Wolę oryginałCytat:
Zamieszczone przez GaGacek
Wersja do druku
Wolę oryginałCytat:
Zamieszczone przez GaGacek
>>>>U Grosmana-europassata cena wzrosla do 350 zł. Kurna
Wyczuli "koniunkturkę"...
na allegro też tylko 2 sztuki po 299zł
grpi 350d
załama bo w nast. miech miałem zamiar zakupić po promocyjnej cence
Ja tez chcialem teraz kupic gripa, ale jak zobaczylem ceny to narazie sobie daruje. Jak nie spadna to nie kupie wogole.
Ja kupiłem jakiś czas temu za 199 pln, w dodatku z dostawą do miejsca pracy... Zastanawiałem się czy to odpowiedni moment i czy jeszcze nie spadną :)
A ja kupiłem od razu z gripem, bo akurat nie opłacało mi się bez niego. Zresztą 350D bez gripa, no to dla mnie byłoby nie teges...
Ja prowadzę rozmowy ze sprzedawcą od którego najprawdopodobniej nabędę 350tke i spytałem go czy przypadkiem nie ma Gripów. Sprawa wyglada tak, że
Podałem mu cene max (300 PLN) i jesli wyhaczy w takiej cenie zeby oplacalo mu sie sprzedawać za 300 to mi przywiezie razem z 350tką.
Ta podróba jest gorsza jakościowo?Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Nie wiem niby to to samo co BG-E3 tyle, że bez napisu Canon ale ja sobie moge łatwo wyobrazić sytuację, że poprzez wadliwie działajacego Gripa robi się jakieś np zwarcie które uszkadza aparat. I co wtedy robią na Żytniej ? mówią: A wal się Pan w instrukcji jest napisane, że należy używać oryginalnych akcesoriów Canona Jakby różnica w cenie między oryginałem a podróba była znacznie większa to wtedy może bym rozważał a tak to czekam aż trafie oryginał w dobrej cenie. BTW w MM gripy są po 350 PLNCytat:
Zamieszczone przez MMM
Jak to dobrze, ze kupilem za 200zl oryginal jakis czas temu 8-)