A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers. I drugie: Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
Wersja do druku
A ja mam pytanie: Co jest nadrukowane po drugiej stronie identyfikatora? Bo na zdjęciu jest przedstawiony tylko awers. I drugie: Czy identyfikatory z poszczególnych tur różnią się czymś od siebie, czy są identyczne? Dzięki za informację.
Sądze, że niczym się nie różnią ;-) po prostu zamawiana jest dana liczba identyfikatorów na raz bo wychodzi taniej, tak więc dlatego jest to podzielone na tury, zamówień jest odpowiednia liczba, pieniążki wpłynęły, zamawiamy, wysyłamy i następna tura itd.
Mam rację? 8-)
Ludzie, czytajcie... Choc ten jeden post na poczatku.
Jest napisane pod drugim zdjeciem pierwszego posta w tym watku.*
Wszystkie sa takie same. Pomijajac oczywiscie dane wlasciciela ;)
Mniejsze o koszty. Nie my placimy :mrgreen: Mniej jak 100 identyfikatorow i 200 smyczy po prostu nie da sie zamowic bo nikt nie chce tak malo zrobic, stad taka ilosc wymaganych chetnych :D
Co do tur to mechanizm jest prosty... Jak juz zakonczono pierwsza serie zamowien nagle pojawilo sie wiele postow z "ja tez chce takie". Stad druga, trzecia i obecnie czwarta tura. Patrzac na mizerne tempo przyrostu zamowien jest to prawdopodobnie ostatnia na dluzszy czas. Wiec jesli ktos nie jest zdecydowany to moze byc pewien, ze w przyszlosci dlugo nie bedzie okazji do zamowienia.
* Po obu stronach jest to samo.
Jeszcze potrzeba zamówień na 21 sztuk plakietek i zamawiamy drukowanie. Chętnych na 200 smyczy raczej braknie, dlatego zamówię za swoje pieniądze tyle ile braknie do 200 a potem będzie mozna sobie przez jakiś czas zamawiać tak jak to było po III turze ;).
Takie poprostu dociekliwe pytanko mam: można gdzieś sprawdzić ile osób już dokonało zamówień żeby sie dowiedzieć kiedy mniej wiecej bedą zamówienia realizowane?
Ludzie, zamówcie jeszcze 10 identyfikatorów, bo się doczekać tu wszyscy nie możemy! :)
Dziesiec to nie, ale ze dwa to moge sie dorzucic :)
Jeden juz popsulem a drugi sie jakos tak zgubil :mrgreen:
Mamy taką sytuację że jest prawie koniec zbierania zmamówień ale brakuje 1/5 wpłat :mrgreen:.
ej nooo! wypraszam sobie umieszczanie mnie na czarnej liście ;)
Zapłaciłam 23/08/2006 !
Zgadza się... jak pisałem pomyłki są mozliwe ;).
Ruszcie ludziska dupska bo chcemy nasze smycze:wink:
Jako że pierwszy raz uczestniczę w tym przedsiewzięciu chciałbym zapytać głownego dyrektora ;) jak długo trwa produkcja tych gadżetów?? pytam w odniesieniu do poprzednich edycji.
I ja zamowilem! Zostalo ostatnie 5 sztuk do zlozenia zamowienia:)
--
Marnow
Główny dyrektor? :mrgreen:
W drukarni wyrabiają się w 2 tygodnie robocze czyli takie 3 kalendarzowe. Jak sie zbierzemy do połowy następnego tygodnia z setką chętnych i będzie komplet wpłat to wyrobimy się przed gwiazdką. Jeśli coś pójdzie nie tak, za duzo osób się spóźni, będą mieli młyn w drukarni w ostatnie dni przed świetami, na poczcie też to dopiero pod koniec grudnia. Ja tam jestem optymistą ;).
cześć
Również wsparłem akcję... zamówiłem 2 smycze
dobry gadżet nie jest zły.
pozdrawiam wszystkich !
mam takie pytanie .. jeżeli złozyłem już zamówienie na smycz i identyfikator to czy jest możliwość zamówienia większej ilości jednego z nich nie ponosząc dodatkowych opłat za przesyłkę ? czy ten formularz działa na takiej zasadzie, że jeśli wprowadzę te same dane co przy pierwszym to drugie zamówienie zostanie automatycznie dodane do tego pierwszego ? (:
przepraszam, na śmierc zapomniałem o tym drobiazgu. Już sie poprawiam i wysylam!
Czy jest już przewidziana V tura zamówienia? ;)
Pozdrawiam...
ale po co? zamawiaj teraz a nie czekaj na V turę
Ok... Jeśli są jeszcze wolne miejsca to spox... Już zamawiam...;)
Raczej nie. Sadzac po obecnym tempie zbierania zamowien jakis czas nie bedzie nic w tym temacie przewidziane. Czekac pol roku na odpowiednia ilosc chetnych nie ma sensu. Jak sie zaczna ludzie jakas wieksza grupa bardzo upominac w przyszlosci to cos pomyslimy :D
Ale chetni niezdecydowani niech traktuja ta ture jako ostatnia szanse jaka bedzie w najblizszym czasie.
Jeszcze jeden identyfikator... i ruszy produkcja :) (bo chyba przy 100 idzie) :D
Wspomogłem również tą akcję... a co... :) Miałem kiedyś a60 to też mi się
należy plakietka. Co prawda teraz chodzę z innym sprzętem to proszę
we mnie nie rzucać kamieniami jak się gdzieś pojawię z plakietką forumową
i sprzętem nie na literę "C" na szyi ;)
V tura chyba nie ma najmniejszego sensu. popatrzcie jakie zainteresowanie jest teraz. ledwie 100 zamówień zostało złożonych.
ja również przyczyniłem się do akcji zamawiając dwie smycze i jeden identyfikator. pieniądze zostały już przelane, proszę o skorygowanie raportu :P
można dowiedzieć się jeszcze jaka firma zajmie się realizacją, czy mają witrynę internetową i skąd są ? (:
a moża najrozsądniej by było zrobić jakąś sondę (załóżmy 3-tygodniową) gdzie każdy chętny by oddał głos i łatwo możnaby podliczyć czy nowa tura ma akurat w tym czasie sens.
Ja osobiście uważam, że najlepiej jest coś takiego zrobić na wiosnę, gdy zaczyna się myśleć o fotografii bardziej niż zwykle np częściej wychodząc z domu i widząc poprawiającą się pogodę (przynajmniej ze mną tak jest, że jak jest ciepło to jestem bardziej aktywny..). Jesienią to raczej aparaty idą na półkę, biorąc pod uwagę fakt, że ktoś jeszcze nie jest do końca uzależniony :wink: ..
No to i ja wsparłem akcję, będę miał "zestaw zapasowy" ;).
Mam nadzieję że nie za późno.
Wpłacamy wpłacamy, bo ciągle całej sumki brakuje ;). Jeśli ktoś ma uwagi, wpłacił a jest na liście to czekam na wiadomość - będziemy sprawę wyjaśniać.
czy ktos cos wspominal o strajku poczty? :twisted:
Nic nie mów. Od poniedziałku czekam na matówkę od Andee'ego i szlag mnie już trafia :twisted: Ciekawe ile jeszcze poczekam. Żeby im tylko nie przyszło do głowy odesłać, bo adresat nie odebrał :evil:
A może lista kto wpłacił?
Ooooo !!!!! BARDZO SOBIE WYPRASZAM
Zapłaciłem i to jeszcze w sierpniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Deutsche Bank PBC S.A.
al. Armii Ludowej 26, 00-609 Warszawa
801-181818 - www.db-pbc.pl - info@db-pbc.pl
POTWIERDZENIE TRANSAKCJI
--------------------------------------------------------------------------------
WŁAŚCICIEL XXXXXXXXXXXXX
NR RACHUNKU XXXXXXXXXXXXXXXXXX
NAZWA RACHUNKU Konto osobiste
--------------------------------------------------------------------------------
DATA OPERACJI 2006-08-29
DATA KSIĘGOWANIA 2006-08-29
OPIS OPERACJI PRZELEW DO INNEGO BANKU - System db easyNET
Adresat: 49124027991111000038469688 Łukasz Walec Al. Jana Pawła II 22/7
3 37-450 Stalowa Wola
Treść: Za identyfikatory i smycze
KWOTA OPERACJI 41,40
WALUTA OPERACJI PLN
NUMER REFERENCYJNY 2006082900057656530020027717
Niniejszy dokument jest wydrukiem komputerowym i nie wymaga uwierzytelnienia
Jutro wpłacam... Sorki wielkie ale niestety dopadła mnie praca, praca i jeszcze raz praca, nauka plus dodatkowo strajk urzędu pocztowego który jest najbliżej miejsca pracy... :?
A propos strajku: Dzisiaj zamówiłem sobie przesyłkę z Merlina i wpadłem na genialny pomysł, żeby zaznaczyć formę dostawy jako kurier! :D Oni raczej nie strajkują...?
To co z tym moim pomysłem, żeby tym co nie wpłacili wysłać za pobraniem? Fakt, ryzyko trochę jest, że nie odbiorą... W takim razie proponuję przywrócić informację na stronie głównej o gadżetach i dozbierać do 100 zamówień, ale zapłaconych! :twisted: Może tamci nigdy nie wpłacą, więc pozostaje nadzieja, że inni jeszcze zamówią, żeby dobić do tej setki.
No wlasnie, mozliwe ze szybciej bedzie jak inni wplaca niz gdy bedziemy czekac na tych co jeszcze nei wplacili. Moze by tak napisac do nich PW??
Nie zapłacili:
Baldi
Chosse
cryptoworks
Dilbercik
drake
Leon13th
maver1ck
mroweq
phantomek
Niepełne wpłaty:
bs300f -3,30 zł
To sa wpłaty do piątku, PW do wszystkich którzy nie zapłacili jescze wysłałem, poszły także maile. Musimy poczekac jeszcze na kilka osób żeby była setka. Po weekendzie uaktualnię listę bo niektórzy już zrobili przelewy.
Jejku jejku :mrgreen: BENDOM SMYCZKI I AJDICZKI :mrgreen:
A już mówiąc szczerze zapomniałem że kiedyś coś wpłacałem :)
Super!
Następnym razem karta id m może wyglądać następująco:
- mini tablica testowa do ff/bf
- druga strona strona czarna do sprawdzania dedów/badów/hotów
(używać dwa razy dziennie, o ile odpowiedni lekarz nie zaleci inaczej)
ten pomysl z tablica testową FF/BF wcale nie jest głupi :mrgreen:.
Niestety do niektorych szkiel byla by chyba za mala ;)
Ale to będzie taka KITowa tablica :mrgreen:.
A tak żeby pozostać w temacie... jeszcze chyba 5 wpłat i mamy komplet. Już przygotowuję zamówienie. Zastanawiam się tylko czy później będą chętni żeby odkupić ode mnie 80 smyczy które zamówie na własny koszt żeby smyczy było 200 ;). Macie jakieś pomysły?
Witam wszystkich po raz pierwszy - właśnie zarejstrowałem sie na forum (do tej pory korzystałem z forum w sposób bierny) i mam takie pytanie: czy ja także mogę zamówić sobie taki identyfikator i smycz? Acha - gdzie mogę dowiedzieć się jaki mam nr użytkownika? Pozdrawiam serdecznie.
KuchateK dzięki za info - już zamówiłem. Pieniądze przeleję najszybciej jak to możliwe. Pozdrawiam serdecznie.
Diodak, może do Cichego zagadaj, dorzucałby je jako "gratis" do obiektywów czy innego sprzetu jaki sprzedaje;)