No ale że mianowicie o co sie rozchodzi? No fajne kolorowe mazgaje.
Wersja do druku
No ale że mianowicie o co sie rozchodzi? No fajne kolorowe mazgaje.
a o co ma sie rozchodzic???
Dwa zdjecia, utrzymane w miare jednolitym stylu, dajace sie ogladac (mam nadzieje) no i absolutnie nie wymagajace ostrosci sprzetowo-obiektywowej:)
No i oczywiscie ciekaw jestem jak je odbieracie.
Jestem bardzo za! Oglądają się przyjemnie, taka "ostrośc" zdecydowanie pasuje do kolorystyki (lub na odwrót?;)
Moim skromnym zdaniem laika to fotki swietne jako półfabrykat do czegoś dalej. Jako tło pod opakowanie kosmetyków itp.
pod tym adresem
http://www.rsi.com.pl/~sp9nvy/alczyki.exe
podwiesilem mala (okolo 4 megowa) ptasia prezentacje.
Ciekawy jestem Waszych opinii, zwlaszcza ze podlozona muzyka jest dosc kontrowersyjna dla takiej tematyki.
Prezentacja mi się podoba, muza OK. Szkoda, że zdjęcia tak szybko się zmieniają - trudno się dokładniej przyjżeć. Wydaje mi się, żę kilka jest naprawdę dobrych, szkoda że nie wszystkie. Generalnie fajny pomysł.
Gdzie te ptaki żyją? (zgaduję, że Irlandia, wybrzeże czy coś w tym stylu)
to sa alczyki - najwieksza ich kolonia jest na Spitsbergenie w okolicach fiordu Hornsund i tam tez byly robione. Szybkosc zmian narzucil czas trwania utworu. A wlasnie ten kawalek mi spasowal.
Bardzo przyjemnie się ogląda. Nawet pod linuxem. Muzyka świetnie pasuje. Ale zdjęcia chyba trochę brzydko się skalują do pełnego ekranu.
PS. Posklejałem wątki galeryjne w jeden, bo taki zwyczaj w tym dziale panuje.
fajnie to zrobiles , ale jak juz koledzy napisali ostrosci jest brak , ale calosc jest ciekawa :)
Całość prezentuję się świetnie - muzyka pasuję i to bardzo do tych scenek!
Paweł, ale przy jakiej rozdzielczosci wyswietlania???
Obrabialem zdjecia na laptopie i moze faktycznie nie dociagnalem z ostroscia. Przy czym wiem ze jedno ze zdjec jest nieostre (ladujacy pojedynczy alczyk wyszedl poza GO) ale w diaporamie znalazl swoje miejsce i wydaje mi sie usprawiedliwiony :)
hej Cynig, a może zapodaj jakieś sampelki, z przyjemnością popatrzę sobie dłużej :)
Podoba sie i owszem! ładne. Ale z muzyką to strzeliłes "babola"!.
jest napisane muzyka: Deep Purple a słychać Pink Floyd!!!
Upsss, az sie zaczerwienilem.
Zdrowo mi sie pochrzanilo, tak to jest jak pol nocy sie przebiera w utworach.
tyle ze takie pokazy (diaporamy) rzadza sie swoimi prawami. To trzeba ogladac jako calosc a nie jako prezentacje kilkunastu oddzielnych zdjec. przy tak dlugim wyswietlaniu towarzystwo by sie pospalo w fotelach kinowych :)
Ale pracuje nad druga wersja okolo 2 minutowa :)
Witam
Bardzo ładne ptasiory ;o) prezentacje też mi się podoba.
Pozdrawiam
Grzesiek
Zapraszam na kolejną, nową odsłonę mojej strony - www.rsi.com.pl/~sp9nvy .
Tradycyjnie jest troche zdjec przyrodniczych, trochę z podróży i calkiem nowy dział z lekka etnograficzny.
ładne fotki w symbolach wiary szkoda ze tylko chrześcijańskie inne wzbogaciły by kolekcję
Podobają mi sięakty szczególnie te w LK
Niestety takie u nas dominuja, mam juz w obrobce troche macew z zydowskich kirkutow, ale to dopiero sie szykuje na nastepny upgrade.
Skleciłem małą (4 minutową) prezentację z materiału przywiezionego z wojaży po Korei Południowej.
Zapraszam do zerknięcia - uwaga, plik ma około 13 mega.
http://www.rsi.com.pl/~sp9nvy/korea.exe
CYNIG
niestety w PicturesToExe moge jeszcze wygenerowac plik *.scr (screen saver) czyli znowu ograniczenie do Windowsa zapewne
Po dlugim czasie uzupelnilem w koncu swoja strone o zdjecia z Iraku, zapraszam do ogladania http://www.rsi.com.pl/~sp9nvy
Ech Ty! Żebym się tu nie zapisała, to bym przeoczyła! Muszę częściej zaglądać - dzięki!