Pewnie zrobią wsparcie niebawem za opłatą cwaniaczki ;)
Wersja do druku
Pewnie zrobią wsparcie niebawem za opłatą cwaniaczki ;)
Ucieszyłem sie bardzo ze zmian bo dużo i bardzo dobre posunięcie, ale... no mogliby dodac choć jeszcze 5D II
ehhh :(
Jeszcze tak sobie pomyślałem, że jak ktoś kupuje 6d albo 5dmkIII to teraz od jakiegoś czasu jest promocja i adobe lightroom gratis więc nikt nie będzie nawet zaglądał do DPP ...a użytkownicy 1DX i 1Dc tym bardziej;)
Skąd ściągnąć?
No tak, wstydzę się :oops:
zainstalowałem, włączyłem, wygląda odrobinę lepiej ale nie trawię tego interfejsu, projektant chyba zbyt wybitny był, następne uruchomienie pewnie przy wersji 5 :)
Wygląda jak wczesna beta... Mam nadzieję, że support tylko dla nowszych puszek jest tymczasowy...
- If using 32-bit version of Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7, use Digital Photo Professional 3.14.
Ciężko było przygotować dwie wersje?
Masz rację, ja korzystałem z tego programu tylko sporadycznie. Zawsze po update, sprawdzałem co nowego, ale możliwości nie były wystarczające. Sadze że tym razem też nie ma co porównywać do kombajnów typu LR co do obróbki, jak i katalogowania.
Odświeżyć soft i dodać coś więcej wypadałoby. Wsparcie na pewno również będzie do starszych puszek