Odp: FAJNĄ rzecz kupiłem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
-Bo takiej nie miałem i nie spodziewałem się takiej dokładności i z ciekawosci
-zgubienie czegoś za 4 pln jest przyjemniejsze niz zgubienie czegoś za 40 pln
-argumenty mógłbym mnożyć
czy nigdy nie kupiłeś czegoś bez potrzeby ,a cieszyłeś sie tym ?
To taki przypadek ,
ja tam CIESZĘ SIĘ BYLE CZYM :mrgreen: .
Ty to jak moja zona. 60 par butów a jak kupi nastepne to cieszy sie jak dziecko
Cytat:
Zamieszczone przez
xxkomarxx
Ty to jak moja zona. 60 par butów a jak kupi nastepne to cieszy sie jak dziecko
I ja i Twoja żona jesteśmy szczęsliwi :mrgreen: ,oczywicie kazde z nas osobno a Ty chyba niekoniecznie :mrgreen: ,malkontentom nie współczuje :D
btw
nie da się kupić pary butów za 4 pln,nawet papierowych.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
I ja i Twoja żona jesteśmy szczęsliwi :mrgreen: ,a Ty chyba niekoniecznie :mrgreen: ,malkontentom nie współczuje :D
Ja jestem szczęśliwy jesli ona jest szczęśliwa. Ona kupuje czesto buty, ja co jakis czas nowe szklo czy body :-) Uklad jest dobry :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Mam taką, używam już kilkanaście lat. Kosztowała mnie 11 zł, gdy w sklepie polska była około70 zł. 8-).
No na narzędziach było niesamowite przebicie, fakt że niekiedy śrubokręty się gięły :lol:.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
I ja i Twoja żona jesteśmy szczęsliwi :mrgreen: ,oczywicie kazde z nas osobno a Ty chyba niekoniecznie :mrgreen: ,malkontentom nie współczuje :D
btw
nie da się kupić pary butów za 4 pln,nawet papierowych.
da się :D NEW YORKER :D kupiłem 3 pary wciąganych szmaciaków każda po 4zł - idealne na upalne dni do śmigania z psem na spacer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
da się :D NEW YORKER :D kupiłem 3 pary wciąganych szmaciaków każda po 4zł - idealne na upalne dni do śmigania z psem na spacer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dla chcacego nic trudnego :-)
Aktywność ma wiele wymiarów.Na zewnątrz chałupy korzystamy z łatwizny: komórki,,gazowe ogrzewanie lub gotowanie
a za chwile catering..
A jeśli gazu zabraknie ?
Mam i przetestowałem,używałem /używam od czasu do czasu fajny sprzęt otdorowy.
Bardziej dla szpanu niz potrzeby :lol: :
Ale jest świetne.
świetne urządzenie do grzania/gotowania.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Tego nie da się obronić :mrgreen: .
Masz całkowitą racje :SUWMIARKI sa lepsze od sówmiarek .Cóż ,obciach :| .
Jak człowiek może robić takie błędy ?,
aha wiadomo : nie używając mózgu !
Lepiej sie czujesz teraz? A ty tak ze wszystkiego taki orzel jestes? Nigdy bledu nie zrobiles? Obciach, to z takiego czegos sie nasmiewac. Sprawdz u siebie interpunkcje. Dla informacji, to taka wiedza o przecinkach i kropkach. Tam sie dowiesz gdzie sie powinno je stawiac i gdzie zaczynac nastepne zdanie. Juz o mozgu nie wspomne ale sam pewnie sie domyslisz.
Cytat:
Zamieszczone przez
flipflap
Lepiej sie czujesz teraz? A ty tak ze wszystkiego taki orzel jestes? Nigdy bledu nie zrobiles? Obciach, to z takiego czegos sie nasmiewac.
Nie wiem czemu sie czepiasz ale to zysk zrobil ten blad i pisal o sobie. Ma do tego pelne prawo bo nikogo nie obraza przeciez.
Flipflap chyba tylko wczesna pora Cię jakoś tłumaczy, ale tylko trochę.