czesc sie nazywa battery magazine i ma symbol BGM-E3L,
Magazynek brzmi zdecydowanie lepiej niz sanki :)
Wersja do druku
czesc sie nazywa battery magazine i ma symbol BGM-E3L,
Magazynek brzmi zdecydowanie lepiej niz sanki :)
Dzowniłem na Żytnią - poradzili mi, bym przysłał gripa do nich to mi "coś" dobiorą. Na pytanie, czy jest możliwość dokupienia tej części, usłyszałem, że oni nie sprzedają części. No i niestety nie dowiemy się, ile magazynek może kosztować.
pozdr.
No to gdyby ktos byl uparty to UOKiK moglby na nich naslac i oskarzyc o praktyki monopolistyczne.Cytat:
Zamieszczone przez swiderski
Z serwisem Minolty tak bylo (nota bene rzut beretem od Żytniej - na ul Nowolipie), oberwali solidnymi karami i sprzedaja czesci.
Zainteresowany postem o koszyku do BG-E3 i rzekomym brakiem możliwości zakupienia takiego koszyka , osobiście zadzwoniłem do E-CSI Warszawa ul Żytnia . Taki koszyczek na fabryczne aku do 350D jest dostępny na zamówienie w cenie ...........117,23ZŁ.Cytat:
Za 255 zł można kupić na allegro nówkę całego gripa .
To chyba masz jakieś inne układy z "Żytnią" - mi pewna Pani powiedziała, że mam wysłać im gripa, to mi coś dobiorą. Usłyszałem także, że NIE sprzedadzą mi tej części, ponieważ nie zajmują się ich sprzedażą.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Pozdrawiam
Może źle sformułowałeś pytanie i nie zroziumieli o co chodzi ??? Ja powiedziałem przez tel co chcę , pani nie mogła znaleźć ceny , nie chcąc bulić za tel poprosiłem o wysłanie ceny mailem i wysłali tego samego dnia :-)Cytat: