Odp: Z aparatem na Red Bull 111 Megawatt 6-7.09. Kleszczów, k. Bełchatowa
Właśnie wróciłem :)
RTSiak... lipa, myślałem, że będziesz :/
Trzeba było na priva napisać, bym po Ciebie podjechał :P
Ogólnie zawody MEGA! Wiadomo, były rzeczy, do których można się przyczepić i ponarzekać.
Ale całość stała na wysokim poziomie.
Szkoda, że nie dostałem akredytacji - wejście było do bardzo fajnych miejsc na trasie zawodów... ochrona była czujna, jak udało mi się "wtargnąć" w strefę foto od razu byłem cofany, chyba ochroniarze mnie zapamiętali, ponieważ kilka razy przeskakiwałem przez taśmy i od razu wzrok ich kierowany był na mnie :D
Najbardziej godził mnie w serce fakt, że wybrańcy z akredytacją mieli dostęp do nieodpłatnej wypożyczalni w szklarni Red Bulla, m.in. ludzie latali z C500 f/4 :/
Trasa sobotnich kwalifikacji była dość ciężka z przeróżnymi przeszkodami, a dzisiejsza trasa była powiększona o jazdę we wkopie. Trzeba przyznać, że Bartek Obłucki postarał się... było trudno :) Wygrał Błażusiak, ale Jonny Walker (zwycięzca wczorajszych kwalifikacji) dzielnie dotrzymywał mu tempa :)
akurat 500/4 nic ciekawego... :D ale wiem ze bylo mozna wypozyczyc duzo dobrego sprzetu do C i N, ehh jak sie walito wszystko naraz, wezwanie z US, mandat o ITD, rozwalony rozrusznik... szkoda gadac, jeszcze wszyscy znajomi olali sprawe i nie pojechalem w ogole :( wrzuc troche zdjec to sie poslinie do monitora ;]
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
akurat 500/4 nic ciekawego...
Hehehe :) Rozumiem Ciebie doskonale, obracasz się w mega tele, więc dla Ciebie 500mm to chleb powszedni... na mnie robiło wrażenie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
ehh jak sie walito wszystko naraz, wezwanie z US, mandat o ITD, rozwalony rozrusznik...
No fakt, jak się wali to się wali :/ Masakra :|
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
szkoda gadac, jeszcze wszyscy znajomi olali sprawe i nie pojechalem w ogole
Spoko loko, za rok będzie powtórka :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RTSiak
wrzuc troche zdjec to sie poslinie do monitora ;]
Jak tylko dzisiaj się ogarnę to wrzucę :P
A może by tak założyć wątek ze zdjęciami z tej imprezy, chyba znajdzie się paru chętnych co pokaże zdjęcia
Dobry pomysł jajo_antipo :)
Mam zamiar to uczynić, jak tylko zgram i wybiorę najlepsze, chyba, że ktoś mnie uprzedzi :)
Tutaj są pierwsze zdjęcia, głównie teamu red bulla: Zdjęcia: Red Bull 111 Megawatt - Foto | Red Bull Motorsport
Oni mieli super miejsca, tak naprawdę chodzi po cały torze, gdzie chcieli :/ Ja nie dostałem akredytacji, więc robiłem z pozycji widza, ale (nieskromnie) i tak jestem zadowolony :P
W tym roku Red Bull 111 MegaWatt odbędzie się 5-6 września.