a kingstone to nie jest pozadna firma:confused: zawsze myslalem za tak :roll:Cytat:
Zamieszczone przez electron
Wersja do druku
a kingstone to nie jest pozadna firma:confused: zawsze myslalem za tak :roll:Cytat:
Zamieszczone przez electron
Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
Wsrod wszystkich znanych mi marek jest najpopularniejszy ale jednoczesnie najczesciej slyszalem o padajacych kartach czy utratach danych wlasnie z Kingstonow. I mniej wiecej dlatego zbieram na nieco drozsze Preteci 2GB :roll: , bo mam Preteca 1GB i bardzo mu ufam :) .
Ja mam w kompakcie Kingstona 256mb. i jak narazie nie miałem okazji przekonać się o jej wadliwości.Mam już ją 1,5 roku i wszystko jest ok.No i cena też była dobra:)
Vitez a jak wypada Kingston Elite Pro 50X i Sandisk Ultra II w porownaniu do Preteca 80x:?: Mozesz cos blizej powiedziec:?: Mam zamiar w najblizszym czasie kupic Karte 2GB bo z jednym Kingstonem jakos niepewnie sie czuje (nie chodzi o marke bo sobie chwale ale o to iz mam tylko 1 karte)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Kusi mnie, żeby zrobić ankietę o tych kingstonach. Wszyscy powtarzają, że podobno komuśtam.
A ja dzisiaj kupilem Kigstona niebieskiego 1GB. Gdzieś wyczytałem, że te z napisem 1024 MB bywały wadliwe a te z napisem 1GB są już dopracowane ale to pewnie kolejna legenda Może i ankieta to dobry pomysł :roll:
Ja nie, sam mam trzy karty kinga i nie narzekam.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Używam 350D z Sandisk Ultra II 2G i żadnych problemów.
Ja używam niebieskich Kingstonów (Elite) 512MB (z tej, podobno felernej serii) oraz 2GB z Pro1 i 5D i na razie 0 problemów.
ja już napewno w kingstony nie inwestuje.miałem przez pewien czas pomarańczowego kingstona w 10d i przyznaje że nie miałem z nim problemów.Ale z niebieskim kingstonem mialem juz pare razy problemów z 20d. Mam tez preteca 512 mb(80x) i naprawde solidna karta ani razu nie mialem z nim problemów. Tylko że własnie zdzwiły mnie ceny 2 gb kart. Myslałem że są na poziomie cen sandiska 2gb extreme a nie kingstona.