A mi się właśnie zatęskniło do starej Amigowej demosceny i nostalgicznie zaproponuję: "CanBo Zin"... :wink:
Wersja do druku
A mi się właśnie zatęskniło do starej Amigowej demosceny i nostalgicznie zaproponuję: "CanBo Zin"... :wink:
"Canonada" ?
CanBo mogłoby być i nawet ten Zin taki fajny tylko czy to się jakoś nie kojarzy?
ja już dzisiaj nic nie kojarzę więc myślcie Wy czy tam nie ma innych ukrytych sensów oprócz Canon Board Zin
Il Fuoco, widzisz przeca, że każdy juz się z tego nabija...
Dajcie "CanonTort" i będzie super :grin:
kurde Zielony pomógłbyś coś a nie trollował.Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
No sorry stary ale zmęczony już jestem i widzę że każdy się nabija ale co ?
mam iść 2 metry dalej i się z balkonu powiesić? czy może mam sobie na czole napisać canontort czy kanonierzy i biegać tak po ulicach?
i to jest EOT.
tytuł będzie i mam nadzieję że coś wymyślimy jak nie dziś to jutro...
i nie ma innej opcji...a sonda pokazuje ze raczej to ma być coś poważnego - więc będziemy wiedzieć w jakim iść kierunku
Jest ukryty sens.Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Czarnulki
Analnie
Nabijane
Brutalnie
Osikiwane
Zielonym
Irytującym
Narządem
:mrgreen:
że niby co? ja się nabijam. HOLAJZA to byla moja poważna propozycja!
oł szit. napisałem 'każdy' :D
heh, już ostanio pan Vitez dał mi lekcję na ten temat.
wybaczcie zatem, słowo każdy z poprzedniego postu traktujcie jako coponiektórzy :mrgreen:
Il Fuoco! sweat dreams! ;)
no sweet sweet tyle że cold :) ... dopiero chwilę temu okno w sypialni zamknąłem i mam tam dziwnie niską temperaturę...jak się trochę ociepli to pójdę spać:)Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
proponuję "Klik"
A nie może być coś nie związanego akurat z nazwą forum ? Może to poszerzy spektrum możliwości ?
Jako, że Il fuoco zajął się tematem, to może niech otworzy konto mail'owe, na które można przesłać proponowany tytuł.
Wybierze najbardziej powtarzające sie propozycje i wtedy zrobić głosowanie.
To samo można zrobić odnośnie działów i tematów w działach.
Następnie do każdego działu uruchomić zgłoszenia, kto się nim zajmie.
Tematy udostępnić chętnym do pisania, może się zgłoszą.
Takie tam moje rozważania.
Dziekuje, Robert za pomysły - "machina już ruszyła"
zerknij sobie: http://www.dyras.digito.com.pl/kwartalnik.htm ;)
co do kwestii tytułu to dobry pomysł tyle, że widzisz jak to jest - wątek stworzony i może zaledwie kilka propozycji jest poważnych.
w drugim wątku zdecydowaliśmy że niebędziemy robić nad każdą rzeczą głosowania.jeżeli pojawi się jakaś ciekawa propozycja to jej użyjemy - i już.
jak nie to taką propozycję sami wymyślimy.
pisanie już jest w trakcie ale raczej wolę dobierać ludzi do pisania takich o których wiem że odwalą kawał dobrej roboty - i to do nich piszę niż przyjmować oferty od ludzi których niezbyt dobrze znam z forum - faktycznie - możliwe że mają bardzo dużą wiedzę i chęć pomocy - ale narazie mamy praktycznie cały zespół.
brakuje nam osoby do prowadzenia działu z poradnikiem zaawansowanej obróbki grafiki i osoby do prowadzenia działu newsy.
coś nie abla ten link
[QUOTE=Il fuoco]Dziekuje, Robert za pomysły - "machina już ruszyła"
zerknij sobie: http://dyras.home.pl/kwartalnik.htm ;)
Od kiedy ma działać??? Link 404 Not Found
Czy u mnie coś nie tak?
Coś normalnego:
Periodyk fotograficzny (PF)
Foto Info
Foto Zin
Zin fotograficzny
Casopismo fotograficzne
Foto poradnik
Pstrykadło
itd
albo: :twisted:
Ostre pstrykanie
wrzuciłem na 2gi serwer:
http://www.dyras.digito.com.pl/kwartalnik.htm
sorka - serwer na home mi padł:/
ale jest serwer u ripka:)
w razie potrzeby mogę użyczyć jakiś zdjęć z mojej galerii poniżej. choć do tego typu współpracy pewnie chętnych nie będzie brakować
jeżeli tylko zajdzie taka potrzeba to zgłoszę się do Ciebie.
Mam takie pytanie odnośnie tytułu:Cytat:
...co do kwestii tytułu to dobry pomysł tyle, że widzisz jak to jest - wątek stworzony i może zaledwie kilka propozycji jest poważnych.
w drugim wątku zdecydowaliśmy że niebędziemy robić nad każdą rzeczą głosowania.jeżeli pojawi się jakaś ciekawa propozycja to jej użyjemy...
Czy przy google ma mieć dużo wyników, czy nam na tym nie zależy?
rpoto: sex canon pamela anderson?
;)
no ładna nazwa. :D
Pstrykadlo mi sie podoba.Cytat:
Zamieszczone przez maro25
Cos od siebie (moze juz byly ale nie bylo mnie jakis czas i nie mam sily wszystkiego czytac:P):
FotoCanon, EF(eternal focus?? :P), pstrykanko na sianku :twisted: :lol: , nie wiem nie mam weny dzisiaj. padniety jestem...
A może za: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=205
...nazwiemy ten wytwór: "Piknik" ? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco