Odp: Fotograf ślubny-Warszawa
Cytat:
Zamieszczone przez
marek44
Dobre zdjęcia robi i przy okazji mało bierze pan Michał ze strony
www.fotografia-slubna-warszawa.eu. Żeby nie skłamać to my za ogromny pakiet zdjęć, z reportażem i sesją zapłaciliśmy coś około półtorej tysiąca. Na plus jest też fakt, że fotograf dojechał do nas poza miasto na swój koszt.
No to już wiem kogo omijać.
Chałtura...A zdjęcia nie porywają...
Nie wstyd ci takie coś reklamować?
Pan michał robi bardzo przeciętne zdjęcia, słabe kadry i lipna obróbka, pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
Pan michał robi bardzo przeciętne zdjęcia, słabe kadry i lipna obróbka, pozdrawiam
Strona www tez chyba robiona w 2007.
az sie prosi czasem aby takim mega spamem pojechać ze ostawia totalną lipe gosciu po wszystkich portalach spolecznosciowych itp
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
az sie prosi czasem aby takim mega spamem pojechać ze ostawia totalną lipe gosciu po wszystkich portalach spolecznosciowych itp
Popieram w całej rozciągłości.
Mdli mnie na takie zachowanie, tzn zachowanie tego partacza
Cytat:
Zamieszczone przez
marek44
Dobre zdjęcia robi i przy okazji mało bierze pan Michał ze strony
www.jakiśtamlink.eu. Żeby nie skłamać to my za ogromny pakiet zdjęć, z reportażem i sesją zapłaciliśmy coś około półtorej tysiąca. Na plus jest też fakt, że fotograf dojechał do nas poza miasto na swój koszt.
Dlaczego nikt jeszcze nie nominował autora powyższej wypowiedzi do prestiżowej nagrody złotego kilofa, niezłe wykopaliska po ponad ośmiu latach.
aż półtora tysiąca ??? za takie coś ???
Cytat:
Zamieszczone przez
af-p
aż półtora tysiąca ??? za takie coś ???
Zaraz...ale to chyba nie twój problem?
Cytat:
Zamieszczone przez
robson999
Zaraz...ale to chyba nie twój problem?
No ale chyba opinię można wyrazić?
Też uważam że półtora koła za takie coś to "letko" mówiąc przeginka
to tylko moja ocena, mam do niej prawo...poczułeś się dotknięty ?
tu nie cena jest problemem danego fotografa bo widzialem w moim zyciu rózne cuda na kiju za wygórowane pieniądze , bardziej chodzio to jaki poziom przedstawia fotograf. tymbardziej jeżeli marek pisze o ogromnym pakiecie zdjęć a fotograf na stronie ma 3 zdjęcia z jednego slubu i 12 z chrzcin. I jeżeli idzie on w kierunku "mały podgląd na toco najlepsze w jego pracy" to jezeli reszta zdjec nie nadaje się na strone a to co ma na niej to best of the best to nie chce widzieć reszty reportażu.... cena jaka to jego sprawa ale to że poziom ma bardzo słaby i relatywnie cena jest wyjęta z kosmosu. Czuje tutaj że kolega dostał kase z dotacji, okazało się że kasa i sprzęt to nie wszystko , trzeba jeszcze jakoś złapać klientów no i tutaj zaczęły się schody. pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
af-p
...poczułeś się dotknięty ?
Ja nie, ale ty chyba tak, bo przecież jesteś profesjonalnym fotografem.
Panowie, spokojnie, przecież nie ma o co się kłócić... Że zdjęcia w portfolio słabe - widać. Co do ceny, nie zabiorę głosu, nie jestem zawodowcem, zdarzało mi się focić kotlet za pieniądze dla znajomych czy dalszej rodziny, ale ostatni raz był chwilę temu, nie siedzę w branży i nie wiem ile to przeciętnie kosztuje. Co się przejmujecie, ile "pan Michał" sobie winszuje za swoje usługi - rynek go zweryfikuje. Dbajcie o swój poziom i swoich klientów i tyle, a on niech dba o swoich. Nie jest tragiczny, jak jedna pani która wklejała lewitujących nowożeńców na egzotyczne tła - pamiętacie? Jak jemu z taką produkcją i ceną będzie trudno o klienta, to w końcu pójdzie po rozum do głowy i albo cena spadnie, albo poziom zdjęć wzrośnie, albo jedno i drugie. Czego jemu i jego klientom życzę, amen.
a cóż mogło mnie tu dotknąć ?
Cytat:
Zamieszczone przez
af-p
a cóż mogło mnie tu dotknąć ?
No wiesz, w kontekście powyższych wypowiedzi i cytując klasyka:
"Kobietę najbardziej dotyka facet, który nie chce jej dotknąć"
No i to chyba tyle.