Prenumerowałem przez ok. 3 lata, w sumie już pod dwóch zauważyłem, że niektóre tematy się powtarzają. Gazeta zaczęła mnie nudzić.
Zgadzam się w pełni z Kolekcjonerem.
Wersja do druku
Prenumerowałem przez ok. 3 lata, w sumie już pod dwóch zauważyłem, że niektóre tematy się powtarzają. Gazeta zaczęła mnie nudzić.
Zgadzam się w pełni z Kolekcjonerem.
Dokładnie jak wyżej - właściwie ujęte.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Tak niestety a może i stety w każdym przypadku działa wolny rynek.
Nie dbasz o swój biznes jesteś w czarnej d....
Współczuje ale to nie mój biznes.
A tak w ogóle, to uświadomiliście mi tym wątkiem, że mi jeszcze chyba wiszą jeden numer z prenumeraty :shock:
Myślę, że w zasadzie wszystko zostało już zapisane... w moim przypadku powodem odejścia od pisma było przede wszystkim dublowanie tematów, publikowanie tematów na siłę. Nie ma co ukrywać, że fotografia podobnie jak muzyka jest skończona. Na przykładzie muzyki... jest określona liczna nut i tylko od kompozytora zależy jak utwór będzie wyglądał.
Poza tym wspomniane TWA było męczące... tysięczny wątek na forum dotyczący tego samego...
Z jednej strony szkoda, z drugiej... tak pewnie musiało być. Nie jestem entuzjastą tego typu akcji, to i tak nic nie pomoże.
w muzyce oprócz ilości nut jest też coś takiego jak interpretacja, o improwizacji nie wspomnę
więc porównanie mocno chybione
jak większość realnych gazet, czasopism... myślę że ogólnodostępny wszechobecny internet przykłada do tego swoją pięść :P
Owszem internet może trochę i dobija czasopisma, ale ja czasami naprawdę mam potrzebę realnego obcowania z papierem i na początku przygody z DFV było całkiem OK.