Ja sobie zdaję z tego sprawę. Jednak jeśli chociaż jeden dzieciak zapatrzony w swojego idola zapakuje z bańki swojemu koledze to dla mnie to jest porażka i taki Zidane powinien to rozumieć.Cytat:
Zamieszczone przez Goomis
Wersja do druku
Ja sobie zdaję z tego sprawę. Jednak jeśli chociaż jeden dzieciak zapatrzony w swojego idola zapakuje z bańki swojemu koledze to dla mnie to jest porażka i taki Zidane powinien to rozumieć.Cytat:
Zamieszczone przez Goomis
a mnie dziś w biurze zaskoczyła pewna kobieta - bo oczywiście dyskusja była wielka ...
stwierdziła że materacowi sie nalezało ale nie taaaak.... miał mu pociągnąć z baski po ostatnim gwizdku...:rolleyes: zdębiałem
dzisiaj usyszalem taka teorie:
Materazzi: po mundialu bedziesz trenowal reprezentacje Polski!
Zidane: łup!
Tobie w biurze a mi moja rodzona żona powiedziała, że ZZ dobrze zrobił bo się Materazziemu należało. Kurde strach się bać;)Cytat:
Zamieszczone przez pst
Jeśli ktokolwiek z Szanownych grupowiczów uprawiał jakiś sport to wie, że takie rzeczy były, są i będą. Bez względu jak wielkim jest się sportowcem czasami nerwy puszczają. A takie prowokacje zawsze były i będą. Nie usprawiedliwiam Zidana, ale być może my postąpilibyśmy podobnie. Nie ma idealnych wielkich sportowców.
kobiety bywają bardziej okrutne/przebiegłe niż możemy sobie wyobrazić...Cytat:
Zamieszczone przez pst
są, a w każdym razie publicznie. A ty niestety go usprawiedliwiasz :?Cytat:
Zamieszczone przez TomKap
A gdyby mu złamał zebra, albo mostek, to co by wasze kobiety powiedziały? Że się Materazziemu należało :rolleyes: A, za przeproszeniem za co :shock: Skąd my w ogóle wiemy, że Materazzi coś powiedział? Może to tylko wymysł Domenech'a albo menagera Zidane'a, żeby go nieco wybielić przed krytyką? Francuzi teraz znajdą tysiąc powodów dla których to nie Zidane był winny tylko Włoch. Co za bzdura !!!
Skąd wy w ogóle wiecie co ktoś powiedział? Jedyne co możecie powiedzieć, to że francuz pobił włocha, czym się zbłaźnił, zbrukał i obnażył swoją prymitywną naturę.
BTW: to nie pierwszy raz, kiedy ZiZou bije na maurawie przeciwnika. Jak dla mnie chłop po prostu nie umie przegrywać i tyle.
I ta wersja wydaje mi się również być bardzo prawdopodobna...Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
To własnie idealny sportowiec. Gdyby był inteligentny, opanowany i kulturalny, to zająłby się czymś pożytecznym.Cytat:
W!
I tyle w tym temacie:
http://tonaz.altervista.org/zidane.html
;>
Zdrowko
Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
A przede wszystkim wierzą tv. Jak pan komentator powiedział, że materac obraził Zidane rasistowską odzywką, to nie tylko tak musiało być, ale wręcz niektóre znane mi damy już wiedzą co materac powiedział.
"Agent Materazziego Claudio Vigorelli stwierdził: - Znam Marco od dawna i nie sądzę, by mógł kogoś sprowokować. To dobry chłopak."
:lol: :lol: :lol:
O ile mnie pamięć nie myli to w momencie uderzenia nie przegrywał tylko remisował. Tak czy siak postapił jak debilCytat:
lub wiecej w gazecie
Cytat:
LOL, a wszyscy Italiańce są grzeczni i kulturalni na boiskach i chętnie podają rękę staruszkom na przejściach dla pieszych...
"Dobry chłopak był i mało pił..." by Kazio Staszewski :)
Polecam: http://www.youtube.com/watch?v=QRO626ImQekCytat:
Zamieszczone przez sail0r
Napewno już większość z Was słyszała/czytała informacje o tym że zdaje się dla BBC wypowiedzieli się fachowcy czytający z ruchu warg. Stwierdzili że Włoch powiedział do Francuza "Twoja siostra jest prostytutką a Ty jesteś arabskim terrorystą"
To tak dla tych co tego nie słyszeli.
A ja wam powiem, że to było:
- Kupiliśmy mecz.
- Łuup.
:twisted:
hehe, ciekawe dlaczego BBC nie zatrudniło do czytania z ust wypowiedzi innych piłkarzy lub trenerów. Ja na przykład nie czytam z warg zawodowo i nie władam językiem francuskim, ale z pewnością widziałem Zidana, czy Domenech'a rzucającego do sędziego krótkie słówko - "pitą" (nie wiem jak sie pisze, w każdym razie jest to u/i długie :) ).
I co, sędzia powinien walnąć Domenech'a, powiedzmy w jaja?
:lol:
Co za wyszukane słownictwo... 8)Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Cytat:
Zamieszczone przez krzys121
hahaha :) dobre dobre :)
putainCytat:
Ok a co to putain znaczy / Bo mi sie narazie z prezydentem Rosji kojarzy ;)
Żeby nie naruszyć regulaminu ;) to powiem: "prostytutka" ;)
moze sie myle, ale to taka prostytutka, co pracuje jedynie ustami. dobrze pamietam?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Ajajaj no pewnie jak mogłem nie skojarzyć. "Te quiero puta" to hiszpanskojezyczny utwór Rammsteina a znaczy "Kocham cię dziwko" puta po hiszpansku a putain po francusku. Proste jak paryska bagietka
Nie wiem, do Francji jeździłem w innych celach :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
pomylilem. to we Wloszech jest oddzielne okreslenie kobiety pracujacej ustami i oddzielne dla tej bardziej ,,uniwersalnej'' ;)Cytat:
tzn. mowimy o "lachociagu"? ;)
a jesli juz jestesmy przy temacie czytania z warg, bardzo mi sie podobalo jak pewien zawodnik reprezentacji niemiec, po nieudanym strzale na polska bramke, idac w strone kamery powiedzial pod nosem "kur*a mac". ktos zgadnie jak moze sie nazywac ten zawodnik? ;)
Podobno w niemieckiej lidze używa się polskiego dla zmylenia przeciwnika. Zupełnie jak w wojnach arabsko - izraelskich :D
Taa, niemcy recytuja z pamieci jakis zart po polsku, szybko przejmuja pilke i atakuja. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
" Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!" -- Polacy używający najbardziej morderczego dowcipu świata ;) w MŚ 2010.
ps. uwaga, tylko dla wielbicieli MP.
co do materazziego - niezłe z niego ziółko:
http://video.google.com/videoplay?do...70568688502787
A tak swoją drogą - to co Zidane zrobił Materacykowi to było nic innego jak uderzenie przedsercowe, a wykonane z większą siłą niż zakładane w wytycznych 40J.
"Ta zabawa nie jest dla dziewczynek", bo w najgorszym razie doszłoby do rozkojarzenia elektromechanicznego serca, a wtedy mielibyście reanimację w telewizji. O stłuczeniu serca nie mówię już.
No i zasadniczo Zidane zawaliłby egzamin z Advanced Life Support'u bo nie wie, że uderzenie przedsercowe wykonuje się tylko u monitorowanych pacjentów i to maksymalnie po 30 sekundach od zatrzymania krążenia, a Materacyk na kolesia bez tętna nie wyglądał :wink:
ale przynajmniej można powiedzieć że materazzi był monitorowany przez zidane'a moment przed uderzeniem po tym co usłyszał od tego włocha:)
Zidane mi nie wygląda na kardiomonitor, ale... :wink:
no ale materacyk tez nie jest "przecietnym" czlowiekiem - chyba sportowcy sa znacznie lepiej utrzymani i takie uderzenia nawet lekkie (plus wrodzone talenty aktorskie) wygladaj na smiertelne ;-)
choc nie wiem jak na to wszystko wplywa zmeczenie - w kazdym razie pewnie pompka mogla stanac ;-)
Przy okazji znajomy mi podesłał: http://www.youtube.com/watch?v=ccDyp...italy%20trener
tutaj też jest ciekawie ukazany:
http://www.youtube.com/watch?v=WJPKM...arch=materazzi
A ja tak trochę odbiegając od tematu.Wie ktoś może co to za kawałek leci przez pierwsze ~3minuty tego filmu?:smile:Cytat:
to przeróbka utworu z "klasyki" _ Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna. Carmina Burana jest jedną z części tryptyku. Pozostałe części to Cattuli Carmina i Trionfo di Afrodite.
np robieniem zdjęć :mrgreen:Cytat:
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze tymi slowami obraziles wszystkich sportowcow...Cytat:
Nie, tylko tych idealnych :twisted:
Czyli kazdy kto choc raz w zyciu zagral nie fair jest glupkiem?! Ciekawe masz podejscie do ludzi. Z mojej strony tylko... Gratulacje! Pozdrawiam.Cytat:
Zidane to bandzior. Od zwykłego dresa różni się tylko tym, że gra w piłkę nożną a nie w palanta. Nic nie usprawiedliwia agresji na boisku. A jak ma jakieś problemy z poziomem testosteronu, to są na to inne sposoby. Trzeba mniej brać.
sorki ale nie qmam was.....
idziecie ulicą, jakiś kolo np. wyzywa waszą matkę a wy co? przechodzicie dalej? zero reakcji? dla mnie agresja słowna jest na równi z agresją fizyczną w takich wypadkach... dobrze ktoś powiedział w radiowej trójce po meczu.. obaj czerwona kartka i byłoby sprawiedliwie
no bylo kilka takich przypadkow w warszawie, ze tobie podobnij zabijali ludziCytat:
Zamieszczone przez sail0r
jeden wedkarz zabil kajakarza za to ze mu sploszyl ryby, albo kierowca autobusu zabil pasazere za to ze ten zwrocil mu uwage zeby podjechal dalej bo wysadza ludzi w kaluze....
pomysl zanim znowu cos napiszesz rownie prymitywnego