Odp: System, dzięki któremu odniosłem sukces w fotografii ślubnej - i Ty też możesz!
A Ty wizytówki masz, ale o umowę żebrzesz :D
Odp: System, dzięki któremu odniosłem sukces w fotografii ślubnej - i Ty też możesz!
Cytat:
Zamieszczone przez
blackninja
A Ty wizytówki masz, ale o umowę żebrzesz :D
Mam dobrą umowę-specjalnie w pliszki poleciałem sobie :)
Juz napisz co masz do sprzedania i skoncz to nabijanie
crazyfoto może umowę już masz, ale klientów chyba nie bardzo skoro masz czas na pisanie pierdół.
Cytat:
Zamieszczone przez
blackninja
crazyfoto może umowę już masz, ale klientów chyba nie bardzo skoro masz czas na pisanie pierdół.
Już mi się tu znudziło bo piszą tu jacyś anonimowi kolesie.Jak zauważyłeś/aś w zasadzie podpisuję się pod tymi pierdołami Imieniem i Nazwiskiem a tacy kolesie klikają w linka z ciekawości i nabijają statystykę w google.Pozycjonowanie bloga darmo mam :)
Ja tam nic nie klikam. Nie interesuje mnie to :P
Cytat:
Zamieszczone przez
blackninja
Ja tam nic nie klikam. Nie interesuje mnie to :P
Ja też;]
Chcesz umowę idź do prawnika ;)