na razie wywal linka...
:-)
al
Wersja do druku
na razie wywal linka...
:-)
al
(OT)
To ja mam takie pytanie, może się nie znam ;) Ale dlaczego (cytat ze strony):Cytat:
Zamieszczone przez Chomiczq
Przepraszam że pytam dlaczego ;)Cytat:
Jeśli jesteś dziewczyną - NIE ubieraj spodni na sesję i NIE pytaj dlaczego.
moze to ma zwiazek z kolejnym punktem - "Podczas robienia zdjęć staram się dbać o rozluźniającą atmosferę…";) :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Michal-Czuba
Prawdopodobnie ;) Tak czy inaczej jakbym był dziewczyną, szukającą fotografa i zobaczył "NIE ubieraj spodni na sesję i NIE pytaj dlaczego" na pewno bym zrezygnował(a) ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubak82
eee..a ja myslalem ze tylko rajstopy w dlon i hajda stopem na sesje do Bytomia :mrgreen:
a tak powaznie :) - my tu sobie zartujemy a moze kolega Chomiczq po prostu ma jakas awersje do spodni:-D ??tak czy inaczej - ostro stawia sprawe z tymi spodnicami :mrgreen:
jak już mówiłem to było daaawno, a spodnie... coż to takie moje osobiste dziwactwo. Nie jestem profesjonalistą, to, co robię to hobby. Nie boli mnie specjalnie jeśli ktoś przez ten brak spodni zrezygnuje.
Jakoś po świętach to poprawię ;)
jedno jest faktem - spodnica (nie zawsze spodniczka;-) ), zwlaszcza w okreslonych "okolicznosciach przyrody", dodaje kobiecie uroku:-D ..
co do "regulaminu sesji" to faktycznie - ujal bym to inaczej bo to moze zniechecic co bardziej spokojne i niesmiale osoby (Michal-Czuba w wersji zenskiej by nie skorzystal - sam czytales :wink: ..ja tez bym sie powaznie zastanowil :wink: .. chyba ze to nie propozycja dla "spokojnych dziewczynek" (tak mi sie nasunelo przy ogladaniu zdjec :mrgreen: :twisted:
istonie... to nie propozycja dla grzecznych dziewczynek :P ;)