w witnamie nowki mozna dostac za 3k;)
jedz na wycieczke
Wersja do druku
w witnamie nowki mozna dostac za 3k;)
jedz na wycieczke
Chyba bym wolał kupić dwa za 1500-1600 z niewiadomym przebiegiem i / lub wymienioną migawką niż jeden za 2900. Ten obiektyw też nie powala jakością i sprawnością działania. Poza tym jeżeli aparat nie pływał w morzu to po samej wymianie migawki będzie działać dalej w rękach amatora. Pewnie Ciebie przeżyje ta druga migawka. Można mieć pecha i taki wydmuchany sprzęt może paść po 1 tygodniu. To jest loteria. Niektórzy tu piszą co kupowali obryte body, że im ciągle działają, a niektórzy po kupnie "zadbanych od dziadka" płaczą bo coś nie działa.
Miałem 5d z niewiadomym przebiegiem i żyłem z tym 4 pełne lata a i teraz sprzęt pewne śmiga i śmigać będzie jeszcze długo.
pozdrawiam i więcej optymizmu życzę.
optymizmu miałam aż za dużo dopóki forum nie poczytałam :)
no nic, poszukam jeszcze, pomyślę, Pan co się ceni chwilę jeszcze niech wytrzyma
za takie pieniądze on tego długo nie sprzeda
chcesz wyda 3k...to może weź na raty 6d?
Zapożyczam się 5000 zł żeby kupić 5D + 28mm 1.8 + 85mm 1.8 + lampę za drobne z portfela :P już więcej nie ogarnę,
6D będzie w przyszłości :))
skoro ff to poszukaj 100 f2 zamiast 85 f1.8
moim zdaniem lepsze szkło,za 800-900 można wyrwać na allegro i 35 f2 ,widziałem ostatnio za 700 zeta a to b dobre szkło
Zdecydowanie za drogo jak za 5D classic. W chwili obecnej za egz. w stanie wzorowym , z przebiegiem ok. 20k strzałów warto dać 2500 -2600PLN
Canon 5D I stan bardzo dobry przebieg potwierdzony (4068943429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - z papierkami ale obity okrutnie jakby nim o ściany rzucać (edit. o kolega sobie zażartował, wymiana migawki w połowie 2012 i od tamtej pory podobnież 200 klatek)
Canon 5D Mark I , Body Używany +Karta 2GB (4066718715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - bez papierów, jedynie licznik zdjeć wskazuje facetów 9300 a dodał 10000 dla "świętego spokoju" jak mówi.
obie propozycje kuszące, co byście brali?
strasznie styrane jak na takie małe przebiegi
mimo papieru z serwisu chyba bym się nie zdecydował
na żaden z nich