
Moje też już poszło, zdaje się, że jako prawie ostatnie.
Moje poszło teraz :)
Oddech to się nazywa wyczucie chwili :))
Panowie, za mało Hitchcocka oglądacie, trzeba było poczekać jeszcze ze 20 minut ;-)
ja ostatnio tak na allegro czekałem....:(
Prrrroszę Państwa, emocje sięgają niemal zenitu(a)! :mrgreen:
Niestety jedna z fotek posiada EXIF oraz autor zapomniał napisać swój nick forumowy . Wysałem odpowiednią wiadomość do autora .
no ja właśnie na te ostatnie 10 s niezdążyłem :(...czyli zaraz po 24 sonda...??
ja tak dla zapełnienia miejsca wysłałem....:(..:). tak to jest jak się na ostatnią chwilę wszystko zostawia...nawet śnieg w lutym zdąży spłynąc:mrgreen:
Poprawiłem i odesłałem, sorry za zamieszanie. Czyli jestem ostatni.
W sumie można wystawiać sondę.
no nareszcie :D