na pierwszym ujęciu tak wygląda bo tory po prawej są nieco wyżej (ale nie twierdze że nie jest krzywo)ale następne raczej jest gibnięte ;) dzięki hudy85
Wersja do druku
na pierwszym ujęciu tak wygląda bo tory po prawej są nieco wyżej (ale nie twierdze że nie jest krzywo)ale następne raczej jest gibnięte ;) dzięki hudy85
Fioletowy krab i tory ( 5 i 6) bardzo fajne, pieseł jest sympatyczny, ale zdjęcie pieseła moim zdaniem najsłabsze w tym zestawie
"Odwet" :DDD
kraby z własnej hodowli, mam nadzieje że za niedługo dodam nowe fotki jak się uda polowanie, na bobra ehehehehe już robie podejścia ale zawsze ucieka z kadru nie łatwa sprawa dzieki za wypowiedzi i opinie
ps. hudy jeszcze twoja galeryjka do przeglądu :oops: pozdrawiam wszystkich
Moje już też rozstrzelane ;D
RobertON
Może założysz też galerie, chętnie bym obejrzał Twoje strzały, na pewno są świetne :)
Jestem amatorem i z zawodowcami nie mam co się mierzyć. Ot takie pstryki, aby papa się cieszyła. Taka moja galeryjka ze wszystkiego.
http://www.canon-board.info/przyroda...-i-inne-95282/
Wieczorem, spokojnie poczekałem na głośne pluski i proszę. Widziałem jeszcze 2-3 szt. ale nie udało się ich sfocić.
Obserwowałem wodę i widać, w którą stronę płynie. Nie udało się podejść na brzegu, strasznie płochliwe, a ja nie mam tyle cierpliwości (może czasu) :)
Dwie fotki w galerii jak wyżej.