Odp: Canon Cashback 2014 ZIMA
Cytat:
Zamieszczone przez
domelek
ale za to użytkownicy nikona są zadowoleni :) dobro klienta ponad wszystko :)
Użytkownicy canona też powinni być bardzo zadowoleni, bo takiej promocji na canona 6d to chyba jeszcze nie było. Gratis porządny tablet. gratis rok abonamentu i jeszcze cash back 400 zł!! Fakt, że tylko dla szybkich i spostrzegawczych: 30-31 października!
Tylko kwestia czy te dwie promocje się łączą?
Mnie trochę kusi ten 24-70L f4 IS, kurka 800zł zwrotu!
Koledzy chyba nawet nie zerknęli na stronę z tym cashbackiem :)
"Promocja nie łączy się z innymi promocjami typu cashback organizowanymi przez Canon w tym samym czasie."
:)
Cytat:
Zamieszczone przez
slavek_g
Koledzy chyba nawet nie zerknęli na stronę z tym cashbackiem :)
"Promocja nie łączy się z innymi promocjami typu cashback organizowanymi przez Canon w tym samym czasie."
:)
Trzeba czytać regulamin ze zrozumieniem.
Gratisy typu tablet + adobe to nie jest promocja typu cashback.
Sprawdziłem w Canonie. Mam maila potwierdzającego, że produkt zakupiony do 31 października bierze udział w obu promocjach!!
Trzeba będzie skorzystać z promocji, ale pytanko cos czytałem wcześniej o tym ze jeszcze jakiś podatek na to nakładałem(na ten wzrot) czy tylko ja zle przeczytałem ??
Cytat:
Zamieszczone przez
buba66
Trzeba będzie skorzystać z promocji, ale pytanko cos czytałem wcześniej o tym ze jeszcze jakiś podatek na to nakładałem(na ten wzrot) czy tylko ja zle przeczytałem ??
Podatek płaci uczestnik od otrzymanej kasy, czyli dla większości będzie 19%.
A jak jest z zakupem obiektywu na firmę? Można uzyskać zwrot? I jak wygląda kwestia opodatkowania?
Cytat:
Zamieszczone przez
BartasPL
A jak jest z zakupem obiektywu na firmę? Można uzyskać zwrot? I jak wygląda kwestia opodatkowania?
Przeta to je opisane w regulaminie. Zwrot na firmę możliwy i zwrot kasy stanowi przychód finansowy, w tym wypadku firmy. A jak jest przychód to i podatek się należy.
Cytat:
Zamieszczone przez
5pirit
Tylko kwestia czy te dwie promocje się łączą?
Mnie trochę kusi ten 24-70L f4 IS, kurka 800zł zwrotu!
A tu Canon EF 24-70mm f/4.0L IS USM - CASHBACK 800PLN - Obiektywy - Proclub jest dobra cena, a po cashbacku to już jak darmo :-)
Szkoda, że tym razem nie ma cashback`u na 24-70/2,8 II :(