Odp: [Hladgunnr] Trochę moich
5 i 11 to prawdziwe cacuszka...
Cytat:
Zamieszczone przez
Hladgunnr
Chodzi o 10 (paszcza konia) czy to 11 (o zachodzie)? :D Bo w sumie to sama się gubię w tej numeracji
Paszcza pijącego wodę konia :)
Cytat:
Zamieszczone przez
kaindox
5 i 11 to prawdziwe cacuszka...
Dziękuję, bardzo mi miło!
Cytat:
Zamieszczone przez
Valar
Paszcza pijącego wodę konia :)
Dzięki :] W oryginalnym obróceniu do pionu nic w tym ciekawego, dlatego postanowiłam pokombinować
Podpisujcie Wy sie kobietki jakos tak, zeby szlo Wasz odroznic, moze jakies kolko z krzyzykiem przy nicku ?:P
(wcięło zdjęcia z pierwszego posta) koniki średnie.. takie bez wyrazu jakby.. ale od 11 do 15 (łącznie z 14 i 15) jest już znacznie lepiej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Podpisujcie Wy sie kobietki jakos tak, zeby szlo Wasz odroznic, moze jakies kolko z krzyzykiem przy nicku ?:P
Haha, awatary przemalować na różowo :D
Cytat:
Zamieszczone przez
polon
(wcięło zdjęcia z pierwszego posta) koniki średnie.. takie bez wyrazu jakby.. ale od 11 do 15 (łącznie z 14 i 15) jest już znacznie lepiej :)
Dziękuję, będę się starała trochę "uwyraźnić" koniki :)
Cykaj dalej.Masz talent,rozwijaj go,jest ok :)
Dziękuję! Będę się starała :)
Raz, że zdjęcia zacne... a dwa, że podpis na zdjęciach dopracowany. :D Wiem że "bezdet", ale to potrafi okrutnie zdjęcie oszpecić. Niestety, nie są to jednostkowe przypadki. ;)
Dziękuję :D
Ano właśnie... Najgorsze jest umiejscowienie tego klamota na zdjęciu, bo gdzie, żeby był najmniej widoczny, ale tak, że jakby już mieli kraść, to nie nałożą fotoszopa.