No to na mnie kolej ... zdjecie znane na cb, wysoko ocenione i nawet na siebie zarobilo wiec chyba warte wystawienia w tym miejscu.
Wersja do druku
No to na mnie kolej ... zdjecie znane na cb, wysoko ocenione i nawet na siebie zarobilo wiec chyba warte wystawienia w tym miejscu.
Z makro ciężko było wybrać... dlatego wybrałem inne zdjęcie które bardzo lubię, najbardziej ze względu na sytuację :)
Miałem spory dylemat bo do finału doszły 2 zdjęcia... o zwycięstwie tego zdecydował tylko fakt, że ustrzelone Canonem a nie Olkiem :)
zdjecie zrobione latem w Rewie koło Gdyni
Ja chyba najbardziej lubię tego ptaka.
Załącznik 2208
Jedno z ostatnich w tym roku. Jedno z weselszych zarazem :)
Dobry rok. Chyba to będzie najlepsze.
Najlepsze ? :D eeee doopa jestem nie fotograf wiec dam jedno z ulubionych moich :
edit:
zmiana serwera.
Może to?
miałem kilka naprawdę udanych kadrów, drogą eliminacji wybrałem dwa, jednak zdecydowałem się na pokazanie tego, dla mnie jest ono wyjątkowe :)
Ależ mnie tu dawno nie było... Co prawda Canona nie używam już od pół roku, ale mam szczególny sentyment do tego forum, wszak tutaj pierwsze swoje zdjęcia pokazywałem :)
Ciężko wybrać najlepsze zdjęcie 2006 roku, szczególnie że ostatnich kilka miesięcy wiele mnie nauczyło. Powstało też mnóstwo różnych zdjęć. Zdecydowanie z wielu z nich jestem zadowolony, co znacznie odróżnia ten rok od poprzedniego. Szczególnie, gdy mówimy o drugiej połowie tego roku.
Zdjęcie, które pokażę powstało pod koniec października, na warszawskich Powązkach. Nie wiem czy jest najlepszym jakie do tej pory zrobiłem, ale z pewnością jest jednym z lepszych. Tak myślę...
dlugo mnie nie bylo... i tak jak Eddie mam sentymet do tego forum.
moze nie najlepsze zdjecie ale je lubie.
Uprasza się o stosowanie się do zasad opisanych w pierwszym poście ;-)
najlepsze co w tym roku mi sie przytrafiło i przed 4 dniami mi sie urodziło a fotka nie najlepsza, ale za to przed godzinka zrobiona..:D
To i ja sie dokładam. Tegoroczna mgła z końca listopada, kiedy to samoloty nie latały, a ja zakupiłem nowego, pachnącego 400D :-)
Może nie najleprze ale wg. mnie najfajniejsze.
Oczywiście zapraszam do oceny zdjęcia na PM ;)
Tą lubię najbardziej, lekka mgła i ok. 100km/h, szkoda że nie miałem jeszcze obecnego sprzętu.
chyba to :)
pozdrawiam
p.s. komentarze mile widziane
Czy najlepsze to nie wiem, ale podoba mi się najbardziej 8-)
komentarze na pm mile widziane ;)
Witam,
robione Canon Zoom Lensem 18-55, ręczne ostrzenie. Dolina Rospudy.
Komentarze na PW bardzo mile widziane ;)
A to moj wybor tegoroczny.
Zdjecie zrobione akurat na czas tzn 30.12.2006 o 21.30
Moje pierwsze zdjęcie opublikowane na forum. Technicznie troche niedomaga, ale zostało zrobione w pierwszym tygodniu użytkowania 400d, mam nadzieje, że nadrabia samym ujęciem. Nie jestem dobry w wybieraniu i bardzo możliwe, że na zdjęcie patrze przez pryzmat koleżanki :D Czekam na komentarze na PM.http://img441.imageshack.us/img441/9481/img1849vn7.jpg
...:-)
http://members.chello.pl/j.luczak2/plener/jelit04.jpg
Pozdrawiam!
Chyba to 8)
Maroko, Chefchaouen.
Nie jest to "Szał" Podkowińskiego,:cry:
ale ten kasztan jest mój od dwóch miesięcy.:wink:
A to moja sympatia poznana nad Jeziorakiem:
moje to chyba to:
Canonowo-analogowe...
Widze ze poziom jest raczej wysoki. Fajne te niektore fotki macie. Sam nie wiem ktore moje jest najlepsze. Mam kilka ulubionych. Moze np. to?
Niestety musiałem je znacznie zmniejszyć i mocno skompresować.
takie tam zabawy z sigma i hdr... i jedno z niewielu zdjec ktore zdecydowalem sie w 2006 wrzucic na plfoto...
Wyjatkowo nie z rajdów tylko zdjęcie córeczki która mi sie urodzila 5 miesiecy temu :)
sorka za ramke ale wklejone ze strony
Super zdjecia chlopaki! Niech ktos sprobuje pisnac, ze ta grupa
jest tylko o sprzecie. Naprawde chyle czola, super poziom.
Moze dorzuce jedno moje na swiezo:
Moderator's note: Przypominam o zasadach z postu #1 :)
Wybrałem to zdjęcie... choć nie wiem dlaczego? Chyba bardziej na chybił trafił...
Wcześnie rano... fioletowa połówka cokin... raw... mokre buty... uśmiechnięta gęba...
Nie wiem czy najlepsze ale jedno z takich, które mi się podobają:
Pozdrawiam
Artur
Jasne że nie było łatwo ale...stawiam na Tomka...
Zakład ślusarski - usługi
"M A J S T E R E K"
od 1945
wykonuje:
kompletna naprawa
K Ó Ł
rowerowych
motocyklowych
ostrzenie noży, nożyczek
i wiele innych
SZYBKO I TANIO
Może nie najlepsze, ale jedno z tych, które najbardziej lubię :)
Ciężko powiedzieć najlepsze gdy ma się świadomość swojej niewiedzy...
Moge powiedzieć: o wiele lepsze niż zrobiłbym rok temu. Myśle, że o to chodzi...
A to moje. Oczywiście nocne...
Cieżko wybrać najlepsze. Może to.
Wykonane w Pirenejach.