Pozwolimy, pozwolimy;) nawet pozwolimy im w korkach postać;)
Wersja do druku
Pozwolimy, pozwolimy;) nawet pozwolimy im w korkach postać;)
He, he Jac jest na forum ale chyba postanowił zerwać z wizerunkiem głównego wystawiacza battli. :mrgreen:
:mrgreen: - nie, spokojnie bylem juz w domu i nawet na kalibracji ale teraz znow w pracy siedze - zaraz wystawie jak mi nikt przez ramie nie bedzie spogladal ;-)
spoko maroko, coco jumbo i do przodu ;-)
edit: juz niech nikt nie wysyla - jest 10 wiecej nie bedzie ;-)
EDIT2: link do ankiety
http://canon-board.info/showthread.php?t=18075
moj glos dla 8 :)
3 swietna szkoda tylko, ze leci troche.
dziwne temat byl choinka a wiekszosc zrobila bombka ;-)
dla mnie swieta to rodzina a rodzina to zdjecie nr 10 moze bym inaczej to troche pokazal ale generalnnie ten klimat mi najbardziej odpowiada
zaglosowalem na 3 :)
podoba mi sie swiatlo i perspektywa
odchyl od pionu mi nie przeszkadza
10 u mnie na 2 miejscu
Niestety moją choinkę wycieli a serio to nie zdążyłem zrobić zdjęxia i obrobić, wyciągnęła mnie praca...może za rok mi się uda.
Wbrew pozorom choina to ciężki temat na ciekawe foto, ale kilka całkiem ładnych. Musze pomysleć
mi się 3 najbardziej podoba :)
Podobały mi się 3 i 6 ale zagłosowałem na 3 :)
Nono:D Całkiem wysoki poziom bitwy nam się zrobił:D
10tka mi się najbardziej spodobała.
Hmm trochę zaskakujący ten battle'el, dla mnie najlepsze to 5 i 10. Troszkę inaczej widziałbym 10 ale to dobra fota, głos oddałem na 5 bo lubię b&w i taki klimat.
3 jest mocno przeciętna i przepały, przepały...
Battle dziwny, bo temat niesprecyzowany. Ogólnie brzmiał "Choinki", ale było napisane, że mogą być ozdóbki i inne pierdółki;) Dla mnie jednak najlepsza(może nie technicznie, ale pomysłowo) jest 3.
mi najbardziej podoba się 10.
Mój temat się nie sfotografował - ale może jeszce się uda.
to wtedy wrzucę tu. :)
Jeśli to możliwe to zrobię podobnie jak adamek.
Jednak 7-demka. I klimat Świąt czuć i ta bombka taka trójwymiarowo oświetlona. Fajne. 3jka mi nie podchodzi bo... No cóż choinka w pokoju - fakt, że sfocona z ciekawej perspektywy ale nie przykuwa jakoś. 10 fajna ale (cóż, podpadne pewnie "prawdziwym fotografom") szumy jakoś zabijają klimat akurat w tej focie. 2-jka mi się jeszcze podoba za abstrakcyjność (o ile tak to się odmienia). Ogolnie fajny battle
mac: ależ możesz. To będzie taki bajerek "poza konkurencją". ;]
Nono.. tak jak "battle na dzieciaki" wypadło duuuużo poniżej moich oczekiwań, tak tutaj... fiu fiu.. ciężko się zdecydować, ale z zupełnie przeciwnych powodów :roll: Z góry brawo dla wszystkich uczestników :)
Edit: nie, no naprawdę nie mogę. 10 odpada bo nie na temat, 4 mimo wszystko trochę odstaje od reszty, ale z pozostałych nie potrafię wybrać :-D Cytując jednego z naszych byłych forumowiczów, "ja pas" ;-)
10'tka zagrała mi na uczuciach i na nią zagłosowałem... :-)
Ja również mam temat którego nie zrobiłem, ale postaram się w najbliższych dniach. Na battle zrobiłem takiego... gniota i nie chciałem dawać pod ocenę.
Ja odnosze wrażenie że 8 była naszopowana ostro :) Może to złudzenie, ale jakoś dziwnie wygląda. W każdym razie gratuluje współzawodnikom ciekawych zdjęć ;)
troszkę się tez pogubiłem, temat bombka czy choinka :p
za Jac
choinka to ciepła rodzinna atmosfera czyli 10
3 i 10 najlepsze ze wskazaniem na 10 za ciepła rodzinną atmosferę choć 3 też naprawdę dobratroszkę tajemnicza - choinka tuż po dostarczeniu prezentów przez mikołaja:)
GRATKI
Cóż, poziom dość wysoki.
Mój głos poszedł na 3, ale dlugo wahałem się czy nie zagłosować na 10. Bez dwóch zdań - obie foty rewelacyjne.
w moim przypadku tak samo ja Wats0n - obie foty bardzo dobrze i glos na 3 :)
bezkonkurencyjnie #10
Trójka fajna, tylko dlaczego taka krzywa?! Taki zamysł artysty czy błąd?
doskonały pomysł autora 10, ale coś mi tu brakło..... ostatecznie głos poszedł na "ciepły klimacik" w trójce :)
And the winner is...? Moja była ta jedna pozbawiona koloru i zajęła 4 miejsce.
Moja to nr 7 :) Dzięki wszystkim za bitwe :)
nr.3 to moje drzewko ... i się cieszę niesamowicie bo to moja pierwsza bitewka :) 10ka bardzo fajna
Gratulacje dla zwycięzcy :) Dziekuję wszystkim za bitwę . Moja fotka to nr 2 :)
byłem daleko
moja 9
nie 9 w kolejnośći tylko nr 9 ( choć tys daleko panocku )
Moja fotka to numer 6. Jak zwykle daleko w tyle, ale dzięki za bitwę;)
Moja fotka to nr 4
To moja 1 fotka umieszczona gdziekolwiek
Fajne doświadczenie robienie zdjęcia na określony temat :D
mój typ to oczywiście 10
Moje zdjęcie to 10, także wychodzi na to, że wygrałem :-) Dziękuję wszystkim za miłą zabawę!
ukłony dla zwycięzcy !!! BRAWO Smaczny :)
Przyłaczam się do gratulacji pommimo, że zwycięska fotka nie była moim faworytem ;)
Dziękuję za gratulacje! :-)
gratuluję b.dobrej roboty :)