A co z pomysłem plenerku w starych halach na Tarchominie?
Wersja do druku
A co z pomysłem plenerku w starych halach na Tarchominie?
Się spokojnie zrobi,musze tylko wpaść tam i zobaczyć jak się tam wchodziCytat:
Zamieszczone przez Jerry99
Troche będziemy zwiedzać,pewnie cały dzień i może uda się zwiedić całą Prage.Myśle że wpierw płn obejrzymy.Cytat:
Zamieszczone przez Roni
Czekam więc na wynik inspekcji:)Cytat:
Zamieszczone przez Leon13th
Przesuneli mi godziny pracy na 15-23 najblizsze dwa tygodnie ale nadal - gdyby ktos 00:00-... mial ochote na spacer z okolic Starowki do Lazienkowskiego (Siekierkowski za daleko jak na moje niesamochodoe mozliwosci) to dajcie znac.
ja na nocną Warszawę chętnie się zapisze - jestem skołowany wiec kogoś z Trasy Łazienkowskiej mogę zabrać - ostatnio tu nie zaglądałem wiec mmaszową nocną eskapade chyba przegapiłem :-(
Nie wiem czy mogę zapodać ale mam informację od Mac'a że dziś o 24.00 kroi się jakiś nocny plenerek z mostami w tle:) i z Canonami i Nikonami na statywach :)
Szczegółów nie znam ale może do tego czasu coś się wyklaruje.
Jakby co,przypominam > Słuchajcie za niecałe dwa tygodnie w niedziele (2.07.2006) będzie plener
Miejsce : Praga (stare kamienice)
Miejsce spotkania : pod wejściem metro centrum (taki placyk gdzie znajduje się grafiti)
Godzina : 10.00 rano (na spóżnialskich jest 15~20 min)
UWAGA ! > Spotkanie przy miśkach (lub jak kto woli na przeciw katedry św. Floriana) Bardzo ładny obiekt do sfotografowania na dzieńdobry o godz.10.00 (czekamy 15~20min na spóżnialskich)