co znaczy w trzech kategoriach??? czy osobno zmierzch, osobno noc, osobno świt??
Wersja do druku
Dokładnie tak, każda pora dnia jest oddzielna ale nie musisz wysyłać zdjęcia do każdej kategorii.
cos mi się wydaje, że świtów będzie jak na lekarstwo :p
Ja coś mam...z pewnego miasta.
Ja się zgłaszam! Jeśli można, oczywiście :)
JAH-EL dopisałem Ciebie do listy.
Może Sen-K też potwierdzi swój akces.
Dziękuję :)
Postaram się wysłać jak najszybciej.
Rozumiem, że jak mam 3 pliki to nazywam je:
droga od zmierzchu do switu (swit).jpg
droga od zmierzchu do switu (zmierzch).jpg
droga od zmierzchu do switu (noc).jpg
Dobry pomysł, możesz tak zrobić.
Wysłane.
Mam nadzieję, że będzie zaciekła rywalizacja.
Ja proponuję zrobić z tego 3 oddzielne sondy i będzie 3 zwycięzców po prostu. A może komuś uda się zgarnąc hat-tricka :P
Dopiszcie mnie tez...
(ostatnio statyw testuje :p ).....
maver zdjecia ma wygladac na prawdziwe, innej definicji "prawdziwego" zdjecia nie znam. Skoro widac ze bylo przy nim grzebane, to znaczy ze to zdjecie robione photosopem - ja to tak rozumuje.
Maver chopdzi o to żeby pokazać kto zrobił najlepszą fotę a nie kto ją najlepiej obrobił na komputerze... jeśli nie pasują Ci warunki battla to nie startuj i sprawa jest załatwiona
Mroziu79 zostałeś dopisany.
Maver siedziałem w ciemni nie raz i nie jedną godzinę. Wywołanie raw o.k. inne drobne działania o.k., jedynie nie dla HDRu. Kris75 bardzo dobrze wyłożył moje założenie dla tego battle'a.
Oczywiście robimy oddzielną ocenę dla każdej z pór dnia, czyli może być trzech zwycięzców lub tylko jeden...
Zdjecia wyslalem, mam nadzieje ze zrobilem wszystko w porzadku... Przecieram szlaki dopiero....
Pozdrawiam
Mac ile osob sie zapisalo na ta battle?
Lista uczestników znajduje się w drugiej zakładce, do wczoraj było 8 osób.
ja juz wyslalem
Ja niestety nie dałem radę zrobić tylko świt jednak zdjęcia są tak żenujące, że wylądowały w śmieciach. Z przykrością muszę stwierdzić, że odpadam z gry :( Przepraszam, że nie stanąłem do boju ale mimo tygodnia więcej nie znalazłem czasu żeby zrobić odpowiednie zdjęcia...
decha szkoda, że nie wystartujesz.
Jeśli jednak podjąłeś taką decyzję to wykreślam Ciebie z listy a pozostałym zostało jeszcze 25 godzin.
No ja również żałuję bo temat bardzo ciekawy i mam pomysł na ujęcie wszystkich trzech tematów w jednym ale po prostu albo brakuje mi czasu na wykonanie zdjęć albo jest tak szaro-szaro jak dzisiaj rano :/ Spróbuję chociaż zrealizować mój pomysł jaki miałem wysłać na tego battla i się pochwalę "po zawodach" ;)
ale bedzie dyskwalifikacji(wśród nich ja pierwszy):mrgreen: w pierwszym poscie Mac napisałeś, że zdjecia mają być wykonane miedzy 1sty-4lutym :mrgreen: jutro się biorę i walnę wszystkie trzy :)- qrna pomysłu nie mam ;(
ogolnie to bardzo malo osob nadeslalo do tej pory zdjecia...
Mac wymiękam. swita zrobiłem - kicha zmierzch -też kicha a nocne dzis miałem robić ale juz pasuje-te foty sie nie nadają do pokazania. nie wiem weny ni ma czy co...??
Marekb pokaż to co masz, ja dziś zrobiłem zmierzch, jak wyszedł ocenicie sami, świt zrobiłem dwa tygodnie temu a noc w dniu kiedy zgłosiłem ten battle.
W innych battle'ach moje fotki dostały po grzebiecie ale nie załamuję się.
nie boj sie -teraz jest jedna fotka moja - wiec bedzie kogo lac :)
hehe no to widzę, że nie tylko ja podchodzę bardzo krytycznie do moich zdjęć :P
Koledzy wyluzujcie, przecież chodzi nam o dobrą zabawę a nie walkę na śmierć i życie.
Nie mniej boję się co będzie z kolejnymi battle'ami, które mam zaplanowane a tematy są jeszcze bardziej abstrakcyjne.
Tak czy inaczej właśnie wysyłam swoje trzy fotki i czekam na publikację sondy.
wiesz - my wychodzimy z zalozenia, ze porządny artysta powinien byc falszywie skromny 8)
i najlepiej jak pod koniec zycia sformatuje dysk ze rawami, spali odbitki i zostawi list w ktorym napisze ze nie dosc byly dobre, oczywiscie nikomu nigdy wczesniej ich nie pokazawszy.
Mac już sięnei mogę doczekać na kolejny temat :D Mam nadzieję, że następnym razem nie zawalę tak jak teraz :(
nie chce sie tłumaczyć że dziecko, że robota po prostu widze co zrobiłem - a tak chciałem sie sprężyć, pomysleć bo to naprawde sa fajne wyzwania lecz trza było przez chwile przemyśleć temat a ja tego nie zrobiłem..:( trzeba zacząc od siebie wiecej wymagać. mz poziom fotek na tym forum powiinien byc na tyle wysoki by nikt nie zarzucił nam abnegactwa.tego sobie i wszystkim tu życzę
Spoko, spoko na następny battle dam 21 dni, żeby był czas na pomyślenie i zrobienie fotki.
Następny temat? Hmm mam aktualnie dwa pomysły i zastanawiam się co umieścić, tzn. zimowy czy abstrakcyjny.
No to w takim razie czekam na temat :)
:edit:
hmm Mac tak chwile pomyślałem o tych tematach i w sumie zime mamy jaką mamy więc typowa zima troche może być problemem ale ciekawym tematem mógłby być "mróz". Interpretacja dowolna a ten jeszcze raz na jakiś czas złapie ;) Co Ty na to?
Decha trafiasz prawie w "10", mam na myśli battle pt. Lodowy klimat albo Lodowa sceneria.
Mija 22.00 zatem zamykamy możliwość nadsyłania zdjęć.
Pora pomyśleć o nowym battle'u. Temat lodowy.
hehe "prawie" robi wileką różnicę jak to ktoś kiedyś powiedział :P lodowy klimat to mi się tylko z jednym kojarzy :D
Ale postaram się wymyśleć coś lepszego ;) to kiedy ten battle? :D
Decha niezłe ale chyba chcesz mnie się pozbyć wywołując zawał serca... zdjęcie grozy. Proponuję nadsyłanie zdjęć do 4 marca, godzina 22.00.
hehe tym samym pozbawiłem się możliwości wysłania tego typu zdjęcia bo od razu będzie wiadomo czyje ale przynajmniej będę musiał wymyśleć coś innego :) termin mi odpowiada więc od razu możesz zapisać mnie przy zakładaniu battla
O.K. startujemy temat "Lodowa sceneria"
a co jest z poprzednim battle - tak nagle ucichlo?
Nie wiem dlaczego moderatorzy nie wystawiają sondy, czyżby były jakieś problemy?
yyy... no faktycznie ciekawe.
Zwykle dzialaja duzo szybciej.
Ale ten battle jak sie okazuje jakis pechowy jest 8)
z fajerwerkami też było spore opóźnienie więc chyba jednak nie jest to wina pechowości battla
Mam nadzieję, że któryś moderator się zlituje i wystawi zdjęcia do oceny.
no wypadaloby aby ktos sie w koncu za to wzial