Dobra najwyzej poprosze o kogoś numer tel. na priva, żeby sie zlokalizować. pozdr.
Wersja do druku
Dobra najwyzej poprosze o kogoś numer tel. na priva, żeby sie zlokalizować. pozdr.
Hmmm ja reż bym się wybrał z Wami bo mam wolny czas i gałdzię także bym się przeszedł ale nie wiem czy wy chcecie się ze mną spotkać choć ale jak idziecie do zoo to chyba pasuje jak wsam raz :lol: (zdaniem niektórych) ...
co wy na to ?
popmart... przeciez wiesz ;-)
Jak zlot to zlot, moze ktos wezmie aparat? zrobimy sobie fotke pamiatkowa :mrgreen:
dobre :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
tak, dynamiczny.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
... i dalej przemarsz do Bolka :mrgreen:
tak, dynamiczny.
... i dalej przemarsz do Bolka* :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez kami74
*studenci i absolwenci SGH wiedzą osochozi :mrgreen:
kami74: tel 502 307 173
popmart: wpadaj, najwyzej znowu wdamy sie w polemike ;)
mmsza: znaczy co to? Jakos ominalem SGH ;)
Bolek to sporu pub na polach mokotowskich, dalej są jeszcze Lolek i Tola.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
mmsza wczesniej poznałem Bolka niż SGH ;)
Okazuje się, że Metus ma więcej czasu i pojawił się plan, żeby przyjechać w sobote po południu, zaliczyć nocne focenie starówki itp.
Ktoś mógłby ewentualnie jakiś sensowny nocleg polecić?
Nocleg to nie wiem ale będą wianki i sztuczne ognie ......
:shock: ooo co? gdzie? kiedy?Cytat:
Zamieszczone przez popmart
żeby mod pytał o takie rzeczy zamiast pogooglować.. wstyd ;)
http://imprezy.onet.pl/1341813,artykul.html
EDIT: zdjęcie w artykule robi wrażenie..
Wpisalem w googlu "wianki Warszawa" i 4 link od gory:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
http://kulturalna.warszawa.pl/main.p...sci&ne_id=1040
Wianki 2006
W sobotę (24 czerwca) Stołeczna Estrada zaprasza na "Wianki" - największą otwartą imprezę plenerową w Warszawie.
Już od godziny 13.00 na Podzamczu mnóstwo atrakcji: happening świętojański, spektakle teatralne oraz festyn rekreacyjny.
A o godzinie 20.00 rozpocznie się wieczorny koncert gwiazd, w którym wystąpią: Krzysztof Kiljański, T-Love i Lou Bega.
Imprezę zakończy niezwykły pokaz ogni sztucznych "Ogień i kwiaty".
Więcej informacji:
www.estrada.com.pl/wianki
Jeśli samochodem to moge polecić chyba najtańszy Hotel CWKS Legia, ale trochę daleko od giełdy i ZOO jeśli będziecie poruszać się komunikacją miejską.Cytat:
No i najważniejsze - nie brać szalików klubowych Jagiellonii :) a tak naprawdę to bardzo spokojny teren ale lepiej wcześniej przedzwonić bo mogą nie mieć miejsc.
Jeśli chodzi o Wianki to przenieśmy się tutaj: http://canon-board.info/showthread.php?t=12121Cytat:
Zamieszczone przez Jac
bo za chwilę zamęt będzie :roll: ;)
I jak Tomaszu, będziesz w Wawie na wiankach?
No niestety, przyjedziemy dopiero jutro.
no cóż to do zobaczenia jutro na giełdzie :D a zdjęcia z wianków przy najbliźszej okazji wstawię :mrgreen:Cytat:
Czy ma ktoś jakieś propozycję spędzenia dnia, poza zoo i piwem?
Do rozważenia:
Tu kilka imprez
i ewentualnie Teatr MAKATA - może być ciekawe
Osobiście nie wiem czy na coś więcej poza ZOO i piwem będę mial czas ale kto wie? :)
no to koniec końców o 10.00 przed Stodołą ? (kaniec kańcow)
Tak, koniec koncow o 10:00 pod stodola, choc nie bardzo wiadomo dlaczego tam ;-)
Bo mamy zamiar poszwędać się po giełdzie ....... ja nie byłem ze 2 mc a inni pewnie jeszcze dłuzej .... trzeba pomacać i pomiąchać od czasu do czasu nie wstydźmy się odrobiny onanizmu L-kami hehe
Myślałem, że tylko spotkanie/punkt zbiorczy pod giełdą - tymczasem, się okazuje, że wchodzicie. Hmm, nie żebym narzekał ale... po co? ;) Pooglądać?
I tak przeca nikt nic nie kupi :-D Każdy się rozlezie i tyle będzie :P
No to jak w końcu będziecie wchodzić na tą giełdę? Bo mi się nie chce na nią wchodzić. Nie wiem ile byście się w środku łonanizowali tymi Lkami i ile musiałbym czekać na Was aż wyjdziecie..
Czesc pewnie wejdzie a czesc poczeka na zewnatrz, albo wiekszosc zadecyduje co robi mniejszosc ;-)
Jestem tego samego zdania :-D Ale co tam ja. Mną się nie sugerujcie.Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Wiadomo już czy na 100% będzie Kuchatek?
nie wiadomo, ale pozyczylem mu torbe, wiec mam nadzieje ze bedzie ;-)
alesz się rozbrykaliście... :D
wow.. Tomek Twoje posty przyciągają ludzi jak miód pszczoły :D Już wiem kto powinien zapowiadać zloty ;]
a tak na poważnie.. fajnie, żetrochę nas będzie...
ps nie zapomnijcie ID ... ;p
do jutra!
ps2 jedziemy trasą Białystok-Warszawa, wyjeżdzamy o 7 z b-stoku... jeśli ktoś chce się dosiąść po drodze... to dzwońcie do Tomka.. zobaczymy co da się zrobić.
Prognozuje, że jednak mniejszość zadecyduje o większości. Inaczej ciężko to by było :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Tak, jak pisze Metus, wyjeżdzamy w okolicach 7mej. Jeśli się spóźnimy, to poczekajcie i nie wykupcie wszystkich L-ek sami. Aha, ja przyjadę z dziewczyną.
ale dziewczyna nie ma na imie Elka? :D
No niestety nie ;)Cytat:
Ja tez nie zamierzam wchodzic na gielde. Na upartego moge przyniesc pelna torbe by ci co nie wchodza mogli sie poonanizowac na zewnatrz ;) .
Ja to będę miał pełną torbę, ale kto by chciał się onanizować kitem :D
Ja mam kolejke WKD o 9:24 na centralnym bede 10:00 pod stodołą pewnie ~10:20. Chyba że zaśpię.. ;)
nic sie nie martw, narysujemy strzalke w ktora strone poszlismy :mrgreen: ;)Cytat:
nitke rozwijajcie.. bądźcie moją Ariadną ;)
Jako że KuchateK nie ma dostepu do netu, to napiszę, że przyjedziemy do Wawy na 11:00 jak nie będzie korków. Troche nam daleko szczególnie jesli dzień wcześniej było się na weselu ;). KuchateK wszystkich pozdrawia i widzimy sie jutro a w zasadzie później :mrgreen:.
ja sie obudziłem i własnie wychodze z domu. Do zobaczenia!
Ale SuperHiperMegaZajeFajnie :mrgreen:
No to jednak wezmę prysznic skoro ma być tyle osób :-D :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
:mrgreen: :lol:
Ehh kurna...:evil: Niespodziewane sytuacje rodzinno jakieś tam i dooopa nie spotkam się z Wami w realu. Nic next time
No i sie nie doczekalem... do 12:30 nie dojechali :( . Towarzystwo ruszylo w dwa wozy do ZOO a ja do domu...Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Pozdrowienia dla spoznialskich :p
Ode mnie tylko 1 fotka - jak to Zielony maca mojego 100-400 ;)
Pozdrowienia dla wszystkich i sorry za tak krótką obecność...
Kurde Jerry :-D Zmniejsz no tą fotkę! :mrgreen:
Uups... sorry...
duży obiektyw --> duża fotka :)
teraz lepiej? ;)
Na koniec zlotu w palącym słońcu odwiedziliśmy warszawskie ZOO :)
a tutaj kilka moich fotek z tamtąd
20D sigma 70-200 EX DG
Fotka ponizej dla Metusa - chyba mozna trafic calkiem ostrą sigmę
200mm f 3,2 1/800 iso 400
i wieksze
:)