A fuj... Mazury sa takie trendi :? :p .Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
A fuj... Mazury sa takie trendi :? :p .Cytat:
A moze Krakow?? Stolice przeniesli do Wawy to moze srode polski do Krakowa:?: ;) jest co zwiedzac, baza noclegowa wysmienita. Ew, jak zoorganizujecie gdzies zlot to mam 3-4 miejsca w autku:-P
Zlot w Krakowie już był :) Niezły nawet.
To trzeba isc za ciosem i powtorzyc :mrgreen:Cytat:
A może by tak... Białystok? :P Przecież mamy Pałac Branickich i.. i.. hm... KOLOROWE FONTANNY! :D Cholera... może chociaż czyste powietrze Was przekona? :roll: ;)
To już lepiej: Białowieża, Biebrza, Narew, Rospuda itd ;)Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
grzyby ;)Cytat:
Ja jesli wszytko wypali bede w przyszlym tygodniu w Borach Tucholskich Lub na mazurach na grzybach :twisted:
Wioska Zieleniewo
panowie zaraz koniec wakacji
moze dajmy tomkowi sie wykazac i nich cos zalatwi ( spanie)
i ruszmy **** nad rospude
O.. świetnie! "Ogólnopolskie grzybobranie CB - Mazury 2006" Ah.. :)
kto przywozi? :roll: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Białorusini :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
no to "coco jumbo i do przodu..." :mrgreen:Cytat:
.. ja wole jednak Bialorusinki.. jakie by one nie byly :lol: No ale Tomka sprawa z kim na grzyby bedzie chodzil :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Cytat:
Na grzyby to Gawryl chodzi. A mnie Białorusinki równie nie interesują :twisted:
Z dwojga zlego, Bilorusinki lepsze od Bialorusinow :D
BTW, dzis rosjanie mowili ze 5D w Moskwie po $2700, nowka w sklepie :) Ciekawe czy TAX FREE wypisuja? :mrgreen:
No to zrobmy w Krakowie. Moge zalatwic nocleg na akademikach ---> darmocha. Mozemy pic przez 3 dni niewielkim kosztem:grin:
najprawdopodobniej 9 wrzesnia gdzies pod Krakowem foce turniej golfowy, potem w Kraku zdaje sie jakas mala "okazyjna" libacyjke. o pardon! impreze towarzyszaca... :)
kolo tej daty bym sie pewnie wyrobil. przy okazji do moich wlodarzy z digartu bym wpadl ze staropolskim zubrem... :D
To co 11 wrzesnia robimy nalot na najwyzsiejszy drapacz chmur w krakowie -->sedzibe banku BPH na rondzie Kotlarskim??:wink: tak na powaznie to mam ochote sie wdrapac na naszego kochanego szkieletora i porobic troszke zdjec.:grin:
Cichy zapodał super temat w lipcu, teraz prawie połowa sierpnia i nic nie wiadomo. Panowie sed fugit interea, fugit irreporible tempus. To może jednak Bory Tucholskie. Jesień jest tam cudowna (bo chyba do jesieni zdążymy się skrzyknąć :twisted: ) I mniej więcej po środku kraju. Świeże powietrze dobrze działa na kaca!! Raczki mniej drżą ... Bo miejsce to tylko pretekst, najważniejsze żebyśmy się spotkali razem (może brzmi to ciut patetycznie, ale chyba o to tu chodzi).
Nie ma pospiechu... Jeszcze ze 3 miesiace poplanujecie to bede mial szanse sie zalapac :D
Cytat:
Zamieszczone przez rysib
jak jesien to tylko w krakowie popieram i sie pisze ;) :mrgreen:
No wlasnie nie zdziwiajcie i spotkajmy sie w Krakowie, zalejemy robaka, popstrykamy cos i bedzie wesolo:D
Ale tam nie ma co pstrykać ;-)
Za to robaka jest gdzie zalewać :-D
co ze niby w Krakowie nei ma gdzie pstrykac ta??:D
http://www.travelandleisure.com/worl...t=citieseuropeCytat:
Zamieszczone przez Reason
Nie doceniamy Krakowa? ;)
No, to postanowione - Krakow. ;)))
A kiedy ? :mrgreen:
1 Wrzesnia??
jestem za wrzesniem ale w polowie (drugi, trzeci tydzien), Tomasz bedziesz w kraku ? kto zaklada nowy watek ? :mrgreen: ;)
Wrzesień to zajefajny okres na pierwsze 'bule' :lol: I nieważne thorin który tydzień ;)
Może się zjawię - Kraków to fajne miejsce...
Lipa, ja wyjezdzam w polowie wrzesnia:mad: a chcialem Was wszystkich poznac...moze pazdziernik??
jak wrzesien i jakis weekend to ja sie tez pisze
liquidsound to moze 8-7 wrzesien ?
To zmienic w tytule lato na jesien? ;)
Dlaczego ? Astronomiczne lato mamy do 22/23 wrzesnia ;) Vitez, wybierasz sie ?
10-24 wrzesnia mam urlop ale 23-24 juz zaklepany (+ pewnie pare dni wczesniej) na wyjazd do Lublina.Cytat:
Zamieszczone przez thorin
11 wrzesnia mam urodziny ale nie chce mi sie ich wyprawiac w Krakowie :p
Liquidsound 15-16-17, ten termin Ci odpowiada ? Grupa chetnych na focenie w Krakowie jest znaczna(moze inaczej, znaczaca :mrgreen:) mozna sie wypowiedzec tak chce mam wtedy a wtedy czas, chce zey to byl Krakow itepe, to sie oddzielny zlotowy juz konkretniejszy watek zalozy...
7-8-15-16-17-whatever :]Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Wrzesien mi sie podoba i Krakow mi sie podoba :D
Jesli dozyje i jakis wyjazd mi z nienacka nie wypadnie to jestem za :] Byle by to byl weekend, bo inaczej to tylko wieczory...
Wrzesień ist gut.
jakikolwiek termin we Wrześniu jest gut:)
piszę się na 100% bo mam coś do załatwienia w Kraku.
... niespełna 5 dni temu miałem przyjemność foto-gościć w tym przecudnym mieście ...
.. ja zaś po 18 września bym się pisał ...
Kraków jest o.k. ale może by jurę przy okazji zaliczyć?? 7-8 może dla mnie być, 15-17 też jest o.k.
No do 15 mam czas prawie 22h/24h (2 godzinki na nauke do sesji)8-) takze dajcie cynk. Tak pozatym to mozna by zrobic maly zlocik dla ludzi z Krakowa zeby sie poznac i moze wypadac grupka na jakies wypady foto nie foto:D ja mam zawsze autko do dyspozycji wiec git8-)
BTW ja mam generalnie soboty zajete gdyz grywam sobie tu i tam, tam i tu i jeszcez w innych miejscach wiec bylo by wysmienicie gdybysmy sie spotkali w piatek lub w niedziele:wink: generlanie polecam nocne focenie, bo jest co focic, a paczka bezpiecznie.
Ja też się pisze na weekend wrześniowy w Krakowie. Planów na wrzesień jeszcze nie mam (obrona w październiku), więc jestem za!!
ehh, wiec jak wszyscy to wszyscy :mrgreen: .. do wrzesnia zatem 8)
No to ustalmy sztywnko date, najlepiej piatek!!
mysle ze piatek nie wypali, chyba ze chcecie sie spotkac tylko w gronie krakusow, nam spoza city, raczej trudno bedzie pracowniczy dzien poswiecic, stawiam na sobote lub niedziele.
Niedziela!!
e ja to bym chcial po 10.. wyplata na koncie wiec jakos tak smielej mozna ruszac w podroz :) koncowka miesiaca to photokina.. wiec wtedy Krakow odpada
Ja pierdziele nikomu nie dogodzi:evil: musimy isc na jakis kompromis, nie da rady.
Rzucam temat 3 lub 10 wrzesnia. Czacha nie mozesz sie zapozyczyc u zony (albo u mamy jak nie masz8-) )??
Liquidsound, przestan marudzic ;) dostosuj sie man :) Panowie chcemy dwa dni czy jeden dzien? Jesli ludzie "z kraju" przyjada to ja proponuje dwa dni, sobota i niedziela. Zakladac juz zlotowy watek ?