Odp: [Boogie] Co mi w oko wpadło
Dziękuję za wszystkie opinie.
jacek_63, to prawda, kupić proste byle spełniało swoją funkcję graniczy z cudem, a i ceny potrafią powalić, trafić z rozmiarem również nie łatwa sprawa.
trothlik spokojnie, nie odebrałem jako złośliwe ale chciałem wyjaśnić skąd te oczy. W sumie na pierwszym zdjęciu nie widać tego zmętnienia, niestety pod światło jest gorzej, a wolałem tak zostawić niż kolorować w PS.
Najświeższe zdjęcia, tym razem nie tylko psie. Wszystkie zrobione Canonem 60 2,8 macro
4.
5.
6.
7.
8.
Podoba mi się piątka. Niby kawałek prostej drogi i parę drzewek, ale wciaga mnie w klimat zrelaksowanego kierowcy, totalny lans :) naprawdę świetne.
Oczywiście reszta także super, ale to jakoś wyjątkowo mnie trafiło.
Dzięki, to właśnie mnie urzekło gdy jechałem tamtą trasą i postanowiłem sie zatrzymać. Wiosenne, lekko zielone drzewa z mchem na pniach, popołudniowe słońce rzucające cień na jezdnię. Uwielbiam boczne drogi. Specjalnie bardzo wolno jechałem żeby się nacieszyć tym widokiem.
Mam dokladnie tak samo :) czekam na podobne wstawki
pieski ladne droga super ,ale 7 i 8 wydaje mi się że troche za jasne, jak by je troszkę przyciemnić to może bedą bardziej wyraziste ( jak nie to zmienię kolory na monitorze i będzie gitara hehe)
Załapane wczoraj przed burzą
9.
Cytat:
Zamieszczone przez
pr83
9tka - CZAD :)
faktycznie... takie naturalne te kolory i w cale w oczy nie razi
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
faktycznie... takie naturalne te kolory i w cale w oczy nie razi
Faktycznie, Boogie nieco pojechałeś po bandzie z kolorami, albo mój stary MAG przekłamuje i to mooocno :)