Cytat:
Zamieszczone przez totus
to posłuchaj SKIN ......
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez totus
to posłuchaj SKIN ......
heh tak ogolnie to zdjęcia z heineken opener tutaj:
http://www.after8.pl/g.php
;)
wybiera się ktoś w tym roku? Ma ktoś jakiś sprawdzony patent na przemycenie lustrzanki?
akredytacja foto :]
Nieduzy plecak, na dno lustro, przysypujesz spora warstwa gaci i skarpetek, zapychasz bluza czy spodniami i glowe daje ze zaden ochroniaz nie bedzie tego sprawdzal dokladnie :mrgreen:
Ciekaw jestem jak ochrona podeszła by do 'kompakcików' firmy Leica, Taka np. M8 nie ma nigdzie napisane ile ma megapixeli, a analogowe to już całkiem zabytki są ;-)
ochrona ma wąty nawet o dalmierze.
dlugo walczylem w zeszlym roku zeby wejsc z canonetem.
w tym roku mam to w dupie i biore analogowe mju.
A nie lepiej sie po prostu dobrze bawić, zamiast kombinować i strzelać foty z odległości kilkudziesięciu metrów?
Jak ktoś chce sobie zobaczyć, to na mojej stronie są foty ze wszystkich zdjęć. Może ktoś siebie znajdzie :)
No Łukasz... gratulacje... świetne zdjęcia...
Dzięki :)
Ale w tym roku najwięcej przyjemności sprawiło mi robienie zdjęć ... ludzi siedzących/leżących na trawie.. żałuje, że wpadłem na ten pomysł dopiero w niedziele o 19 kiedy już robiło się ciemno :(
Dużo świetnego materiału - dynamika, wyczucie, emocje.
Osobiście nie bylem ale kolega opowiadal ze na heinekenie widzial 2 gosci z wielkimi obiektywami czyt. profesjonalisci ;) , czyli wygląda na to że jednak ktoś mial papierek aby wejsc ze sprzetem .