No właśnie - daje ciała :(Cytat:
Zamieszczone przez kami74
To co - wysyłamy do innego moda? Kto chętny ?
A może któryś z nas po prostu to zrobi a mod przyklei jak będzie już "in use" ? :)
Wersja do druku
No właśnie - daje ciała :(Cytat:
To co - wysyłamy do innego moda? Kto chętny ?
A może któryś z nas po prostu to zrobi a mod przyklei jak będzie już "in use" ? :)
Hmmm panowie wysyłamy do moda Jac (chyba dobrze napisałem), przyczyny nieobecnosci Tomka moga byc rozne, moze rece połamał :wink:
Ja zaraz posle fotke.
No to ja też poślę do Jaca, tylko jszcze kolega scooter musiałby zrobić to samo
Ale Jaca też nie ma? Słowem - bezkrólewieCytat:
Zaraz lookne na IRCa
....i nic
Dobra ja wysłałem do Jaca. Jak się scooter pojawi to niech też pośle i prędzej czy później ktoś wystawi te fotki
No dobra - komentarze tutaj prasiemy
(parafrazując - "spieszcie się komentować, forum tak szybko odchodzi" ;) )
Ja głosowałem na 3 bo mi się jakoś mi się bardziej spodobało :) Chociaż to raczej kombinacja zdjęć :) A dziewczynka z nr 2 wygląda jakby była w ciąży :mrgreen:
No to sie zaczeło :smile:
snow - kombinacja dozwolona bo regulamin jej nie zabraniał :smile: wiec osoba ktora wstawiła fotke jest bez winy :smile:
Zapraszam do komentowania.
Przypominam, że sonda jest mało anonimowa. Mam nadzieję, że bedzie troche komentarzy. pozdr.
Hihi - niby tak, niby nie ;)Cytat:
Ja tam głosuję na trójkę :D
Małę dziewczynki mają takie małe murzyńskie brzuszki :). Moje dziecię np. wypina brzuchol i mówi "ale Marek jest gruby!". To dziewczynka ale mówi na siebie Marek.Cytat:
Zamieszczone przez snow
Ja też głosowałam na 3. Takie najbardziej dopracowane mi się wydało to zdjęcie.
Dzieki Reno w koncu ktoś coś napisał. pozdr
A ja nie mam pojęcia która fotka jest czyja.
Pierwszą odrzuciłam bo nieciekawe tło, kiepska kompozycja (ucięta łopatka, cień w rogu.
Bardzo mocno zastanawiałam się nad zdjęciem nr 4, fajna mina, bardzo ładne ujęcie i światło i może tylko ta koszula w tle przeszkadza (jeśli mam się czepiać :) ).
Zdjęcie nr 2 - ładne, chociaż dość ciemne, no i takie zwyczajne. Można by w poziomie, żeby nie ciąć ręki.
wiem, że nie wiesz ktora czyja ale moje podziekowania dotyczyły faktu że wogole chciało Ci się wejśc i skomentować bo robi to bardzo niewiele osób. pozdr
Bo to takie nieprofesjonalne - komentować zdjęcia dzieci :).
A ja nie widziałam Twojego posta, jak pisałam swojego.
Czytałeś, że wesprę finansowo Żytnią kwotą 650 zł :(:(:(.?
A czemu nieprofesjonalne? Zdjęcie jak każde inne - powiedziłbym nawet, że komentowanie jest bardziej wskazane, bo postrzeganie autora, jeśli dodatkowo swoją własną pociechę uwiecznia, miewa silne subiekcje emocjonalne. Co utrudnia auto-krytykę.Cytat:
Zamieszczone przez Reno
ps.
Dzięki za komentarz(-e).
pozdrawiam
Niedobrze a co ci padlo ?Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Edit: Już wiem - migawka
To ile ta Twoje 300stka ma na liczniku ?
Zapomniałam dodać - ;).Cytat:
Zamieszczone przez pyciu
Zgadzam się z Tobą w 100%.
Ja się waham między 3 i 4. Jednak na mój gust 3 jest przekombinowane trochę, wolę prostsze rozwiązania. Dlatego skłaniam się ku 4. Troszkę jednak tło mnie zniechęca.
4 - za bardzo pozowane
3 - nie lubię takich składanek, IMO sama prawa część byłaby lepsza
2 - takie nijakie takie
1 - kad trochę zepsuty, ale właśnie na to głosowałem
zadne mi sie nie podoba w 100% :/ 1- kadr, 2-przekombinowane, ucieta rączka
3- przekombinowana składanka (gdyby nie to obie fotki były by wypaśne)
4- jedyne ktore zasługuje na głos... ale tez jakos tak kadr mi nie pasi ;)
czy ja marudze? :D
ehhhhhhh narazie wstrzymuje sie od komentarza ale cisnie mnie ostro :smile:
Prawie 20 tysięcy. Dużo?Cytat:
Tak w ogóle to dziwna sprawa, bo ktoś sobie pożyczył aparat bez mojej wiedzy i właśnie wtedy padł :(.
Mało, niby powinna wytrzymać co najmniej 50000. Nic współczuję.Cytat:
Zamieszczone przez Reno
No Panie i Panowie do zakonczenia naszego battla zostało jeszcze troche ponad 5 godzin. Czy ktos jeszcze wysili sie i coś napisze ? Czy ktoś kto jeszcze nie głosowal odda swój głos ? Sytuacja jest jeszcze w miare równa, każdy głos w tą czy w tą może przesadzic o podziale podium. Tak więc do dzieła rodacy. Pozdr.
Zostało 15 minut. Czy coś sie jeszcze zmieni ? Czy układ zwycięzców sie zmieni ? To zależy tylko od Was :)
Widzę kami74, że ostro ćwiczyłeś "nagonkę" ;-) No i 161 głosów to niezły wynik.Cytat:
Zabrakło Ci zaledwie paru. Dzięki za wyrównaną walkę, choć mi osobiście najbardziej przypadła do gustu prawa fotka z #3 (no poza moją oczywiście, hihi).
pozdrawiam i do następnego ...
Kami, a ja Ciebie podejrzewałam o zdjęcie nr 4 :).
Piękna córa, szkoda, że nie pokazujesz jej zdjęć w swojej galerii, chętnie popatrzę.
Pyciu, gratuluję! ta koszula w tle - to celowo czy przypadkiem? Myślę, że straciłeś przez nią parę głosów.
A pozostałe fotki? Przyzna się ktoś?
Musiałem jakoś zmobilizować towarzystwo, bo sie troche przez ten upał rozleniwiło. No i był moment, ze miałeś tylko głos przewagi, ale cóż. A tak po prawdzie mi też najbardziej mi sie podobały fotki towersa. Jeszcze raz dzięki wszystki za głosowanie i dzięki tym nielicznym którym chciało sie coś jeszcze napisać o fotkach
Edit: Dzięki Reno, 3jka jest towersivego, więc jedynka jest scootera. Dzisiaj wrzuce parę zdjęc mojego mniejszego Pokemonka. Jednak nie wrzucę bo nic nie wyszło interesującego
Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Koszula celowa (tak po prawdzie to jest sukienka komunijna).To co chciałem pokazać w tle tego zdjęcia to kontrast czarnego z białym i zakłopotane dziecko.
Wyszło jak wyszło.
pzdr.
pyciu - GRATULUJE!!
Moje to 3, widac przejechałem sie na tej kombinacji 2 zdjec.
Ale moze wyjasnie co i jak....
A wiec to swego rodzaju historyjka, cora chodziła dokoła wyrka synka ktory czyms sie zdenerwował i płakał, w pewnym momencie podeszła do wyrka i zaczeła spiewac piosenke "małe pieski dwa......" nastapiło nacisniecie spustu z 50F/1.8 przy korpusie, szybka zmiana szkła i wyczekiwanie na kolejny moment, po piosence synek znowu sie zdenerwował po czym cora zdecydowala sie na podanie znieczulacza w formie smoka, znowu wycelowałem i strzeliłem 85F/1.8 przy korpusie. Cała sytuacja tak zajeła dziecko ze zupełnie nie zauwazała mojej obecnosci z aparatem, syn zupełnie sie mna nie przejmował :wink:
Kiedy zrzucałem fotki na dysk wpadła mi do głowy taka własnie zlepka + opis ktory odzwierciedlał panujace uczucia podczas naswietlenia klatek.
Pozdro.