FF to cos wspanialego o ile ma sie szkla jasne :).
Wersja do druku
FF to cos wspanialego o ile ma sie szkla jasne :).
rozumiem, że nikt, kto ma FF nie używa np. C 70-200/4L (bo ciemne)
Używałem, bardzo fajne poręczne i ostre szkło, szybkie i dające fajny obrazek :)
do FF można kupić dobre, jasne i niedrogie szkła: C28/1.8, C50/1.4, C85/1.8 (uzywki ok.1100-1400zł) z dłuższych 135L/2.0 (używki ok. 3000zł). Do koncertów myślę, że świetne.
Swoją drogą 60d to fajny sprzęt i gdybym musiał zostać przy cropie na dzień dzisiejszy kupiłbym to body. Na szczęście we wtorek przyjedzie do mnie 6D :D Jeśli bierzesz pod uwagę akurat to FF to lepiej się spiesz bo na rynku zostały ostatnie sztuki z pakietem adobe w dobrej cenie (LR5+premiere elements). Można sobie zostawić albo jesli już masz sprzedać za ok. 300zł.
https://www.youtube.com/watch?v=PHYidejT3KY
Polecam :) tak na dzień dobry
Hmm to spora różnica w iso..:|Cytat:
to wg mojej subiektywnej oceny ISO 1600 w 6d szumi taki jak 400 w 60d
Kiedyś miałem compact Fujji , później compact Canona :twisted: , następnie C550d..... i czekam/zbieram na FF
I jak patrzę na zdjęcia to nie ma porównania, wiem że lepszy aparat nie zrobi lepszego fotografa ale jakoś zdjęć robionych nawet przez laika zwłaszcza w trudnych warunkach jest
wyraźna... cena to już inny temat....
Panowie. Wiadomo od dawna i nir ma sie co oszukiwać ze jest inaczej. Rozmiar ma znaczenie!
e tam.... po co sobie zycie utrudniać... choć z drugiej strony jak sie ma juz ten mały obrazek to zaczyna sie marzyć sredni format...