O.K. to wyjaśnienie mi wystarcza czyli rozumiem, że zdjecia nie mogą być wcześniejsze niż data założenia wątku przez ampera.
Wersja do druku
O.K. to wyjaśnienie mi wystarcza czyli rozumiem, że zdjecia nie mogą być wcześniejsze niż data założenia wątku przez ampera.
no własnie "niepisaną", ja napisałem że może byc dowolna - więc moze :)
Może jednak nie koniecznie dowolna, to traci trochę sens battla.
ok czyli tak jak we wszystkich (które przestudiowałem przez chwilą) liczą się zdjęcia od dnia założenia batalii 16.12.2006 do 6.1.2007
no to juz mam zdjęcie, pozdrawiam
ja jutro uderzam w miasto ;)
Ja podobnie jak amper.Jutro się okaże czy uda mi się coś upolować.Mam na oku 4 mosty.Zobaczymy co z tego wyjdzie:)
Ja nadal nie mam nic ale mam kilka pomysłów na mosty i wszystkie poza Wawą.
mi niestety wawa musi wystarczyć, ale mam nadzieje na pokazanie czegoś niebanalnego (podejde do 2 mostków)
edit:
no niby byłem, ale to jeszcze nie to :-| może jutro :-D
jako że mosty nocą będą raczej ciemne w tonacji, pytanie do administratorów, czy można zmieniś tło prezentacji zdjęć na ciemne lub czarne?
wyciągnie to niewątpliwie szczegóły ze zdjęć.
Wczoraj niby obleciałem trzy mosty,ale...no to nie jest to co chcę:| Będę musiał skoczyć na jeszcze dwa inne.
może trochę jak ten Filip z konopii... :mrgreen: ale...
czy można się zapisać jeszcze?? mostki fajnie się robi... stoją grzecznie
i nie marudzą :cool:
-=Festyk=- szkoda gadac wiem coś o tym :mad:
goobie zapraszam, juz jesteś dopisany
bardzo dziękuje...
właśnie wróciłem... i mostek mam8)
łapy mi zmarzły :-D a co dalej zobaczymy...
To ile tych fot mamy podesłać? Bo tak się złożyło, że ja tez już mam mostek.
po jednej
proszę o potwierdzenie wszystkich którzy są jeszcze nie zadeklarowani na 100% czyli /może się uda/ o potwierdzenie uczestnictwa do środy
dzięki :)
I jak idą nocne spacery po mostach?
Cudownie! Dobrze że mam uszczelniony korpus.
Nieee, ale jak to zwykle w styczniu - deszczyk pada!
ja już mam, niestety nie jestem w 100% procentach zadowolony, mam w archiwum kilka lepszych, ale dobrze będzie ;)
Zdjęcie wysłane. Jak coś z nim nie tak, to pech. jutro rano ostatni rzut oka na forum i powrót dopiero 14.01.2007 :)
Powodzenia i pozdrawiam
moje tez wysłane, nadal postuluję o zmianę tła do prezentacji na ciemne
ja podesle jeszcze dzisiaj - tlo do prezentacji ciemne jak najbardziej jestem za
oj, mylę się mylę... to był żarcik nie przytyk :wink:
(przepraszam, jeśli inaczej go odebrałeś)
a co do maila to mam rzeczywiście obawy, czy się właśnie nie pomyliłem gdzieś, bo to mój pierwszy battle tutaj :oops:
ja wysle na ostatnia chwile jednak :) okrutnie wialo dzisiaj
no dobra moje też poszło ;) mam nadzieje że wszystko będzie ok
http://canon-board.info/showthread.php?t=18381
Jest już wątek.
zaglosowalam na 6 :) 4 tez niezla.
Wysoki poziom. Gratuluje wszystkim uczestnikom.
A teraz trochę złośliwości - most to konstrukcja nadwodna ;)
no wlasnie wyslalem
No to się spóźniłem z wysłaniem...trudno,moja wina i nauczka na przyszłość-nie czekaj na ostatnią minutę;)
jak cie to pocieszy to jest nas 2 :)
P.S> A moze skoro jest nas 2 to mozna by dolaczyc te nasze spoznione zdjecia - pamietam ze moderator juz takie cos zrobil na battle "groza"
Chyba i tak nie ma takiej opcji bo max liczba pozycji w ankiecie to 10.Chyba,że zrobimy osobny battle na mosty,we dwójkę?Nawet od zaraz:)
Festyk zdaje się, że jest druga tura bo w sumie zgłosiło się 17 osób. 8 bardzo fajna ale miały być zdjęcia nocne, podobnie jak 3 wypada. 4 bardzo ciekawa nie mniej aptur słusznie zauważył, że to nie most. Swój głos oddałem na 7, dobra fota.
Gratulacje dla autora jedynki za pomysł zdjęcia z mojego rodzinnego miasta.
Pomimo, że 4 to nie do końca most to fota świetna i na nią zagłosowałem
Jak dla mnie 1 najlepiej przedstawia most nocą;) Jest rzeka - bez której most nie ma prawa bytu i jest sam most ładnie oświetlony i elegancko odbiajający się w rzece.
Ja głosowałem na 4 :)
Czwórka i długo nic. Moje gratulacje :D