Nic nie widze, Nic nie widze;)
Wersja do druku
Nic nie widze, Nic nie widze;)
Fotki wrócą po rozwiązaniu drobnej subtelności.
:mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Nie, nie chodzi o to, że autorami tych zdjęć okazali się nie ci, którzy się za nich podawali :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
ja swoje fotki robilem wczoraj ;-) i wszystkie moje fotki sa moje, tak zeby sie wyjasnilo.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
a no i mam orginalne fotki.
Niemożliwe, przecież to właśnie na Ciebie padło podejrzenie, że nie jesteś autorem swoich zdjęć. Moje były podpisane ;)Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
ktos sobie jakies jaja robi?
A ja juz oddałem glos, jako pierwszy, i co teraz ?
nie nie ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Adamm
eddie podpisal swoje fotki ;-) a mialy byc anonimowe ;-)Cytat:
Zamieszczone przez eddie
Chyba bedziesz musial oddac po raz drugi...Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Sprawa wyglada tak, z rozpedu swoje zdjecia podpisalem, a mialo byc anonimowo. Tak wiec wszystkich przepraszam za klopot, wieczorem (chyba, ze Tomek pozytywnie sie ustosunkuje do mojej prosby :) ) wszystko powinno wrocic na miejsce.
tomek powinien to czarnym flamastrem na monitorze zamazac, tylko trzeba mocno przycicnac, tak zeby do zdjecia doszlo :mrgreen:... i wrzucic ;-)
i to jak najszybciej ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Ale gdzie ten podpis był ? Na fotkach ? Nie zauważylem
Sposob niekorzystny dla innych uzyszkodnikow. Duza szansa, ze flamaster przebije rowniez na inne monitory, a to raczej nikogo by nie ucieszylo :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Dokladnie tak, na fotkach. Probowalem podpisywac bezposrednio na karcie pamieci, ale nie dawalo to pozadanego efektu :mrgreen:Cytat:
I bardzo dobrze, i bardzo dobrze :-DCytat:
no to jak kami74 nie zauwazyl to mogly zostac. wkoncu to jest wersja beta :mrgreen:
ale skoro juz tak dzial sie rozkreca to moze usunac w nazwie napis ( beta ) ?
Kurcze powiem wam jedno miotaci się ostro :> A ja jaestem spragnony kolejnych fotek :P. To kiedy wystawiacie ????
He, he czuje sie poniekąd elitarnie, bo tylko ja poza Tomkiem widziałem te foty. Zdradzę wam tajemnice: Przedstawiają figury, no i to wiecie gdzie ? Na cmentarzu :mrgreen:
Wroce z pracy i wysle Tomkowi zdjecia bez podpisow - wieczorem juz powinno ruszycCytat:
Zamieszczone przez Follman
No i co zes narobil? Teraz bedzie wiedzial na co glosowac. Nadzieja w tym, ze nie bedzie wiedzial ktore wybrac, bo zdjec bedzie az szesc :mrgreen:Cytat:
jeszcze muflon widzial ;-)Cytat:
:mrgreen:Cytat:
Zdradzę wam tajemnice: Przedstawiają figury, no i to wiecie gdzie ? Na cmentarzu :mrgreen:
Też siedze w pracy i nie mam jak na razie wymazać napisów. Ciężkie życie, wieczorem pewnie wróci, oddane głosy pozostaną.
Dzięki Tomek za odpowiedź. Pliki wyślę Ci wieczorem.Cytat:
To zapraszam do battle. Nieszczęsne napisy zniknęły. Mam nadzieje, że nic innego przy okazji nie zepsułem.
A ja wlasnie wyslalem Ci pliki bez napisow :) Dzieki, tez mam nadzieje, ze nic wiecej nie popsules ;)
Ha! Staszek szybki jest ;)
Wstawić Twoje czy moje są gut-inoh?
Jest dobrze, wielkie dzieki :)
Trudno wybrac co lepsze. To dlatego ze oba do mnie jakos nie przemawiaja.
Zestaw 1 - pierwsze slabe i malo ciekawe, drugie do mnie nie przemawia - nic ciekawego w tej rece nie widze, trzecie - hmm... tez mocno srednie. Moze z innego kata wygladaloby ciekawiej?
Zestaw 2 - pierwsze juz lepsze, bardziej zabawne, drugie - moze byc, sepia to dobry pomysl choc figura ginie (chyba tematem fotki nie byla cmentarna sciezka?), trzecie - takie sobie, roznokolorowy szum troszke psuje jakosc.
Zastanawia mnie:
- Nie ma w Polsce lepszych/bardziej fotogenicznych figur cmentarnych? Jest tu ktos z Lodzi? Wiecie ludziska jakie tam sa cmentarze?
- Dlaczego nikt nie wpadl na prezentacje w B&W? Troche mrocznego klimatu bardzo by pomoglo...
Zaglosowalem ale prostego wyboru nie mialem.
Chociaż nie lubię oceniać dokonań innych ( ponieważ nie jest ładne co jest ładne , ale co się komu podoba , a o gustach się nie dyskutuje ) bardzo ciężko wybrać zestaw fotek , gdyż każda fota powinna być traktowana indywidualnie , a nie w zestawie z innymi , lepszymi lub gorszymi .
ZESTAW 1
fota 1 : + ładny portret
fota 2 : +- wszystko ok, tylko ten ucięty palec
fota 3 : + ładne dopracowane ujęcie
ZESTAW 2
fota 1 : + bardzo ładna dopracowana w szczegółach fota
fota 2 : - jakoś bardzie od rzeźby widzę alejkę
fota 3 : +- byłoby ok , kadr itd , ale te szumy ...
Wybrałem fotę ............. :)
Eeee, tam Łódź.
Fajny cmentarz jest też w Londynie :grin: ;)
High Gate
High Gate 2
Po krótkim zapoznaniu się z tymi stronami stwierdzam, że gdybym wpadł tam z aparatem jednego dnia o świcie, to wyszedłbym pewnie dopiero po tygodniu. Ja na Powązkach widzę, że jeszcze kilka wizyt mnie tam czeka, a co dopiero taki obiekt? :)Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
High Gate ... wow co za miejsce :) nie masz jakiejś galerii zdjęć stamtąd? ;) chętnie bym tam zaplenerował...
High Gate, to bodajże najstarszy/najpopularniejszy cmentarz w Londynie.
Jak zauważyliście pochowani są tam bardzo sławni ludzie.
Uwierzcie, że klimat jaki tam panuje jest niesamowity.
Chyba po zmroku bałbym się tam samemu wjeść :o :oops:
Foto-relacji niestety nie mam - bo nie miałem jeszcze wtedy żadnego pstrykacza.
Ale to kwestia czasu.
Kiedyś napewno wrócę/pojadę jeszcze do UK.
Jeśli kiedykolwiek dane mi będzie odwiedzić Londyn, z pewnością spędzę trochę czasu na tym cmentarzu.
ile ja sie nagłówkowałem skąd to jest .. juz miałem pytać, ale juz wiem :)Cytat:
a co do cmentarzy to Pčre-Lachaise w Paryzu też powala na kolana. Niestety fotek nie mam, po powrocie do domu okazało sie ze aparat był popsuty.
ale mamy gugle http://lachaise.gargl.net/photos/photos.htm
Heh, ja to przez 3 miechy przejeżdżałem obok niego do pracki :-)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Czasem miałem wrażenie, że duch Marx'a jedzie w autobusie i tam wysiada :D ;)
witam ... nie wiem czy ktos juz to zauwazyl ale od razu widac ktore fotki sa kogo!? na przyszlosc trzeba zaznaczyc w regulaminie aby nie umieszczac na fotkach RAMEK!!!!
wystarczy spojrzec na jedna i 2-ga galerie i to wystarczy aby rozszyfrowac autora!!! to tyle .... narka
Te ramki niewiele zmieniaja - kazdy z konkurentow ma wlasny styl, ktory bardzo dobrze widac na fotkach.
No ale to mozna powiedziec chyba o wiekszosci dotychczasowych pojedynkow ;-)Cytat:
Zamieszczone przez RadiB
Dlatego tez pisalem ogolnikowo. Tyle ze na tym pojedynku style sa tak odmienne, ze "az boli" :)
To ja polecam w Kolonii, najstarszy i największy w tamtej okolicy: MelatenCytat:
Zamieszczone przez Zielony
(Wikipedia)
oraz pare moich prac z 1 listopanda tu:
http://www.canon-board.info/showthread.php?p=94201
A gdzież to? W ktorym miejscu Warszawy?Cytat:
Zamieszczone przez Kolaj
Cmentarz ewangelicko-augsburski (luterański)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
ul. Młynarska 54/56
To najciekawszy cmentarz, jaki znam, jeśli chodzi o oryginalność pomników. Takich perełek jest tam co najmniej setki. Ten zresztą wcale nie jest jakiś szczególnie wyjątkowy, po prostu zainspirowało mnie nazwisko "mieszkańca" tej kwatery i pstryknąłem sobie na pamiątkę.
Myślę, że niedługo zwiedzę tę nekropolię :)Cytat:
Zamieszczone przez Kolaj
A teraz, tak sobie myślę, chyba czas na małe podsumowanie ostatniego tygodnia.
Fotograf, jesteś?