Odp: Dx Optics Pro 8 Free
Jakoś tak po dwóch latach od premiery, jest możliwość za free, bo wówczas jest już nowsza wersja.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Wersja 8 DxO kompletnie mi nie odpowiada-odinstalowałem.
Moim zdaniem jest lepszy od poprzedniej wersji przez uproszczone funkcje DxO Smart Lighting i całkiem fajne Selective tone.
Ale każdy ma co lubi - jeden rude drugi brunetki...
Jakie to wooolne.... Lagi które uniemożliwiają płynną obróbkę zdjęcia. Może i ma jakieś ficzery których nie ma LR ale te opóźnienia działają irytujaco.. LR na moim kompie działa płynnie i przyjemnie.
ciekawe czy dodają jeszcze tego rootkita co miał pilnować licencji i za cholerę nie dało się go usunąć?
Cytat:
Zamieszczone przez
PawelB
Zależy kiedy pojawi się dziesiątka i jedenastka :) Wersja 7 była do pobrania za darmo w lipcu.
Nie wiem kiedy będzie jedenastka, może jutro, ale dziesiątka objawila się wczoraj.
Rewolucyjna zmiana w polityce, bo obie wersje teraz obejmują cały sprzęt, tylko Essential nie ma niektórych, oczywiście tych najwartosciowszych, ficzersów.
No I trial teraz nie przestaje działać tylko dodaje watermark po miesiącu.
Trzeba chyba nabyć, choćby na złość Adobie.
mi te kody coś nie działają, tj generują się ale po wpisaniu wyskakuje info, że błędne.
żadnych maili zwrotnych nie dostałem, próbowalem kontami na @wp i @interii.
tymczasem pobawię 30dniowym trialem.
po godzinie z DxO Opitcs Pro 8 za wcześnie na opinię. na pewno nie jestem miłośnikiem mocnej obróbki, i DPP (3.13.51.1) dotychczas mi wystarczał. no prawie ;)
Zależy kiedy się zarejestrowałeś. Ta akcja była ograniczona czasowo, chyba tylko kilka dni w październiku. Teraz już nie dostaniesz numeru seryjnego. Ale jeśli dostałeś wtedy to powinien działać. W razie problemów kontaktuj się z bezpośrednio z DxO. Przy którejś wcześniejszej takiej akcji też nie dostałem maila z serialem, poprosiłem o wyjaśnienia i dosłali. Wtedy miałem problemy z kontem na onecie, ale teraz wszystko było w porządku. Klucz powinien mieć postać xxxx-GIFT-xxxx-xxxx-xxxx
W sobote instalowałem i rejestracja była ok.
Chodziło mi o rejestrację w celu otrzymania klucza :) Tu było ograniczenie czasowe. Natomiast jak już masz klucz to możesz instalować i rejestrować w dowolnym momencie.
Myślę, że problemem w tym przypadku nie jest błędny kod, tylko automatyczne tłumaczenie strony.
Słowo GIFT z kodu zostało przetłumaczone na DAR i tak wpisałeś.
Poprawną formę kodu podał PawelB
Cytat:
Zamieszczone przez
jaś
ciekawe czy dodają jeszcze tego rootkita co miał pilnować licencji i za cholerę nie dało się go usunąć?
Dodają chyba. Jak nie podoba Ci sie ten konkretny rootkit, to Adobe da Ci innego.
https://groups.google.com/forum/#!to...B1-25-false%5D