Odp: [majkel1980] Żużel - MDMP 2014
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Silniki tych maszyn spalają metanol.
Co do zdjęć, to wcięło wszystkie ?
Widać, że kolega w speedwayu jest obeznany. Jako ciekawostka powiem, że jedynym dozwolonym regulaminowo utleniaczem tego paliwa jest powietrze. Motocykl spala około 100l/100kg i przy zbiorniku 6l daleko nie zajedziemy.
A zdjęcia są tak jak były i u mnie nic sie nie zmieniło.
Na żuzlu mamy zdolnych, młodych zawodników. Bracia Pawliccy wymiatają, dobrze jeździ Adrian Cyfer. Sympatyczny jest Kacper Woryna - pamiętam go z Finału Brazowego Kasku w Lublinie.
Niestety są i małe minusiki tego sportu - zdjęcie nr 9 i 11. Widziałem już młodych chłopaków z 2 szramami po składanych obojczykach.
Największa walka to wejście w pierwszy wiraż po starcie i tam pewnie były robione te upadki.
Bardzo dziękuję za zainteresowanie moja galerią żużlową , oraz pochlebne mi opinie na temat moich zdjęć. Wrzucam kolejną porcję strzałów.
W poście powyżej padło pytanie jak to zrobić aby być tak blisko ?
Otóż należy być akredytowanych dziennikarzem/fotoreporterem jakiejś redakcji o tematyce żużlowej i na tej podstawie można wejść za bandę oraz na murawę.
Padło również stwierdzenie że logo nie pasuje do całośći ... dlaczego ? jakieś pomysły , sugestie :D
Dzięki i pozdrawiam Michał
13.
14.
15.
16.
17.
W końcu jakoś ciekawie pokazany żużel
Świetne.
nagroda dla 16 :D .
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
W końcu jakoś ciekawie pokazany żużel
Nie "w końcu" tylko na całej długości....
No nie mam się do czego przyczepić a bardzo bym chciał.
No w końcu w końcu, bo przeglądając żużlowe wrzutki w ostatnim czasie, w różnych miejscach wszystko było albo po prostu ok ale było to ciągle to samo, albo było słabo/słabiej.... tutaj wszystko gra a nawet bardzo gra (15 dla mnie super)
Serdecznie dziękuję za miłe słowa w komentarzach. Jest mi niezmiernie miło czytać tak pochlebne wypowiedzi. W najbliższym czasie postaram sie wrzucić coś więcej do galerii. Pozdrawiam wszystkich ! Jeszcze raz dzieki !
Cytat:
Zamieszczone przez
majkel1980
W niedzielę po kościele na MX szaleje
Wróć do żużla :D .