Odp: "Dziewica" zaszalała ...
a ja opisałem swoje doświadczenia
dla ciebie herezje dla innych wskazówka
ale nie tylko ja mam problemy z play-oni tez piszą herezje???
a i w usa po 3 dniach mój nr stracił jakikolwiek kontakt z siecią-mielił ,mielił i ...nie ma sieci
ale to tez herezja:mrgreen:
mieszkam i pracuje w centrum wawy
nie na pustyni błędowskiej;()
Cytat:
Zamieszczone przez
Element7th
Żadnych wymienionych przez ciebie objawów nie odnotowałem, a w Playu jestem od dwóch lat. Może mieszkam w szczęśliwej krainie, gdzie po prostu jest zasięg. Nie zaklinam rzeczywistości, opisuję ją jaką jest. Od wygłaszania herezji na tym forum jesteś ty.
Wiesz, na podobnej zasadzie można twierdzić że wszędzie są łącza internetowe 120 Mbps (bo akurat ja takie mam).
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
virgin korzysta z nadajników play i t-mobile także ok ....
Dzięki, czyli dla mnie to by była kompletna porażka.
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
-niemożność połączenia
-zrywania połączeń
-abonent poza zasięgiem sieci
-wirtualny roaming- jest tylko nie można zrealizować poleczenia bo ciągle słychać komunikat" połączenie niedozwolone" czy jakoś tak
Właśnie dlatego zmieniam operatora;]
Mam co prawda dość blisko do Pustyni Błędowskiej i zasięg ucieka. Niestety ale w środku Śląska też takie rzeczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Wiesz, na podobnej zasadzie można twierdzić że wszędzie są łącza internetowe 120 Mbps (bo akurat ja takie mam).
IMHO, to nie jest trafne porównanie. Jakbyś napisał, że wszyscy mają łącza 120Mb/s, ale nie wszystkim tyle wyciąga, zrywa połączenie itp, to bym się zgodził ;)
Każdy opisuje swoje doświadczenia. Mam napisać, że mam problemy mimo, że ich nie mam? To też wskazówka - nie wszyscy mają problemy z Play.
@becek pl, to jak jest z tymi nadajnikami? Play ma jakieś swoje czy nie?
Kiedyś nie miał, teraz buduje własne nadajniki. Nadal to sieć o największych problemach z łapaniem zasięgu, właśnie przez te "przeskakiwanie". No ale agresywna kampania robi swoje, skoro "gwiazdy" reklamuja a to musi byc super :)
To w końcu najmłodsza sieć, więc nadajników ma też najmniej. Tak jak pisałem, u mnie ustawienie preferowanej sieci rozwiązuje problem przeskakiwania pomiędzy nadajnikami, stąd też mam taką a nie inną opinię na temat tego operatora.
Akurat kampania reklamowa jest grubo przesadzona, bardziej odstrasza niż zachęca, nie wszyscy łykają takie banały.
Akurat w omawianym przypadku zasada że "u mnie" jest ok. nie ma żadnego praktycznego zastosowania ;).
Jak najbardziej ma... czytaj poprzedniego posta. Jak ktoś nie potrafi obsługiwać swojego telefonu powinien używać stacjonarnego.
Cytat:
Zamieszczone przez
namoamo
No ale agresywna kampania robi swoje, skoro "gwiazdy" reklamuja a to musi byc super :)
I zaraz po chu*** zasięgu jest to dla mnie drugi argument dla którego nie przejdę do tej sieci. Jest to działanie skierowane do czytelników stron typu pudelek.pl itp ..... i jak widać całkiem nieźle to skutkuje zwłaszcza wśród młodszych klientów.