Odp: [OXIM] 6D - zdjęcia rózne_m42 i nie tylko
@ OXIM - to jednak montaż był - rzeczywistości ;)
A tak poważnie to bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia. To ze ślimiakiem wygląda jak obraz na płótnie.
Wg mnie powinieneś gdzieś sprzedawać te zdjecia do takich dużych na ścianę.
Super też, że podzieliłeś się tutorialem :)
szkic super, fotki również klasa, jednak ten motyl na przebiśniegu, nie mogę się pogodzić z tym, że nie jest wklejany. nie wiedziałem, że one latają o tej porze roku (jak przebiśniegi kwitną)
Cytat:
Zamieszczone przez
adam1004a
szkic super, fotki również klasa, jednak ten motyl na przebiśniegu, nie mogę się pogodzić z tym, że nie jest wklejany. nie wiedziałem, że one latają o tej porze roku (jak przebiśniegi kwitną)
Na takie wklejki jestem za słaby ( jeszcze :) )
Te motyle zimują u mnie pod tarasem , wśród drewna na opał oraz na strychu w budynku gospodarczym .
Wystarczą dwa dni słońca i pojawiają się w ogrodzie , inne owady latające również są , niestety były za szybkie.
a przebiśniegi kwitną już dobre 3 tygodnie
Piękna sprawa;) portret też niczego sobie:) chyba trzeba odkurzyć szafe i wygrzebać tego takumara:)
Ps. przy portrecie majstrowałeś coś? ;>
Witaj
1. Krokus.
2. Rusałka pawik obudzona z zimowego snu.
3. Biedronka obudzona z zimowego snu.
4. Bliki bez PSUJA.
Jesteś geniuszem albo masz niesamowite szczęście do cudownych zbiegów okoliczności :-)
Strasznie zazdroszczę :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
niki68
Witaj
1. Krokus.
2. Rusałka pawik obudzona z zimowego snu.
3. Biedronka obudzona z zimowego snu.
4. Bliki bez PSUJA.
Jesteś geniuszem albo masz niesamowite szczęście do cudownych zbiegów okoliczności :-)
Strasznie zazdroszczę :-)
mam cierpliwość
Cytat:
Zamieszczone przez
christoo
Piękna sprawa;) portret też niczego sobie:) chyba trzeba odkurzyć szafe i wygrzebać tego takumara:)
Ps. przy portrecie majstrowałeś coś? ;>
Przy takim portrecie nie ma co majstrować - podbiłem tylko czernie - przy kompresji lekko wyostrzyłem
--- Kolejny post ---
ZDJĘCIE 5
helios 50mm f1.8
Modelka Aleksandra Hapka
pozdrawiam
MEGA! Ten wątek można by podlinkować do kilku innych gdzie użytkownicy tracą nadzieję na wykonanie ciekawego zdjęcia, bo ich AF jest za wolny, aparat źle leży w dłoni, nie ma joystica itd. ;)
Ja tam amator jestem, ale wydaje mi sie, ze ten bokeh (tak chyba to sie zwie) przy portrecie troche odciaga uwage
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Ja tam amator jestem, ale wydaje mi sie, ze ten bokeh (tak chyba to sie zwie) przy portrecie troche odciaga uwage
tak to się zwie :)