Gdyby coś się działo w temacie to bardzo proszę wiadomość. Chyba że nie chcecie takiego świeżaka ;-) Lublinianin Canonier zwarty i gotowy czeka :mrgreen:
Wersja do druku
Gdyby coś się działo w temacie to bardzo proszę wiadomość. Chyba że nie chcecie takiego świeżaka ;-) Lublinianin Canonier zwarty i gotowy czeka :mrgreen:
tutaj wogole jakos malo sie dzieje...
ale mozna umowic sie na jakiegos spota jesli chcecie :)
tyko niech bedzie jakis termin i do tego ciekawe miejsce, w zasadzie miejsce to kij, wazne zeby ludzie byli to cos sie pokombinuje zawsze :)
co za zastraszajaca aktywnosc :)
tylko sie nie powybijajcie, dla kazdego znajdzie sie miejsce ;)
Ja również chętnie wybiorę sie na jakiś wspólny plenerek :) - po raz pierwszy.
Czyli chyba damy radę, co ? ;)
Kiedy i gdzie więc zapytam ? :mrgreen:
wakacje sa a wiec malo osob w Lublinie :) wiem ze Robert (spuki) bedzie w polowie sierpnia juz w Polsce a ja osobiscie w polowie wrzesnia wracam.
Daga, mozemy sie gdzies ustawic :]
nie wiem co dokladnie Cie interesuje,ale mozna sie przejsc po starym miescie nawet tak na odczep, zeby byl plener.
lepsze to niz siedzenie w domu :]
ps: spuki, kamilos, daga i ja ?
az tyle canonow jest w lbn ? :roll:
eeeeeno :) nie przesadzajmy... jest nas więcej ale trudno zgrać termin bo każdy coś działa... jak pisał kamilos ja wracam 7 sierpnia, ale do 15 będę nieosiągalny z racji zleceń. Po 15 sierpnia jak najbardziej tiaaaaaaa :)
ja jeszcze trochę jestem chętny, ale Ty ze mną nie chcesz:(
alez chce :D
mozemy sie ustawic gdzies przeciez :]
Widzę znów się coś szykuje :)
i wyjdzie jak zwykle :> :P
hm... jeszcze ze 20 dni i ja się mogę do listy dopisać ;]
No co jest z Wami, naprawdę nic z tego nie wyjdzie ? :confused:
Ja już dziś jestem gotowy, ale będzie to możliwe do zrealizowania dopiero - 02.08.2008 (oczywiście skoro świt lub nieco przed świtem) w plener się wybieram tak czy inaczej. Oczywiście było by miło wybrać się w towarzystwie. :]
/nie wiem dlaczego nie mogłem edytować poprzedniego postu?/
Panowie, napiszcie jaki lab polecanie w Lublinie bo już mnie szlag trafia. Tylko serio - nie fotojoker i rosman :-)
hm... znasz mnie, pomysłów mi nie brakuje, gorzej ze środkiem lokomocji ;) /szyderco-Prześmiewco ;]Cytat:
Czy ktoś ma w ogóle jakiś pomysł co będzie fotografowane?
moze foto-flesz :D
i ja się chętnie dopnę :) nie ma mnie 6-10 sierpień, a tak to jestem w stanie się jakoś umawiać. Co prawda jeszcze z Olympusem na pasku ale Canon w drodze :) Zabiorę ze sobą koleżankę kanonierkę.
pzdr
Koleżanki jak najbardziej mile widziane ;)
16-23.08 będę rezydował pod Lublinem więc jak się spotkacie w tym czasie to się podłączę 8) .
Ja będę miała czas dopiero po 12-tym, bo wyjeżdżam.
Tak więc jakieś konkrety ? ;) Ktoś ma jakiś pomysł ? :)
a moze spotkamy sie w piatek, nawet na glupie zdjecia starowki, czy czegokolwiek, a pozniej jakies piwo czy cos... ;)
o 18.3o na placu ku farze, zachod slonca na starowie i piwo duze i tanie gdzies :]
co Wy na to :?:
tak całkiem przypadkowo i przy okazji naszej starówki ;)
http://torski.pl/index.php?&level=pnews&&id=53
i po plenerze ;)
to moze samo piwo :?: :)
o 4 rano dresy śpią ;)
to wschod slonca na starowce :?:
w piatek o 4przy placu ku farze :?:
hmm, brzmi dobrze, jesli nie będę musiał wcześniej uderzyć w trasę to się zjawię. Jeszcze nie ułożyłem sobie szlaku przejazdu po wioskach (służbowo) ale myślę, że godzinkę od tej 4 nad ranem będę miał. Jutro będę wiedział więcej.
pzdr
chociaz jednemu chce sie ruszyc dupke :)
to jak cos, to pisz, moze konformistycznie jeszcze kilka osob sie zglosi...
jeszcze jacyś potencjalni chętni? c'mon! będzie fajnie
to co, jutro niewypal :?: :|
ja i Dianka będziemy :) jak nie punkt 4 to może 10 po ;)
:/ za pozno sie potwierdziliscie, nie dam rady jutro na 4ta... fuck...
Ja chciałem zauważyć że niektórzy pracują w tygodniu. Poza tym jak się będziecie umawiać na następne to proponuję rozesłać z tydzień wcześniej PW do osób z Lublina i okolic które są zarejestrowane na forum - wtedy może będzie większa ekipa :)
wiedziałem wcześniej ale nie miałem dostępu do kompa. No to trudno, następnym razem.
Dobrze snow proponujesz.
pzdr
Tak zrobiliśmy kiedyś z nastierem i nawet pare osób przyszło :) Także proponuję uprzedzać.
tutaj nie za wiele sie dzieje, wiec pomyslalem zeby moze sie skumulowac i zapraszam do:
http://forum.nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=123
jezdzimy na plenery i organizujemy jakies wypady, zawsze moze bedzie razniej w wiecej osob ;)
przejrzyjcie, zainteresujcie sie i zarejestrujcie :mrgreen:
Ja już wróciłam z urlopu, mogę się umawiać na plenerek :).
To kto chętny na fotografowanie ? :)
A tak przy okazji, zapraszam do linka w podpisu. Mam w ofercie Tamron'y, Velbon'y, Metz'e (nie wszystko jeszcze wystawione), dla Kolegów i Koleżanek z Lublina będą rabaty :).
Pozdrawiam !
Szkoda że ja urlopu nie mam...
po długim weekendzie ja się pisze, póki na urlopie jestem. Tylko coś konkretniej dajecie znać.
No to jak ? Wyjdzie coś z tego spotkania ? Kto chętny ? Może w sobotę ? Inne propozycje ? Zgłaszać sie proszę szybko ;)
No to ruszamy się gdzieś czy dalej siedzimy przed komputerami ;)
Siedzimy? :)
Ja bym się ruszył..:mrgreen:
Jeśli nikt nie rzuci konkretnego terminu, to nic z tego nie wyjdzie :mrgreen:
cyklicznie sprawdzam status ;D i czekam na coś konkretnego ;) oby tylko nie z dnia na dzień.
Rzucić termin a miejsce się znajdzie? :)
niedziela, 7 wrzesnia?
7 września to trochę odległy termin,
a co powiecie na najbliższą sobotę lub ew. piątek, godz. 16-ta ?