To i mnie dopiszcie ... plissss :) umknął mi ten wątek bo mordowałem się z nowym komputerem, to jako okoliczność łagodząca
Wersja do druku
To i mnie dopiszcie ... plissss :) umknął mi ten wątek bo mordowałem się z nowym komputerem, to jako okoliczność łagodząca
ok nie ma sprawy
w związku z zainteresowaniem i brakiem sprzeciwu uczestników otworzyłme 3 10-kę, można sie zapisywać.
"niech się dzieje wola nieba..." moje poszło ;)
i moje także :D
Wybrać jak zawsze było bardzo trudno ... ale trzeba było ... i poszło ...
poszło i moje
ale kicha :( szukałem czegoś fajnego i doszedłem do wniosku,że ... a sam nie wiem jakiego :) ale tyż poszło:mrgreen:
moje też poszło.
Życzę wszystkim powodzenia w półfinalach i sukcesu w finale.
Sobie też. :-)
juz poszlo ...
wyslalem dzisiaj kolo 13.00 mam nadzieje ze wszystko ok:) fakt faktem to mnie tez ciezko bylo wybrac:)
Ja bede mogl wyslac dopiero dzisiaj ok. godz. 18.00 ( z powodu nieplanowanego wyjazdu sluzbowego )
NIe wiem czy jeszcze sie zalapie.
Pozdrawiam
PW
i pozostał czas wyczekiwania :)
kiedy ma byc sonda??
jak jakiś miły moderator załorzy ;)
z tego co do mnie piszecie, wnioskuję że zdjęcia poszły na wlaściwy adres battla i faktycznie czekamy aż moderator założy sondę.
Na to juz wplywu nie mam
Panowie ... cierpliwości ... moderator też człowiek i to pewnie pracujący !!:|
rwą się charty do rywalizacji ;-P
ja leszczykiem - nie chartem w tej branży a raczej szczeniakiem:). piszczal, wiesz czy sonda dziś zawiśnie, pooglądałoby się coś. A może Tomek by nas poinformował co i jak...??;)
:) ja tez poczatkujacy
ale battle cos nie rusza... moze moderatorzy uznali ze zdjecia zbyt slabe :)
:rolleyes: to powinni je podkręcić i wypuścic:mrgreen:
najpóźniej wieczorem powinno ruszyć, takie info mam od jednego z moderatorów.
emocje sięgają zenitu :D
Ja tu czuje, że jeden z uczestników dopiero co kupił sprzęt za 64 tys. ... dajmy mu troszkę czasu .. przecież nie łatwo zorganizować młodą parę w środku tygodnia ;) ... a jeszcze instrukcję obsługi trzeba by poczytać a w 1Ds Mark II troszkę stron to ona ma ;) :):)
... no dalej ruchy Panie Prezydencie !! ;)
A tak nawiasem mówiąc to rzeczywiście temperaturka wzrastaaaa !!:)
a może założyciel battla musi jakiś bakszysz wplacić na rzecz CB? ;-)
nie ma tego w regulaminie ale kto wie?
no PP to musi jeszcze taboret dokupić by wszystkiego z persp. "żaby" nie focić - choć niektóre fajne takie np jak młoda w mini występuje
:) hmm bitwa sie jeszcze nie rozpoczela a juz tyle odwiedzin na watku :)
juz pisalem do WŚ CB i nie pomaga, wrrr
popatrzyłem na dorobki kolegów, w tej dziedzinie, którzy się zgłosili i znów dostane po dupsku jak z mostami :rolleyes:
Są długo oczekiwane ankiety: 21 uczestników (chyba nic nie pomieszałem) - losowo podzieleni na tury, każda po 3 dni :)
Przypomnijcie za 3 dni :p
http://canon-board.info/showthread.php?t=18785
http://canon-board.info/showthread.php?t=18786
http://canon-board.info/showthread.php?t=18787
Ślubne 1 : zdj. nr 5
Ślubne 2 : zdj. nr 4
Ślubne 3 : zdj. nr 1
Ś1 -
1 - brak wątpliwości - REWELKA :)
Ś2 - 6 - po prostu wpadł mi w oko :) (szkoda że mały)
Ś3 - 4 - b. ładny kadr i światełko :)
Gratuluję :)
ciężkie wybory, pozdrawiam i gratuluje
zestaw 1 - 1
zestaw 2 - 3
zestaw 3 - 4
dobre foto :)
[ ślubne 3:] : emilz ; maaadmaaax ; alx_80 ; Robert31-R1 ; Cichy ; pw66 ; Fotoziutek
... hmm ... ciekawe którzy z autorów pracowali razem ;) bądź w tym samym pomieszczeniu ;) ... czyżby ______ i ______ ;):)
Ślubne 1 : zdj. nr 1 (znakonite studayjne zdjęcie), 5 (ciekawe lustrzane odbicie), 7 (fajny plenerek, razi mnie tylko mina Pana Młodego)
Ślubne 2 : zdj. nr 3 (najlepsza) i 6 (mała z potencjałem)
Ślubne 3 : zdj. nr 2 (naturalne), 1 (ciekawe), 4 (??)
;)
Pozdrawiam
no i wystartowalismy :P
grupa 1: glos poszedl niestety na wlasne zdjecie bo reszta w wiekszosci wydawala mi sie zbyt "oblatana"
grupa 2:mocna grupa i dobre strzaly, glos poszedl na pozycje nr 5 :-)
grupa 3: najslabsza grupa, wstrzymuje sie od glosu
ze wszystkich fotek zdecydowanie najbardziej szóstka w zestawie drugim! szkoda tylko, ze takie małe :( ale jak dla mnie rewelacja... wali namiętnością i uczuciem na kilometr! aż żal dupe ściska jak się patrzy na tych wszystkich zakochanych... znaczy się foty oddają to co powinny :D
no faktycznie, dlaczego zamknięte?
Wygląda na to, że wszystkie sondy się pozamykały. Trzeba powiadomić odpowiednie służby. To chyba z powodu żartów na temat naszych nowych braci na forum
Mam tylko jedną faworytkę:
grupa 2 fotka nr6
pierwsza fotka z pierwszej grupy - R E W E L A C J A - w ogole cale te zestawienia mocno zrewidowaly moje wyobrazenia na temat fotek slubnych i zaczalem nieco przychylniejszym okiem jednak patrzec na te jakie nam zrobiono ;) na slubie.
pytasz sie, wiec masz chyba calkiem inne zdanie?