zdecydowanie 2, klimat osiągnięty BW jest MZ ciekawszy, w jedynce pierwszoplanowa lampa przepalona i glówna wieża waląca się jest zła dla odbioru.
Wersja do druku
zdecydowanie 2, klimat osiągnięty BW jest MZ ciekawszy, w jedynce pierwszoplanowa lampa przepalona i glówna wieża waląca się jest zła dla odbioru.
ja stawiam na 1 - nocne oswiatlenie faktycznie okazalo sie trafione, a samo ujecie jest nietuzinkowe, z mocnymi elementami. Jedynie lampa moze rozpraszac - ale moze taki byl zamysl autora? W kazdym razie ja cenie sobie zdjecia pokazujace indywidualne podejscie do tematu - 1 taka wlasnie jest.
Oba są ciekawe. W 1 drobne detale, na drugim i trzecim planie tworzą ciekawy "smaczek" zdjęcia. 2 to z kolei ciekawy klimacik, podszyty niepokojem.
nie lubie jak nie ma exifa ...wybralbym pierwsze ale ta kamera....
Ja kliknąłem na 2 jakoś bardziej mi klimat odpowiada no i przypominają mi się czasy jak tam faktycznie był STARY browar i fajny klub bluesowy w którym przesiadywałem nocami eh to były czasy. A w 1 ta lampa za mocno daje po oczach jak by w niej się tlił jakiś płomyczek to by było super.
Ps 2 leci troche w lewo czy ja mam omamy?
Blues... Jabole w parku... Co to były za beztroskie czasy :D
hyhy czasy jaboli przeżywałem mieszkając jeszcze w Szczecinie ;)
na pierwszy rzut oka 1, glos na 2.
1 ciekawa natomiast 2 :) nigdy nie widzialam SB z takiej perspektywy i w dodatku B&W.
i domyslam sie, ktore zdjecie kogo ;)
to teraz zdradź nam matko jaki Ty miałaś pomysł ;)
glos poszedl na druga pozycje, ciekawy kadr no i cz&b wersja ktora oddaje bardziej industrialny klimat miejsca. chcialoby sie sie zobaczyc zdjecie nr 1 zrobione w nocy z pozycji nr2 (bez przepalen w lampach). dobra rywalizacja :-)
Jedyneczka;)
Dałem na 2, bo mi klimatem Gotham City przypomina (światło z chmur :) ). Ale obydwa są dobre i obu panom gratuluję.
Nie będę krytykował bo samemu mi się nie chciało focić :)
skoro czujesz, że nie powinieneś krytykować to może choć postaraj się o jakis komentarz :) - chyba, że zasługują na same słowa krytyki ;)
podobają się - dobra robota
jarq. gratulacje, bo o ile sie nie myle, Twoje zdjecie zwycieskie jest? :)
Ło Matko! Skąd te prorocze zdolności? :)
Jarq. - ja również gratuluję!
dziękuję!! choć uważam że fotki były bardzo równe - podobał mi się Twój punkt widzenia na Browar :) co zresztą potwierdziłem oddanym głosem ;) Przez dłuższy czas szliśmy łeb w łeb! ... Szkoda jedynie, że inni się wykruszyli - byłoby jeszcze ciekawiej - choć jak zapewnia matka i tak szans by nam nie dała ;)
Początkowo kombinowałem coś standardowo, jakieś mocne wygięcia, szalone kąty i małe wycinki całośći, żeby było kolorowo i geometrycznie. No ale postanowiłem wracać do domu przez Most Dworcowy, i po drodze spojrzałem za siebie :)
heh - a ja komletnie czasu nie miałem - zresztą mój dzień wygląda następująco - praca od rana do 17 - o 17.20 autobus do Kórnika i ... tyle jestem w Poznaniu ;) - gdyby nie to, że namówiłem żonkę na zakupy w Browarze (za co dostałem pół godzinki na popstrykanie) to byłoby ciężko. Udało mi się dodatkowo trafić na fajną mgiełkę, której może nie widać - ale była inspirująca ;). Teraz czasem przejeżdżając autobusem spoglądam na Browar i staram sie znalezc inne ciekawe ujęcia - co wiecej wpadlem na pomysl - jak pstrykne to sie pochwale ;)
Jako leń i obibok mam nieco więcej czasu :)
hehe ja pędzę do domu bo oczekuje mnie tam oprócz żonki trójka stęsknionych widoku taty maluchów ;)