ok, rezerwowy :)
Wersja do druku
ok, rezerwowy :)
u mnie walka już trwa od 3 dni ;)
tak właśnie spojrzałem na battle-zarabianie... gdzie są zestawy zdjęć, ale rozumiem, że w naszej battle-bachory przesyłamy tylko po jednym zdjęciu, tak?
IMO tak - ale niech sie wypowie ta, co rozpętała wojne:mrgreen:
mxw jedno zdjecie.
Witam, kurcze gdzie ja byłem, że tego nie widziałem... Proszę o zapisanie do listy rezerwowych...
Jedno pytanie w kwestii formalnej - rozmiarówka zdjecia taka jak przy wszystkich zdjeciach publikowanych na CB?
Standardowo-dłuższy bok ok 600-800px.
jutro idę walczyć :D
No to jak i kiedy wystawiamy zdjęcia?
jak Wam idzie na polu walki Panowie? :)
matka ciagle w fazie - obmyslam plan...
Praca wre !:-D
Pozdrówka
Ja usiłuję być spontaniczny:). Co jakiś czas urządzam polowanie na Córę z aparatem. Dotychczas wyniki mizerne, do namiotu bezcieniowego nie chce się zmieścić a jakiegoś sensownego planu ciągle brak:-?
U mnie niestety też nei ma lekko :/ dzieci znajomych, które miałem wykorzystać do zdjęć się pochorowały więc póki co poluję na cudze dzieci po parkach itp :P wyniki też niezadowalające :(
Ale jest w regulaminie Battle Cage - link
Pozdr
Artur
widzę ...ostre przygotowania u wszystkich ... atmosfera gęstnieje , podłączę się chętnie do kolejnej rozgrywki....
He a ja już mam cuś. Dzisiaj pstryknąłem
pocieszcie mnie, ze tez jeszcze nic nie macie...
dzentelmeni, nikt kobiety nie pocieszy ;)
Reno probowalam wczoraj - plan idealny, pomysl, aranzacja a modele zero wspolpracy, sa 2 /slownie: dwa/ mozliwe ale nie zadowalajace na 122 zrobione :lol:
kami 74, ze tony to wiem ale zeby cos dobrego wyszlo z tego...
nie poddam sie, bede z Nimi walczyc :P
Ja tez jeszcze dorzucilbym swoj fotoreportarz, ale juz po czasie :(
Tak dla mobilizacji: WYSŁAŁEM JUŻ SWOJĄ FOTKE :mrgreen:
i ja wysłałem. wczoraj rano.
Moja fotka też już poszła
no ja mam jedno zdjęcie ale jakoś specjalnie zadowolony nie jestem... jeszcze się do jutra wstrzymam, może coś się strzeli ciekawego :)
Z nieśmiałością informuję, mój pierwszy obraz pewnej chwili, związany z "Dzieciakami" został wysłany. :-)
Pozdrawiam.
nastepny pocieszacz :)
przypominam o terminie :)
o żesz ty, zlem się zagapił, a dzieci lubię, szkoda że nie można wskoczyć na zasadzie last minut
Jakby co to coś wysłałem wczoraj. Nic nie mówiłem bo nie było się czym chwalić:mrgreen:
Gdzie umieszczamy fotografie?? oj właśnie widze że do 12 to troszkę przespałem :( jednak jeśli nie w konkursie to pod tym adresem jest moja praca.
http://jacek.g.getphoto.pl/high/10e5...eee53fe04c.jpg
Dodam że temat dość trudny, najlepsze fotografie pociech wychodzą niespodziewanie :)
Pozdrawiam
Przeczytaj regulamin Battle. Te konkursy są z zasady anonimowe...
dobra juz jest prawie gotowe
jest 12 uczestnikow - wystawiac czy czekamy na reszte?
IMHO wystawiac - czas na zrobienie zdjec juz minal ;-)