A weźcie i mnie nie wkurzajcie. Kumpel z pracy wciagnął mnie w Ogame. Stary i głupi:D Jak ja:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A teraz mam przesrane bo nie mogę wziąść i przestać. RATUNKU !!!!!!!
Wersja do druku
A weźcie i mnie nie wkurzajcie. Kumpel z pracy wciagnął mnie w Ogame. Stary i głupi:D Jak ja:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A teraz mam przesrane bo nie mogę wziąść i przestać. RATUNKU !!!!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez zabol
Cytat:
Zamieszczone przez SenK
Hehe :) Znamy, znamy... Ja mialem takie same efekty w Crimsach, ale po tym jak udalo mi sie z nich wyleczyc, to do Ogame podchodzilem juz z odpowiednia dawka ostroznosci ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Pawel Ubysz
Ja jak wpadam to po same uszy.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Najpierw było MU , potem Crims , potem Tibia a teraz Ogame.
A , przed MU był jeszcze Gotyx i Albion. Nałogowiec kurtka jestem i tyle:oops:
Crims, znam, i grałem, całkiem fajne, ale nie miałem tyle aż czasu chyba co inni, zeby w pełni wykorzystać mozliwości to w późniejeszej cześci gry trzeby chyba 24 h na kompie klikać :shock:
A ten ogame??? Hmm, nie mówcie bo sie wciagne :lol:
NA szczęscie kompa sprzedaje, ale jakieś dwa miesiace mnie tu nie bedzie :-( No może z małymi wyjatkami:)
No to nastepnym krokiem dla was to MMORPG klasy WoW (World of Warcraft) .
Niee, w tą strone mnie nie ciagnie. Raczej cRPG typu Oblivion :]
A mnie tam wciagaja single klasy Cywilki, Hirołsy, Dżenerale... ale to juz na OT bym was wyciagnal ;)
Fantasy Dżeneral :twisted: UFO Krondor
Zrobiłem to , zrobiłem!!!!!
Aktywowałem urlop w Ogame - jestem teraz wolny człowiek:-D :-D :-D Przynajmniej na 2 dni;)
Wiosna idzie , trzeba opuścić cztery ściany i jakies zdjęcia moze porobic , albo co......
Nie dziala mi pod winda 2000 :( . Musze z dyskietki startowej ME sprobowac.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski